Red Espresso Caffeine Free | Esensis

Red Espresso Caffeine Free | Esensis

Multă lume se miră de faptul că eu nu sunt consumatoare de cafea, pentru că multă lume consumă cafea. În viața multora cafeaua este la ordinea zilei și au dezvoltat o dependență pentru aceasta chiar fără să-și dea seama. Face parte din tabieturile acestora și li se pare ciudat când descoperă persoane care nu au același obicei. Eu am constatat că de la cofeină, în special de la cea conținută de cafea, mă simt rău. Îmi crește tare pulsul și mă agită. Totodată, nici nu sunt lipsită de energie încât să simt nevoia unui astfel de stimulent care să mă ”trezească”. Însă în acele momente în care mă simt fără vlagă și când nu am niciun spor, apelez totuși la ceva. Este vorba despre un produs numit Red Espresso Caffeine Free care se găsește în portofoliul celor de la Esensis.ro. Curioase să aflați mai multe despre acesta? Atunci parcurgeți în continuare acest articol.

Despre Esensis.ro

Povestea Esensis.ro a luat naștere din dragoste pentru ceai, precum și din dorința de a aduce această pasiune în atenția celor care-și doresc să învețe mai multe despre această cultură cu origini asiatice. Acest magazin online dorește să creeze o punte de legătură între ceaiul propriu-zis și delectarea simțită la fiecare înghițitură. Portofoliul de ceaiuri Esensis.ro cuprinde multe tipuri de ceaiuri provenind din toate colțurile lumii. În prezent puteți alege dintr-o mare varietate de ceaiuri și infuzii vrac, ceaiuri pentru espresso, ceaiuri yerba mate și ceaiuri la plic.

Din preocuparea furnizorilor Esensis.ro pentru obținerea celui mai bun ambalaj pentru ceai s-a născut tehnologia de amblare JenFresh. JenFresh presupune ambalarea și sigilarea ceaiurilor sub vid, chiar pe domeniile de ceai de unde acestea provin. Astfel, prin acest proces remarcabil, oxigenul este scos din pungă pentru a-i păstra ceaiului prospețimea primelor ore de la culegere. Acesta este unul dintre secretele calității deosebite ale ceaiurilor Esensis.ro.

Red Espresso Caffeine Free | Esensis

Revenind la produsul care face subiectul acestui articol, trebuie să știți că are la bază ceaiul rooibos, reprezentând noua alternativă a cafelei. Fiind considerat un mariaj al cafelei cu ceaiul, Red Espresso este perfect pentru cei care-și doresc beneficiile cafelei într-un ceai. Acesta este foarte apreciat îndeosebi pentru gustul său dulce-acrişor, cu o fină aromă de tutun.

Cuvintele care definesc Red Espresso sunt gust, sănătate, rafinament, versatilitate, fiind un ceai creat pentru a fi folosit în mașinile de cafea nespresso, exact ca și cafeaua. Este produs și patentat în Africa de Sud, gata măcinat pentru a putea fi folosit imediat. Distinctivă pentru Red Espresso este spuma de culoarea șofranului pe care o face atunci când este preparat latte.

Beneficiile ceaiului rooibos

Ceaiul rooibos reușește să rivalizeze cu succes cu ceaiul verde și cu ceaiul negru, atât la capitolul popularitate, cât și ca proprietăți. În cazul în care vă întrebați de ce este atât de apreciat ceaiul rooibos, propun să vă detaliez puțin despre beneficiile acestuia:

 • este bogat în antioxidanți – precum aspalathin şi nothofagin care luptă împotriva radicalilor liberi;
 • are efect antiinflamator – datorită quercitinei din compoziție;
 • menține sănătatea pielii și părului – grație acidului alpha-hidroxidic care ajută la reducerea ridurilor și la protejarea foliculilor piloși;
 • reglează nivelul glicemiei – având potențial terapeutic semnificativ, prevenind astfel apariția diabetului de tip II;
 • îmbunătățește profilul lipidic – reglând nivelul trigliceridelor;
 • reduce colesterolul din sânge – scăzând nivelul colesterolului ”rău” LDL;
 • contribuie la menținerea sănătății oaselor – cu ajutorul celor doi flavonoizi specifici ai săi, orientin și luteolin, care cresc nivelul de minerale din acestea;
 • împiedică apariția alergiilor – blocând celulele imunitare care le declanșează;
 • îmbunătățește tranzitul intestinal – prin favorizarea digestiei;
 • ajută la pierderea în greutate – fiind aliatul ideal în lupta cu kilogramele în plus, datorită nivelului scăzut de calorii;
 • îmbunătățește calitatea somnului – prin faptul că reduce stresul oxidativ şi inflamaţiile din organism;

În încheiere

Iată câte beneficii se ascund într-o simplă ceașcă de Red Espresso, motiv pentru care nu ar trebui să ne lipsească din casă. Mai ales că datorită versatilității sale, vă puteți bucura de acesta preparându-l în numeroase moduri și combinații. Multe rețete găsiți pe site-ul Esensis.ro în pagina produsului, la secțiunea ”mod de preparare”. Eu cel mai adesea mă bucur de el ca atare, infuzat în presa franceză, dar mă încântă și combinat cu suc proaspăt de portocale.

Dar acum spuneți-mi, sunt printre voi persoane care au degustat acest Red Espresso? Ce părere v-ați făcut despre el? În general, rezonați cu rooibos-ul? Este pe gustul vostru? Cum obișnuiți să îl serviți?14 thoughts on “Red Espresso Caffeine Free | Esensis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.