Loncolor Expert Color

Loncolor Expert Color

Prin prisma pasiunii mele pentru îngrijirea părului am încercat numeroase produse de-a lungul timpului. Nu am fost fidelă unui singur brand de produse, ci mi-a plăcut mereu să experimentez. În ultimii șase ani de zile am optat numai pentru produse profesionale, însă din când în când îmi place să revin la branduri autohtone. Este și cazul produselor despre care vă povestesc astăzi, mai exact gama Loncolor Color Expert.

Am descoperit brandul Loncolor prin adolescență, drept pentru care mă gândesc că multora dintre voi vă este cunoscut. Cu regret vă spun că din câte îmi amintesc, ultima dată când am folosit produse din portofoliul acestora a fost acum doi ani. Așadar, este o mare încântare pentru mine să le redescopăr produsele și să mă pun la curent cu noutățile acestora.

Gama Loncolor Color Expert

Recent am folosit câteva produse Loncolor Color Expert pentru păr vopsit, mai exact:

  • vopseaua de păr fără amoniac Oil Fusion;
  • șampon Color & Freshness;
  • mască;
  • ulei Intensive Color Protect.

Formulele produselor din gama Color Expert mi s-au părut senzaționale, mult îmbunătățite față de cum le știam. Merită un shout-out, așa că iată detalii din experiența mea de testare.

Vopsea de păr fără amoniac Oil Fusion

Vopseaua de păr fără amoniac are o consistență foarte bună, groasă și cu o aderență foarte bună atât pe pensulă, cât și pe păr. Îmi plac vopselele de genul acesta și le detest pe cele subțiri care efectiv se scurg din pensulă. Nu îmi place să risipesc produs, de aceea o ador pe aceasta din gama Loncolor Color Expert.

Se simte că nu are amoniac în compoziție, nu are acel miros înțepător, dimpotrivă, este unul foarte plăcut și suportabil. La capitolul acoperire are o mare bilă albă de la mine. Vopsește perfect și uniform firele albe și nu iese deloc la spălat, chiar dacă nu are amoniac. Per total, o consider o vopsea de păr foarte calitativă, care merită încercată, mai ales că este foarte accesibilă. Iată imagini înainte și după vopsirea cu această vopsea.

Șampon Color & Freshness

Despre acest produs vă pot spune din start că mi-a întrecut așteptările în primul rând din punct de vedere al texturii acestuia. Deși are o consistență ceva mai subțire decât mă așteptam, șamponul își face foarte bine treaba.

Curăță foarte bine scalpul, iar după fiecare folosire părul se simte revigorat și arată mai strălucitor. Chiar a fost o surpriză pentru mine și mă bucur că l-am descoperit.

Masca de păr

Această mască de păr din gama Color Expert a fost o altă surpriză plăcută pentru mine, tot din punct de vedere al consistenței. Este groasă și are aderență excelentă pe păr, exact cum îmi place mie.

Efectul de după folosire este absolut senzațional, rămâne mătăsos, hidratat și foarte ușor de pieptănat. Are toate atributele unei măși de păr cu adevărat bune, raportul calitate-preț fiind unul excelent.

Ulei Intensive Color Protect

Uleiul Intensive Color Protect are o textură ușor diferită de restul uleiurilor folosite de mine până în prezent. Nu este așa vâscos pe cât mă așteptam, ci are o textură puțin mai fluidă.

Îmi place foarte mult faptul că se absoarbe instantaneu și că nu rămâne gras sau uleios pe păr. Are efect hidratant-reparator și anti-electrizare, așadar calmează părul răzleț. Totodată, conferă un luciu plăcut părului, rezultatul final fiind unul de păr sănătos și îngrijit.

În încheiere

Chiar m-au surprins plăcut toate aceste produse Loncolor Color Expert. Formulele acestora se apropie destul de mult de cele profesionale cu care eram eu obișnuită, ceea ce mi se pare foarte tare. Așadar, vă îndemn să le acordați o șansă în cazul în care nu le-ați încercat deja, mai ales că sunt foarte accesibile.

Ce alte produse Loncolor ați mai folosit? Ce îmi mai puteți recomanda de la ei?

 



21 thoughts on “Loncolor Expert Color”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.