Enroush – din dragoste pentru femei și pentru natură

Enroush – din dragoste pentru femei și pentru natură

Postarea de astăzi vine ca un manifest pentru noi, femeile, pentru că este timpul să începem să avem grijă de corpul nostru. Pentru că merităm tot ce e mai bun, propun să îi oferim atenția și grija pe care le merită cu adevărat. Zic să începem cu o schimbare care să ne ajute să trecem mai ușor peste acea perioadă delicată a lunii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiecare dintre noi o resimte diferit, însă o putem face mai frumoasă folosindu-ne toate de același truc. Un mic gest precum folosirea tampoanelor și absorbantelor zilnice confecționate din 100% bumbac organic certificat poate face diferența. Și dacă vă întrebați unde găsiți astfel de produse, vă spun eu – în portofoliul celor de la Enroush.

Câteva date despre Enroush

Enroush este un brand care a luat ființă din dorința de a oferi femeilor produse de îngrijire intimă care asigură cea mai eficientă protecție naturală. Principalul obiectiv al acestuia este acela de a face femeile din întreaga lume să se simtă mai încrezatoare și să fie de neoprit, chiar și în timpul menstruației.

Inspirat de puterea schimbării, Enroush a ales să folosească bumbacul organic certificat pentru confecționarea produselor sale. Acest material reprezintă o puternică marcă a sustenabilității, așadar, prin folosirea produselor Enroush nu doar că facem o alegere sănătoasă pentru noi, ci și una ecologică pentru mediul înconjurător.

Experiența mea

De-a lungul timpului am mai avut o tentativă de a trece de la tampoanele și pantylinerele din comerț la unele din bumbac organic. Însă produsele încercate de mine atunci nu am avut puterea de a mă convinge să schimb macazul. Dar cu Enroush a fost dragoste la prima vedere! În primă fază m-au cucerit cu ambalajele acestora minimaliste, elegante și feminine pe mine – această snoabă a ambalajelor. Apoi, când am simțit cât de confortabile și naturale se simt, mi-am dat seama că sunt ceea ce-mi trebuie și că nu voi mai putea renunța la ele.

Tampoane interne Enroush

Tampoanele interne dispun de un ambalaj foarte frumos și ingenios, de tip sertar. Pur și simplu trag de el și am acces instant la acestea. Mai mult decât atât, pentru a le putea păstra organizate, ambalajul este compartimentat. Însă compartimentarea nu ajută numai la păstrarea ordinii, ci și la diferențierea tipului de tampoane. Pentru că da, puteți alege să primiți un mix de tampoane interne, adaptat nevoilor voastre.

Au o textură fină și sunt foarte blânde, fapt care îmi conferă o maximă senzație de confort. Aveam emoții în legătură cu inserarea acestora, dar m-am liniștit de îndată ce am văzut cât de ușor se face. Au o foarte bună capacitate de absorbție și se extrag foarte ușor cu ajutorul șnurulețului din dotare. Îmi plac foarte mult și cu siguranță nu voi reveni la tampoanele interne obișnuite.

Absorbante zilnice Enroush

Cât privește absorbantele zilnice, de ceva timp începusem să experimentez neplăceri de la ele. Aceasta a persistat indiferent de marca folosită, drept pentru care m-am văzut nevoită să fac o schimbare. Astfel am început să le folosesc pe acestea, care au un ambalaj asemănător tampoanelor interne. Unde să mai pun și faptul că vin ambalate individual, ceea ce mie mi se pare foarte profi.

Se simt foarte fine la atingere, exact ca atunci când ați atinge o floare de bumbac. Ca și grosime sunt potrivite, au un grad ridicat de absorbție și un lipici foarte bun. La contactul cu pielea se simt foarte natural, sunt extrem de compatibile cu piele, iar eu am scăpat de disconfortul de odinioară.

Abonament Enroush

Pentru a ne scăpa de grija achiziționării produselor pentru îngrijirea intimă, avem la dispoziție un abonament personalizabil, modern, flexibil și accesibil. Astfel putem alege să primim acasă pachetul lunar ales de către noi, în funcție ciclul menstrual.

Opțiunea de abonament este foarte simplu de folosit. Pur și simplu selectați cantitatea de tampoane dorită – 16 sau 32 bucăți. La pasul următor trebuie să vă alegeți tipul de tampoane dorite, pot fi toate de același tip sau un mix între cele trei: Mini, Normal și Super. Apoi, aveți posibilitatea de a adăuga și tampoane zilnice, alegând ca și în cazul tampoanelor, cantitatea dorită – 24 sau 48 bucăți. După care setați frecvența cu care doriți să le primiți – la fiecare 4 săptămâni, la fiecare 8 săptămâni sau o singură achiziție. Adăugați abonamentul obținut în coș, introduceți eventualele coduri promoționale, plasați comanda și le așteptați acasă.

Pentru a afla despre codurile promoționale eu vă recomand să le urmăriți pagina de Facebook. Nu de alta, dar sunt destul de frecvente promoțiile și ar fi păcat să le ratați. În prezent codurile promoționale sunt de trei tipuri: transport gratuit, produs gratuit sau o reducere din suma totală. Mai jos am și eu o surpriză pentru voi. 😊

Beneficii

Înainte de a încheia, vreau să simplific puțin beneficiile folosirii tampoanelor și absorbantelor Enroush:

  • asigură cea mai bună protecție împotriva menstruației;
  • sunt moi, respirabile și maxim de confortabile;
  • conțin doar bumbac natural care nu favorizează apariția infecțiilor;
  • promovează calitatea, transparența și sustenabilitatea;
  • au un design modern, astfel că le putem purta cu noi oriunde;
  • luptă împotriva prejudecăților legate de menstruație.

În încheiere

Folosirea acestor produse a fost una dintre cele mai bune schimbări pe care am făcut-o în viața mea. Acum că am simțit pe pielea mea confortul absolut în perioada delicată a lunii, categoric nu voi renunța la ele. Pentru mine sunt de neînlocuit, ceea ce înseamnă că voi continua să le folosesc.

Și ca să vă dau un elan pentru a le încerca și voi, vă ofer o reducere de 10% la prima comandă. Pentru a putea beneficia de aceasta, este necesar să plasați comanda prin intermediul acestui link.

Acum aș vrea să știu: este cineva care deja folosește aceste produse? Cum vi se par și ce notă le-ați acorda? Din partea mea au un 10 cu felicitări, sunt foarte mulțumită de ele și tare mult mă bucur că le-am descoperit! 🥰15 thoughts on “Enroush – din dragoste pentru femei și pentru natură”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.