TeaTree.ro – produse cu ulei din arbore de ceai

TeaTree.ro – produse cu ulei din arbore de ceai

Cred că una dintre cele mai mari binecuvântări ale omenirii o reprezintă existența arborelui de ceai. Este incredibil în câte scopuri poate fi folosit uleiul extras din acesta. Faptul că previne și/sau tratează o multitudine de afecțiuni ale pielii îl transformă într-unul dintre produsele indispensabile nouă. Iar dacă nu știți de unde să achiziționați ulei de arbore de ceai, am o recomandare pentru voi – TeaTree.ro.

Despre TeaTree.ro

Magazinul online TeaTree.ro nu-mi este străin și cred că nici vouă dacă mă urmăriți deja de ceva timp. Deși am mai scris despre el, m-am gândit să vă fac un quick reminder, dată fiind actuala perioadă a pandemiei de coronavirus.

TeaTree.ro reunește sub acoperișul său două mărci de produse ce au la bază uleiul din arbore de ceai, Metique și Dr Muller Pharma. Metique a luat naștere în anul 2001 în Australia, produsele acestuia fiind distribuite în Australia, UK și țările nordice, fabrica pentru Europa fiind în Danemarca. Dr Muller Pharma are origini cehe, fiind o companie înființată în 1995 ce exportă în mai mult de 30 de țări din întreaga lume.

Beneficiile uleiului din arbore de ceai

Deși v-am povestit în detaliu despre uleiul din arbore de ceai aici, zic să vă reamintesc câteva din beneficiile acestuia. Acest produs se poate folosi atât intern, cât și extern.

Administrat intern este benefic în tratarea infecțiilor virale și bacteriene, precum și în afecțiuni ale tractului genital și urinal. Astfel, cistita, uretrita sau infecțiile cu Candida pot deveni o amintire dacă îl folosiți cu regularitate.

Utilizat extern are rezultate remarcabile în tratarea multiplelor afecțiuni dermatologice precum acnee, rozacee, herpes, negi, iritații, arsuri superficiale și înțepături de insecte. Funcționează de minune chiar și în cazul ciupercilor și a altor afecțiuni ale unghiilor.

De asemenea, inhalat sau prin aromaterapie acesta poate trata sinuzita, bronșita și alte afecțiuni respiratorii.

Iată ce produse am mai folosit recent de la ei, atât eu cât și partenerul meu de viață.

Loțiune de îngrijire 4.99% tea tree Metique

Este o loțiune hidratantă și antiseptică de îngrijire pentru față și corp, formulată cu vit A, vit E naturală, fără parabeni, uleiuri minerale și parfum. Este recomandată a se folosi îndeosebi după epilarea cu ceară, epilator sau aparat de ras, deoarece reduce roșeața, inflamația, calmeaza iritațiile și hidratează pielea.

Poate fi folosită cu succes și în caz de arsuri solare, pe post de after-shave și este de asemenea eficientă și în tratarea foliculitei. Folosită cu regularitate, aceasta ajută la prevenirea creșterii firelor de păr pe sub piele.

În ceea ce mă privește, eu chiar eram în căutarea unui produs care să mă ajute în legătură cu firele de păr crescute pe sub piele. Acum câțiva ani am suferit de o formă agresivă de foliculită de care cu greu am scăpat. Însă în continuare îmi cresc fire pe sub piele pe care mă văd nevoită să le scot la fiecare epilat, așa că produsul acesta e fix ce-mi trebuie. Dacă vă tentează și credeți că v-ar fi necesară, de aici o puteți comanda.

Ulei de arbore de ceai Dr. Muller Pharma 30 ml

Este un ulei standard, ultra pur, de înaltă calitate, produs exclusiv din arborele Melaleuca alternifolia printr-o distilare specială, atentă. Acesta este un procedeu care asigură o eficiență ridicată și un miros ușor înțepător specific acestui tip de ulei.

După cum ați putut observa anterior, uleiul de arbore de ceai are multiple întrebuințări. Însă, în cazul de față, cel care s-a bucurat de acesta a fost partenerul meu de viață, care l-a folosit împotriva mătreții. Și se pare că a fost singurul produs care realmente l-a ajutat în această problemă și pe care continuă să îl folosească. Iar eu îmi mai aplic local cu ajutorul unui bețișor cosmetic atunci când mă confrunt cu câte un mic coș. De aici se poate comanda în caz că doriți să îl comandați.

Ulei de arbore de ceai Dr. Muller Pharma 10 ml

Noi avem și varianta mică a acestui ulei e arbore de ceai de la Dr. Muller Pharma, cea de 10 ml. Este identică celei de mai sus, dar fiind un recipient gen travel size, îl păstrăm pentru călătorii. Vă recomand și vouă să aveți un astfel de produs strecurat în portfardul de călătorie. Nu de alta, dar nu se știe niciodată când veți avea nevoie de el. Cel de 10 ml poate fi comandat de aici.

În concluzie

Date fiind multiplele întrebuințări ale uleiului din arbore de ceai, oricine ar trebui să îl aibă în casă. Personal, consider că acesta ar trebui să fie primul produs către care întindem mâna. Ori de câte ori avem nevoie de un produs antiseptic, antifungic, antimicrobian, antiviral, ș.a.m.d., putem folosi uleiul de teatree.

Vouă vă este cunoscut uleiul de teatree? Îl folosiți? Despre produsele de la TeaTree.ro știați? Ați încercat ceva de la ei?



2 thoughts on “TeaTree.ro – produse cu ulei din arbore de ceai”

  • Sa stii ca si mie mi-a fost super utila lotiunea aceea dupa epilare. Chiar nu ma mai irit la fel de tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.