Curs de automachiaj – ce este și de ce să îl urmați

Curs de automachiaj – ce este și de ce să îl urmați

De-a lungul timpului mi s-a demonstrat faptul că nu există femeie urâtă, ci doar neîngrijită. Bine, termenul ”neîngrijită” poate avea numeroase conotații, de aceea îl voi înlocui cu ”nearanjată”. De fapt, aici intră subiectul despre care vreau să vă vorbesc astăzi. Cu siguranță ați observat și voi diferențele colosale pe care le poate face un machiaj profesional. Tehnicile actuale de machiaj au puterea de a scoate tot ce e mai frumos din femei, prin evidențierea atuurilor și camuflarea micilor defecte. Fiecare dintre noi ar putea să se transforme cu ajutorul machiajului, desigur, dacă am cunoaște tehnicile și micile secrete. Tocmai de aceea, prin intermediul acestui articol vă propun să faceți ceva pentru voi înșivă – să urmați un curs de automachiaj.

Ce este un curs de automachiaj?

Cursul de automachiaj, după cum îi spune și numele, nu este altceva decât un workshop prin intermediul căruia învățați să vă machiați singure. Cu ajutorul unui make-up artist profesionist, învățați să obțineți un machiaj profesional, potrivit trăsăturilor voastre și adecvat oricărei ocazii.

Cursul de automachiaj se adresează tuturor reprezentantelor sexului frumos care doresc să învețe secretele meseriei spre a le folosi în interes personal. Acesta este destinat atât celor care nu au deloc experiență în machiaj, cât și celor care doresc să se perfecționeze și să învețe tehnici și trucuri.

Recomandarea mea – Aron Cătălina MUA

Indiferent că sunteți din orașul de reședință al acesteia sau din țară, puteți urma un curs de automachiaj sub îndrumarea Cătălinei. În Galați vă puteți întâlni fizic și parcurge cursul 1:1. Pentru oricare alt oraș este disponibilă varianta de curs online.

Cursul de automachiaj al Cătălinei Aron se diferențiază de restul prin faptul că este structurat pe module. Primul dintre ele este legat de skincare, astfel că mai întâi veți învăța să vă identificați corect tipul de ten. Apoi veți beneficia și de consultanță în alegerea corectă atât a pensulelor, cât și a produselor de machiaj.

Încă un aspect important al cursului de automachiaj al Cătălinei ar fi acela că nu vă va învăța stiluri de machiaj standard. Ea vă va propune variante potrivite pentru voi, care să vă pună în valoare trăsăturile, în funcție de fizionomia voastră. Totul pentru ca rezultatul final să vă avantajeze și să vă complimenteze trăsăturile.

Puteți lua legătura cu Cătălina pe pagina ei de Facebook numită Aron Catalina MUA. Tot acolo veți putea admira și machiajele efectuate de aceasta până în prezent.

În încheiere

Consider că fiecare dintre noi ar avea nevoie de un astfel de curs de automachiaj la un moment dat. Industria machiajului evoluează văzând cu ochii și avem nevoie de profesioniști care să ne pună la curent cu noutățile.

În aceeași situație am fost și eu la un moment dat, după ce preț de câțiva ani de zile nu am mai folosit deloc farduri. Când mi s-a redeschis apetitul, am realizat cât de multe s-au schimbat și câte noi tipuri de machiaj au apărut.

Vă îndemn să vă oferiți șansa de a urma un astfel de curs, garantându-vă că vă va ajuta și la capitolul stimă de sine.

Dar, de curiozitate, sunt printre voi persoane care deja au urmat un curs de automachiaj? Ne puteți povesti din experiența voastră?



22 thoughts on “Curs de automachiaj – ce este și de ce să îl urmați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.