Papioane pentru femei made by Ioana Fodor

Papioane pentru femei made by Ioana Fodor

Îmi dau seama că papioanele m-au atras dintotdeauna, încă de mic copil. Îmi amintesc cât de fascinată eram de ele și de eleganța pe care acestea o confereau ținutelor bărbătești. Pentru că da, prin anii ’90 nu îmi amintesc să fi existat papioane pentru femei, ci erau un accesoriu exclusiv masculin. Noroc că societatea a evoluat, la fel și moda și ne putem bucura și noi – femeile de ele. Preferatele mele sunt cele în formă de fundiță supradimensionată cum obișnuiește să creeze Ioana Fodor. De-a lungul timpului am adăugat colecției mele de papioane numeroase exemplare concepute de aceasta și îmi plac la nebunie. Simple sau imprimate, pe toate le îndrăgesc în egală măsură și pe toate le port cu drag. Iată ce noi modele de papioane port în prezent.

Sunt extrem de feminine și de dulci și reprezintă tot ceea ce mi-aș fi putut dori să port primăvara și vara asta. Cel puțin, la cel înflorat râvneam de multă vreme și se pare că legea atracției chiar funcționează! 🙂

Binecunoscuta Ioana Fodor

Dacă și voi obișnuiți să vă ”clătiți” ochii prin blogosfera de fashion din România, atunci cu siguranță Ioana Fodor nu vă este străină. Asta deoarece numeroase bloggerițe își accesorizează ținutele cu astfel de modele de papioane create de ea.

Ioana este foarte îndemnatică și foarte creativă, astfel că ne surprinde periodic cu noi și noi modele. Și din experiență vă pot spune că dintre toate papioanele de genul acesta pe care le am în colecție, cele realizate de ea sunt cele mai calitative.

Se poate observa cu ochiul liber faptul că Ioana investește în ele, folosind cele mai bune materiale, totul pentru ca rezultatul final să fie de excepție. Așadar, dacă le-aș vedea pentru prima dată, nici prin gând nu mi-ar trece că sunt papioane handmade.

Papioane Ioana Fodor

Mă bucură tare mult faptul că Ioana Fodor a ajuns un nume în această industrie a papioanelor handmade. Și totodată mă entuziasmează și că tot mai multă lume apelează la serviciile acesteia. Cred că eu mai mult ca oricine i-am urmărit parcursul și i-am sesizat evoluția. De la prezentarea papioanelor și până la împachetare, totul arată impecabil și extrem de tentant. Fiecare pachet primit de la Ioana este o adevărată încântare și sinceră să fiu, de multe ori îmi este milă să îl desfac.

Nu știu care ar fi explicația logică, însă eu mă îmbrac destul de mult în negru. Poate este pentru că mi se pare că nu am cum să dau greș purtând o ținută all black. Însă pentru acele momente în care simt nevoia unei pete de culoare, apelez cu încredere la papioanele Ioanei. Acestea au rolul de a scoate din anonimat și de a adăuga un plus de culoare și de stil chiar și celei mai banale ținute.

Nu că aș adora să fiu în centrul atenției, dar îmi tresaltă inima când observ că îmi sunt admirate papioanele. Cu așa frumuseți ”la purtător” nici nu aș avea cum să trec neobservată, nu-i așa?

Închei prin a vă îndemna să aruncați și voi o privire peste portofoliul de papioane al Ioanei Fodor. Cu siguranță veți identifica numeroase modele pe gustul vostru. De asemenea, în cazul în care aveți nevoie de papioane cu tematică sau pentru un anumit eveniment, puteți apela la ea cu încredere. Este o persoană deschisă și foarte caldă, cu care se poate colabora foarte bine.

De curiozitate, voi aveți papioane lucrate de Ioana?



2 thoughts on “Papioane pentru femei made by Ioana Fodor”

  • Am si eu cateva papioane de la Ioana si toate sunt absolut superbe. Iti vin tare bine.

  • Sunt deosebit de frumoase aceste fundițe,îmi plac foarte mult !Să le porți cu plăcere draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.