Aranjamente florale cu flori de săpun Coralis

Aranjamente florale cu flori de săpun Coralis

Nu cred că am întâlnit de-a lungul timpului femei cărora să nu le placă florile. Cred că este ceva în natura noastră care ne face să ne simțim atrase de acestea, care face acest lucru să pară firesc. De altfel, eu consider că atât florile cât și femeile au ceva în comun – emană fragilitate și gingășie. Ca atare, ambele necesită un comportament atent, cu ambele trebuie să ne purtăm ”cu mănuși”. Și dacă în ceea ce privește femeile, lucrurile sunt de regulă ceva mai complicate, cu florile totul e mult simplificat. Lor trebuie să le dovedim iubirea noastră amplasându-le într-un colț luminat al casei și udându-le cu regularitate. Însă dacă florile nimeresc la o persoană ușor neglijentă ca mine, care uită să le ude, atunci ele vor supraviețui mult mai puțin decât în mod firesc. Nicio grijă, însă, există o soluție chiar și pentru mine, aceasta constând în aranjamente florale cu flori de săpun.

Relația mea cu florile

Ador florile și mi-ar plăcea să am buchete, ghivece și/sau aranjamente florale în toată casa. Problema este că, posibil dintr-o oarecare neglijență, pur și simplu uit să le schimb apa sau să le ud. Așa că nu mă bucur prea mult de ele, lucru care la un moment dat poate deveni frustrant.

Așadar, aceste aranjamente florale cu flori de săpun care au apărut în ultimii ani simt că sunt realizate fix pentru persoane ca mine. Deși, în realitate, scopul lor este acela de a fi amintiri memorabile pentru persoanele care le primesc.

Despre Coralis – cadouri florale

Coralis – cadouri florale este o florărie din Constanța care a luat naștere din pasiune pentru frumos și pentru bucuria celor care urmează să le primească. Fiecare colțișor al casei sau al biroului devine magic atunci când primește în brațele sale un cadou floral creat de echipa Coralis.

Florile din săpun folosite pentru aranjamentele florale Coralis se aseamănă 1:1 cu cele naturale, sunt delicate și parfumate. Fiecare aranjament realizat este unic, putând fi personalizat în funcție de preferințe. Se pot alege următorii parametri: dimensiunea cutiei (mică, medie, mare), culoarea florilor și accesoriile care compun aranjamentul.

Rezultatele sunt unele de excepție, izbitor de asemănătoare celor confecționate din flori naturale, însă mult mai durabile. Tocmai din acest motiv, florile de săpun au câștigat teren, fiind în continuare în trend de câțiva ani buni încoace.

Cum sunt realizate florile de săpun?

Florile de săpun sunt realizate prin intermediul unei tehnici foarte migăloase. Săpunul în formă brută este ”tras” în foițe subțiri și apoi modelat cu grijă cu ajutorul unor șabloane pentru petale. Cu puțină imaginație și îndemânare, din aceste foițe de săpun se pot realiza flori extrem de realistice precum trandafiri, orhidee, bujori, etc. Exemplele cele mai bune sunt chiar aranjamentele mele din imaginile de mai sus.

Avantajele acestor aranjamente florale cu flori de săpun

Probabil că multe dintre voi preferați florile naturale, însă toate știm cât sunt de perisabile. Așa că iată câteva motive pentru care eu vă recomand aranjamente florale cu flori de săpun:

  • sunt durabile, foarte rezistente în timp;
  • se pot parfuma după preferințe;
  • rezistă atât la căldură cât și la frig;
  • se întrețin foarte ușor;
  • nu trebuie udate precum florile naturale;
  • nu necesită ștergere de praf precum cele artificiale.

Așadar, în mod cert acestea reprezintă una dintre cele mai bune investiții pe termen lung.

În încheiere

Mă gândesc că astfel de aranjamente cu flori din săpun pot reprezenta cadouri elegante și rafinate pe care orice femeie le-ar primi cu plăcere. În plus, în portofoliul de aranjamente al celor de la Coralis – cadouri florale se găsește o mare varietate din care puteți alege.

Florile de săpun se pot dărui în orice moment al anului, fiind unele dintre cele mai versatile cadouri care trec testul timpului cu brio. Eu nu m-aș supăra să primesc lunar un astfel de aranjament, le-aș găsi imediat locul pe undeva prin casă!

Voi în ce relație sunteți cu tipul acesta de flori? Cum vi se par? V-ar plăcea să aveți sau aveți astfel de aranjamente?23 thoughts on “Aranjamente florale cu flori de săpun Coralis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.