Anian Cola Shampoo

Anian Cola Shampoo

Cunoașteți deja faptul că sunt o mare împătimită a îngrijirii părului, că aproape mă obsedează acest subiect. Asta pentru că mereu am râvnit la aspectul părului vedetelor și am încercat să-l obțin și eu prin diverse mijloace. Așa am ajuns să folosesc numai produse profesionale pentru îngrijirea părului, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Numai că de câțiva ani de zile am început să mă confrunt cu o problemă majoră, aceea a căderii părului. Am reușit să o țin sub control folosind diverse produse special create în acest sens, dar după o perioadă a reapărut. Cel mai recent episod de acest gen l-am rezolvat cu ajutorul unui produs de la Triodeluxe, Anian Cola Shampoo.

Citisem de-a lungul timpului numeroase experiențe de testare a șamponului Cola, însă nu l-am încercat până de curând. Înainte de a-l achiziționa, m-am documentat bine, pentru a mă pune la curent cu beneficiile pe care acesta le-ar aduce părului meu. Nu de alta, dar mă întrebam cum ar face bine cola părului meu dacă consumată intern este nocivă? Ei bine, am aflat cum stau lucrurile și vă voi povesti și vouă în cele ce urmează.

Beneficiile cafeinei asupra părului

Cafeina este cel mai utilizat stimulent care se găsește de regulă în semințele arborelui de cafea și se folosește atât intern, cât și extern. În ceea ce privește uzul extern, aceasta este un ingredient cu multiple beneficii pentru păr, după cum urmează:

  • fortifiază rădăcina,
  • previne căderea;
  • stimulează proliferarea keratinocitelor;
  • stimulează creșterea;
  • conferă strălucire;
  • îmbunătățește structura;
  • îl face mai ușor de coafat;

Anian Cola Shampoo

Anian Cola Shampoo este un șampon pe bază de cafeină care face parte din portofoliul de produse al celor de la Triodeluxe. Este disponibil într-un recipient de cantitate mare – 500 ml – și un sistem de dozare ușor. Miroase plăcut a Cola aceea de la dozatoarele cu suc din copilărie (anii 90) pentru cine este aproximativ de seama mea. 🙂

Îmi place mult experiența de spălare cu Anian Cola Shampoo, face incredibil de multă spumă, curăță foarte bine scalpul și se clătește cu ușurință. Și, cel mai important aspect, fortifiază rădăcinile părului și reduce căderea părului. Eu am sesizat o diminuare a căderii firelor de păr de pe la a patra spălare, ceea ce e foarte bine.

În încheiere

Iată că există și șampoane care luptă împotriva căderii părului ceva mai accesibile decât celelalte cărora li se face reclamă agresivă. Acesta costă doar 38 de lei pentru o cantitate de 500 ml, ceea ce este mai mult decât rentabil. Este o alternativă foarte bună pentru acelea dintre voi care vă doriți un șampon cu adevărat bun, dar la un preț pe care să vi-l puteți permite. Dacă am reușit să vă tentez cu el îndeajuns de mult încât să doriți să-l comandați, aici îl găsiți.

De curiozitate, cine a mai folosit acest produs? Cum vi s-a părut? În cazul vostru a dat rezultate?



4 thoughts on “Anian Cola Shampoo”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.