Farmasi RUYA EDP

Farmasi RUYA EDP

Fără dar și poate, dintre toate domeniile de interes pentru mine parfumurile sunt pe locul I și există o mare probabilitate să rămână astfel. M-au fascinat de mică și mi-a făcut o mare plăcere să-mi exersez și să-mi educ simțul olfactiv de-a lungul timpului. Mi-am dorit să dobândesc cunoștințe din acest domeniu, să îi descopăr misterele și să îl las să mă fascineze. Cunoștințele despre industria parfumieră mi le-am însușit fie de pe internet sau din cărți, fie urmărind alți pasionați de parfumerie. Ba chiar mi-am făcut un obicei împrumutat de la aceștia, acela de a ”diseca” orice nou parfum care îmi ”cade” în mână. Așa am procedat și cu apa de parfum Farmasi RUYA, care m-a surprins total încă de la primul contact cu aceasta.

Să ne înțelegem, cred că nu mai este un secret pentru nimeni cine este și cu cine se ocupă Farmasi. Chiar și eu am scris recent un articol în care vă povesteam despre această companie, puteți citi toate detaliile aici. Și gândindu-mă la faptul că a devent un tip de afacere MLM, nu m-aș fi așteptat la parfumuri de o calitate excepțională. Probabil că puneam parfumurile Farmasi pe picior de egalitate cu cele ale celorlalte companii MLM, însă mare greșeală am făcut. Veți afla din cele ce urmează și de ce afirm acest lucru.

Farmasi RUYA EDP

Nu mică mi-a fost mirarea să descopăr parfumuri în portofoliul de produse al celor de la Farmasi. Și, ca orice pasionată, bineînțeles că mi-am dorit să le testez, să văd cum sunt. Pentru început am avut ocazia de a încerca apa de parfum floral-orientală Farmasi RUYA și tot ce pot să spun este că este incredibil de bine realizată.

Etimologia denumirii acestei ape de parfum vine din limba turcă, de la substantivul ”rüya” care înseamnă ”vis”. De altfel, deși mirosul este unul foarte agreabil, eu l-aș cataloga mai mult ca pe un parfum de seară. Și atunci iată și conexiunea dintre denumire și tipul acesteia. Dar și mirosul în sine este unul de vis!

Farmasi RUYA încorporează un buchet olfactiv absolut mirific, care nu reușește să treacă neobservat. Iată ce note se împletesc în acesta:

  • note de vârf – bergamotă, fructe roșii și măr;
  • note de mijloc – tuberoză, iasomie arabă și lăcrămioară;
  • note de bază – lemn de santal, vetiver, boabe de tonka, cacao și ambră.

Aceasta este una dintre puținele ape de parfum care conțin vetiver, dar care nu este unisex sau cu tentă masculină. Este foarte bine realizată, cu toate notele perfect echilibrate astfel încât să provoace dependență într-un sens bun. Eu cel mai bine percep notele de tuberoză, iasomie, lemn de santal și cacao. Acum probabil că îse justifică de ce o văd purtată mai mult în serile călduroase de vară, nu-i așa? Însă per total eu o văd ca fiind o apă de parfum elegantă, care mă face să debordez de feminitate ori de câte ori o port.

Performanțe

Când vorbim despre performanțele unui parfum, ne referim la trei aspecte, după cum urmează:

  • proiecția – complet surprinzătoare pentru mine, proiecția acestei ape de parfum este destul de bunicică, e undeva la 2m;
  • siajul – RUYA are un siaj decent, de aprox 1-1.5m, destul de bun pentru o astfel de apă de parfum;
  • persistența – în cazul meu persistă destul de bine, o simt cu aceeași intensitate de la început pentru aprox 7-8h.

Concluzii

Așa cum menționam de la început, pentru o apă de parfum a unei companii MLM, RUYA este foarte bine concepută. Pe mine reușește să mă surprindă ori de câte ori o folosesc, nici n-aș zice că este un EDP Farmasi. Dacă aș simți-o pe o altă persoană, sub nicio formă nu aș crede că este vorba despre o apă de parfum de 60 lei.

Așadar, dacă și vouă vă plac apele de parfum floral-orientale și căutați una faină la un preț decent, dați-i o șansă. Este posibil să vă uimească și pe voi. Iar dacă vreți să știți cam cu ce s-ar asemăna, părerea mea este că are ceva din Amor Amor de la Cacharel. Doar că aceasta este ceva mai elegantă și nu la fel de dulce ca Amor Amor. Însă, ca idee, cam în zona aceea ar merge mănunchiul de note olfactive al acesteia, doar că mult mai fain după părerea mea.

De curiozitate, mai este cineva care o folosește? Cum vi se pare? Pe o scară de la 1 la 10, cât de mulțumite sunteți de Farmasi RUYA?41 thoughts on “Farmasi RUYA EDP”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.