Lifting Vegetal – noua gamă Yves Rocher

Lifting Vegetal – noua gamă Yves Rocher

Îngrijiea tenului m-a preocupat dintotdeauna, iar după vârsta de 25 de ani mi-am îndreptat atenția către produsele antiaging. Asta pentru că, deși nu era cazul, mi-am spus că este mai bine să previn decât să tratez. Și după cum după o anumită vârstă producția naturală de colagen începe să scadă, m-am gândit să o suplimentez. În acest sens, am vânat tot ce a apărut nou pe piața de profil, cea mai recentă gamă de genul acest fiind Lifting Vegetal de la Yves Rocher. Aceasta conține cinci produse dintre care eu folosesc trei. Este vorba despre crema de zi, serul concentrat și crema pentru zona ochilor, toate cu efect de lifting.

Btand-ul nu îmi este deloc străin, am folosit numeroase produse din portofoliul acestora și cu toate am rezonat. Dar zic să nu vă mai țin în suspans și să vă povestesc mai multe despre produsele acestei noi game.

Câteva generalități despre gama Lifting Vegetal

Gama Lifting Vegetal de la Yves Rocher are la bază un concentrat de colagen vegetal restructurant din planta Ajuga Reptans. Brevetul acestui concentrat este depus în Franța. Ajuga Reptans este o plantă de munte, posesoarea unei forţe excepţionale de a se extinde și rezista în orice condiții. Experții Yves Rocher i-au identificat potențialul și i-au valorificat concentrația unică de colagen vegetal. Acesta a stat la baza creării unui concentrat inedit și brevetat. În urma testelor in vitro s-a observat că acest concentrat dinamizează celulele pielii și întărește structura tenului. Folosite cu regularitate, produsele gamei Lifting Vegetal fortifică celulele pielii cu 19% și stimulează sinteza de elastină cu 27%.

Crema de zi cu efect de lifting 

Crema de zi cu efect de lifting conține peste 97% ingrediente de origine naturală. Are o textură incredibil de fină, se absoarbe cu ușurință în piele, lâsând-o fină, netedă și catifelată, precum cea a bebelușilor. Totodată, are efect hidratant, pielea păstrându-ți hidratarea optimă pe tot parcursul zilei.

În ceea ce privește efectul de lifting, rezultate notabile am putut observa cam după aproximativ trei-patru săptâmâni. Tenul meu a arătat vizibil mai ferm, plin din interior, radiind de luminozitate după aproape o lună de zile de aplicare zilnică.

Serul concentrat cu efect de lifting

Serul concentrat cu efect de lifting are aceeași textură a serurilor Yves Rocher pe care o știam, fluidă și ușor translucidă. Contrar așteptărilor, și acesta intră repede în epidermă, fără să lase peliculă lipicioasă la suprafața acesteia. În cazul acestuia, ingredientele de origine naturală sunt în proporție de 98%.

Pe acesta eu îl folosesc seară de seară, din motivul că mie îmi place să las serurile să acționeze pe parcursul nopții. Efectul de după aplicare este similar cu cel al cremei de zi, tenul rămânând la fel de hidratat, fin și neted.

Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor

Nu știu voi cum o percepeți, însă eu văd crema cu efect de lifting pentru zona ochilor destul de asemănătoare serului. Cel puțin așa mi se pare mie, doar că aceasta în cauză dispune de un alt tip de aplicator. Dacă serumul este prevăzut cu pompiță, acesta are aplicator din acela unghiular.

De când mi-am aplicat pentru prima oară acest produs, a fost cel pe care l-am folosit cel mai des. Practic, aș putea spune că îmi simt ochii mai fericiți după ce îl folosesc, asta pentru că experimentez o maximă senzație de confort. Și îmi dă chiar și o plăcută senzație de răcoare, e o experiență foarte faină, per total. Dar și mai fain este că după doar o lună de zile liniile fine din jurul ochilor arată mult mai bine și au devenit aproape insesizabile!

În încheiere

Ca de obicei, echipa de experți Yves Rocher a făcut o treabă foarte bună în realizarea gamei Lifting Vegetal. Eu folosesc produse de-ale lor de mulți ani și deja m-am familiarizat cu texturile acestora care sunt în mare parte aceleași. Însă de la gamă la Gamă, Yves Rocher se întrece pe sine însuși, oferindu-ne produse realmente eficiente, la prețuri destul de decente.

Voi ați avut ocazia de a încerca gama Lifting Vegetal de la Yves Rocher? Cum vi s-a părut? După cât timp au început să se vadă rezultatele? Ce alte produse Yves Rocher vă mai plac?27 thoughts on “Lifting Vegetal – noua gamă Yves Rocher”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.