FemmeLuxe Finery Spring Haul

FemmeLuxe Finery Spring Haul

Dacă posibilitatea de a face shopping în magazinele fizice ne este momentan îngrădită, nu este nicio problemă. Noi, femeile, avem soluții pentru orice, inclusiv pentru astfel de situații. Ne relaxăm făcând cumpărături online, experiență destul de similară celei offline. Și când mai intră în discuție și un site sigur, pe care mai avem comenzi la activ, e și mai bine! Așadar, iată ce articole vestimentare mi-am comandat recent de pe FemmeLuxe Finery.

Bluză cu mâneci din organza FemmeLuxe Finery

Îmi doream de ceva vreme o astfel de bluză, însă nu puteam să mă hotărăsc asupra culorii. În final am ales-o pe roșu deoarece consider că am prea puține articole vestimentare în această culoare. Și chiar cred că ar trebui să o port mai des, pentru că simt că mi se potrivește.

Croiala acestei bluze este una tare interesantă, ușor crop și cu umerii puțin bufanți. Mânecile sunt din organza, iar în rest este confecționată dintr-un material elastic. Îmi place aerul său smart-casual și mă simt bine în ea, conferă un aer șic ținutei per ansamblu.

Rochie din denim FemmeLuxe Finery

Rochiile din denim mi-au plăcut întotdeauna, cumva pentru că satisfac deopotrivă latura mea feminină cu cea comodă. Mi se pare perfectă pentru acele momente în care îmi doresc să mă îmbrac în rochie, dar să port totuși încălțăminte sport. Este între stiluri și categoric mă reprezintă.

Această rochie se încadrează cu succes în tiparul actualelor tendințe în modă, respectiv a mânecilor bufante, statement. Croiala acesteia este una deosebită, cum nu am mai întâlnit pe nicăieri. Dispune de buzunare atât pe piept, cât și pe posterior, iar centura din talie poate fi purtată în mai multe moduri. Mă simt tare bine în ea și o îmbrac destul de des, tocmai pentru că este una dintre cele mai comode rochii ale mele.

Crop top alb FemmeLuxe Finery

Nu știu despre voi, dar pe mine chiar ”m-a prins” moda acestor crop topuri și chiar am o colecție frumușică. Evident, că la o oarecare vârstă acestea se poartă cu pantaloni sau cu fustă cu talie înaltă, pentru că ne dorim să ne păstrăm decența. Nu este  și cazul imaginii de mai jos, însă în viața reală nu îl port așa, ci cum am descris mai sus.

La acest crop top îmi plac foarte tare mânecile și dacă l-aș fi creat eu, l-aș fi făcut puțin mai lung de atât. Nici materialul din care este confecționat nu este cel mai strălucit în sensul în care este puțin transparent. Însă per total, eu consider acest model unul chiar foarte fain și perfect pentru anotimpurile calde. Ce ziceți, așa-i că ar merge de minune integrat într-o ținută de festival? 😊

Cargo pants FemmeLuxe Finery

Acesta este un model de pantalon pe care eu mi-l doream de foarte multă vreme. Dar, dintr-un motiv sau altul, nu mi-am cumpărat niciodată o pereche. Într-o perioadă erau foarte în vogă și aproape peste tot îi vedeam în diverse culori, astfel că am refuzat să fiu încă o copie xerox. Și iată că mi-am luat unii abia acum.

Am avut de ales între negri, verde-military și crem și iată că i-am ales pe cei din urmă. Deși în mod normal aș fi ales varianta pe verde, în final am roptat pentru crem deoarece mi se pare o culoare luminoasă, perfectă pentru anotimpurile calde. Sunt cei mai comozi pantaloni pe care îi am în garderobă, sunt elastici și cu talie înaltă, de lungime 7/8, deci au toate atributele pantalonilor perfecți pentru mine!

Cum arată wishlist-ul meu

Și chiar dacă se ridică starea de urgență din țară, eu nu voi renunța la a plasa comenzi pe site-ul FemmeLuxe Finery! Mai sunt încă multe articole vestimentare care îmi fac cu ochiul și pe care mi le doresc! Curioase despre ce e vorba? Păi, haideți să vă detaliez puțin:

  • Din categoria ”Joggers” mi-aș dori niște perechi de pantaloni din aceia extrem de comozi, și pentru jogging, dar și de stat prin casă;
  • De la ”Loungewear” vreau câteva compleuri din două piese, pentru că se pare că-i plac mult lui iubi;
  • Din categoria ”T-shirts” îmi voi comanda câteva tricouri cu mesaje, pentru că nu știu dacă v-am spus, însă am colecție.

Cam atât de moment, era cazul să-mi achiziționez și ceva îmbrăcăminte de pentru petrecut timpul în casă, zic. 😊 Dar, nicio grijă, mai ”răsfoiesc” puțin categoriile site-ului și cu siguranță voi mai găsi și alte articole vestimentare tentante.

În încheiere

Mă declar mulțumită de toate cele patru articole, au materiale bune și se pare că am ales corect mărimile. În plus, nici nu sunt modele pe care să le vezi peste tot prin oraș, acesta fiind un alt plus al lor. Tocmai de aceea prind curaj să plasez mereu noi comenzi, pentru că știu că e vorba despre articole vestimentare aparte.

Sunt curioasă, ce v-a plăcut cel mai mult din tot ce mi-am luat de data aceasta? Voi ați comandat de pe acest site – FemmeLuxe Finery? Ce v-ați luat și ce îmi mai recomandați să îmi mai cumpăr?



23 thoughts on “FemmeLuxe Finery Spring Haul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.