Medicalia Skincare Eye Makeup Remover

Medicalia Skincare Eye Makeup Remover

Cu siguranță nu mai este un secret pentru nimeni cât de importantă este demachierea, nu-i așa? Îndepărtarea machiajului de pe ten înainte de culcare este vitală și niciuna dintre noi nu ar trebui să meargă la culcare machiată. În timp tenul are de suferit, lipsa demachierii sau demachierea superficială fiind principala cauză de apariție a acneei. Machiajul obturează porii, astfel că toată acea acumulare de sebum, machiaj și impurități se exteriorizează prin intermediul coșurilor. Însă nu despre acest lucru vreau să vorbim astăzi, ci despre demachierea zonei ochilor. Ați observat că uneori când vă îndepărtați machiajul ochilor se întâmplă să experimentați o senzație de usturime sau de arsură? Ei bine, am pățit-o și eu, iar concluzia la care am ajuns a fost aceea că nu folosesc demachiantul potrivit. Zona din jurul ochilor are nevoie de un demachiant foarte blând, dar în același timp foarte eficient, iar eu cred că l-am găsit. Nu țin informația numai pentru mine, ci o împart și cu voi: despre Medicalia Skincare Eye Makeup Remover este vorba.

Cine este Medicalia Skincare?

Medicalia Skincare a luat naștere din dorința de a oferi esteticienilor și medicilor o selecție inovatoare de tratamente clinice puternice și produse cu tehnologii avansate. Aceștia întreprind fuziunea perfectă între cele mai bune tratamente pre și post intervenții chirurgicale cu SPA-ul medical. Astfel se asigură că fiecare produs îndeplinește cerințele complexe pe care specialiștii le cer.

Medicalia unește cele mai naturale ingrediente botanice cu sistemele avansate de introducere a acestora direct în piele. Totul pentru o absorbție maximă și rezultate cu adevarat uimitoare. Brand-ul dispune de două formule extraordinare de microemulsii, respectiv ”apă-ulei-apă” și ”ulei-apă-ulei”, ambele favorizând absorbția produselor. Deține, de asemenea, tehnologia Biomimetic care grăbește procesul de vindecare și recuperare.

Fiecare formulă de transformare a pielii este adaptată în mod specific:

  • accelerează vindecarea rănilor chirurgicale;
  • reduce timpul de recuperare post chirurgicală;
  • garantează soluții pentru afecțiuni cronice precum acnee și rozacee;
  • are efect anti-aging asupra feței și corpului;
  • oferă soluții împotriva vânătăilor și vergeturilor;
  • cunoaște cererile consumatorilor pentru a oferi cele mai eficiente și naturale soluții de îngrijire a pielii;
  • sporește profitabilitatea fiind ușor de recomandat și de utilizat.

Toate ambalajele folosite la îmbutelierea produselor Medicalia sunt reciclabile și biodegradabile. Brand-ul se străduiește să utilizeze cât mai puține substanțe dăunătoare, susținând cu mândrie conservarea mediului.

Dar acum să revin asupra produsului pe care l-am folosit, deoarece cu siguranță sunteți curioase să aflați mai multe despre el.

Experiența mea de testare

De-a lungul timpului am mai experimentat cu demachiantele de ochi bifazice, însă niciunul nu mi-a plăcut în mod deosebit. Adică, ele erau foarte eficiente, însă mie îmi displăcea total senzația aceea uleioasă de după.

Cu Medicalia Skincare Eye Makeup Remover este o cu totul altă poveste, este net superior și diferit celor încercate de mine până în prezent. Are o consistență foarte interesantă, semi-lichidă și transparentă, deloc grasă sau lipicioasă. Aș putea spune că este water-touch, așa.

Medicalia Skincare Eye Makeup Remover este un produs revoluționar pentru mine, mai blând decât tot ce am mai folosit. Nu conține parfum, nici alcool și îndepărtează foarte bine machiajul, chiar și pe cel rezistent la apă. După demachierea cu acest produs pielea din jurul ochilor se simte hidratată și este netedă și catifelată. Pentru mine este mind blowing, drept pentru care mă bucur foarte tare că l-am descoperit!

Per total, lista de ingrediente a acestui demachiant pentru ochi este una foarte curată, principalele ingrediente acționând astfel:

  • Mușețel – calmant, antiiritant;
  • Clorură de benzalconiu – antiseptic, agent de hidratare;
  • Disodium Cocoamphodiacetate – agent organic de curățare derivat din cocos.

În încheiere

Dacă și voi sunteți în căutarea unui demachiant pentru zona ochilor bun și blând, l-ați găsit! Medicalia Skincare Eye Makeup Remover este tot ceea ce vă trebuie, mai ales că se adresează tuturor tipurilor de piele, inclusiv celei sensibile. Acesta este disponibil în portofoliul de produse al celor de la Beauty One, cei despre care v-am mai povestit într-un alt articol. În trecut am folosit de la ei câteva produse de machiaj, iar acum am avut ocazia de a încerca și acest demachiant mirific. Îmi place la nebunie, drept pentru care îl recomand cu toată încrederea! Indiferent de prețul acestuia, achiziționați-l, pentru că se consumă greu și veți avea mult timp din el. Prin urmare, Medicalia Skincare Eye Makeup Remover își merită toți banii!

De curiozitate, cine a mai folosit acest produs? Voi ați fost la fel de încântate de el ca și mine?32 thoughts on “Medicalia Skincare Eye Makeup Remover”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.