Nestle – my kind of bouquet | MPV #2

Nestle – my kind of bouquet | MPV #2

Dragile mele, iată-mă scriindu-vă cel de-al doilea articol din seria Micilor Plăceri Vinovate – MVP #2. De data aceasta vreau să vă povestesc despre dulciurile unui brand pe care eu le consum de mulți ani. Despre cei de la Nestle este vorba, produsele lor îmi încântă papilele gustative de fiecare dată.

Dar cu siguranță vă întrebați cum de consum eu dulciuri, nu-i așa? Ei bine, acum câțiva ani când am pornit pe drumul unui stil de viață sănătos și echilibrat am avut tendința de a elimina din alimentație tot ce ar putea dăuna siluetei. Pot spune că în mare parte am reușit, doar că se mai întâmpla să tânjesc după unele produse precum dulciurile. Ca orice persoană, este absolut normal să am slăbiciuni, este în natura noastră acest lucru. Și le-am tot evitat, până ce am citit una dintre cărțile nutriționistului meu preferat – Mihaela Bilic.

Doamna doctor nutriționist Mihaela Bilic spune într-una dintre cărțile sale – ”Sănătatea are gust” – un lucru foarte important. Acela că nu este în regulă să excludem definitiv anumite alimente din alimentația noastră. Aceasta sugerează, în schimb, să ne răsfățăm creierul prin servirea a 2-3 înghițituri din ceea ce ne place, din ceea ce ne dorim. Astfel, creierul se va simți satisfăcut, iar noi ne vom păstra în continuare silueta.

Ce dulciuri Nestle prefer

Mare amatoare de dulciuri, evident că am luat de bună această afirmație și că o respect cu sfințenie. Și după cum vă spuneam încă din primul paragraf al acestui articol, printre preferatele mele sunt dulciurile de la Nestle. Iată ce prefer în mod special:

  • ciocolata After Eight – m-a cucerit cu gustul său fin de mentă de când am consumat-o prima dată, este de departe preferata mea;
  • batoanele Fitness – nu îmi lipsesc din poșetă, servesc câte unul între mese și nu doar că îmi potolesc pofta de dulce, dar sunt și sățioase și atente cu silueta;
  • batonul Lion 2Go – m-a uimit, aș spune că este varianta reinterpretată a batoanelor Fitness, doar că mai are ceva în plus (vă las să descoperiți singure 😁);
  • napolitanele Joe – sunt micile mele plăceri vinovate, pur și simplu se topesc în gură;
  • ciocolata Nestle – cu ea fac cele mai delicioase glazuri pentru dulciurile pe care le mai prepar în casă.

M-a amuzat tare ideea de a le așeza pe toate sub formă de buchet, așa că iată-le:

Sunt dulciuri pe care eu le consum de ani de zile și mai mereu le am strecurate prin geantă. Bine, în special batoanele Fitness, Lion și napolitanele Joe, deoarece în cazul celorlalte două există riscul să se topească (been there, done that).

În încheiere

Să ne înțelegem. Nu fac un obicei din a le consuma zilnic, ci doar ocazional, când mi-e poftă sau când îmi scade glicemia. Orice aliment consumat în exces poate dăuna într-o anumită măsură, dar nu și dacă este servit din când în când.

Eu mă simt satisfăcută dpdv culinar de când am lăsat garda jos și am aplicat sfatul dnei Mihaela Bilic. Și vă recomand și vouă să procedați asemenea. Vă garantez că satisfacția creierului după ce mâncați câte puțin din ceea ce vă place vă va da o stare generală de bine. Și este tot ceea ce aveți nevoie pentru a fi liniștite, a trăi frumos și a fi productive în activitățile pe care le întreprindeți.

Vouă ce dulciuri de la Nestle vă plac în mod special? Pentru care dintre ele ați dezvoltat o slăbiciune?



20 thoughts on “Nestle – my kind of bouquet | MPV #2”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.