Life Care – produse BIO, naturale și vegane

Life Care – produse BIO, naturale și vegane

În călătoria mea prin viață am folosit nenumărate produse de îngrijire corporală. Fiind pasionată de skincare, mi-am dorit să iau la cunoștință cu tot ce e disponibil pe piața de profil din țara noastră. Aveam senzația că le încercasem pe toate până ce am descoperit un concept complet nou pentru mine. Sau mai bine spus un titan în această industrie care fusese cumva sub nasul meu o lungă perioadă de timp. Însă, dintr-un motiv sau altul, produsele sale nu-mi căzuseră în mână. Despre Life Care este vorba și iată că recent am reușit să mă răsfăț cu două produse din portofoliul acestora.

Însă, înainte de a vă povesti despre ele, zic să detaliez puțin despre companie. Nu de alta, dar poate că mai sunt persoane ca mine, care nu au avut ocazia de a le încerca produse și cărora le-ar prinde bine un impuls.

Câteva aspecte despre Life Care

Life Care a luat ființă în 2005 în Timișoara și este cea mai mare companie de vânzări directe din România, orientată pe vânzarea de produse BIO, naturale și vegane. Practic, Life Care a pus bazele mișcării BIO din țara noastră, definind pentru prima dată pe Wikipedia Romania acest termen, inexistent la acea dată.

Implicarea și dedicarea fondatorilor Life Care a fost recunoscută și răsplătită de-a lungul timpului. Astfel, compania a obținut numeroase premii și distincții precum “Locul I” în secțiunea de companii mici și mijlocii a Camerei de Comerț a României. De asemenea, activitatea internațională a acesteia a fost desemnată de prestigioasa revistă internațională “Direct Selling News” ca “Europe’s No1 Bio Opportunity”. Apoi, eficiența sistemului de distribuție Life Care a fost recunoscută de numeroase publicații precum Forbes, Capital, Money Channel, Biz, Wall-Street.

Portofoliu de produse

Life Care a ținut cont de fiecare aspect al vieții și de nevoile clienților și a îmbogățit constant portofoliul de produse. Toate aparțin celor mai apreciați producători de BIO din lume, calitatea produselor fiind certificată ECOCERT sau BDIH. Mai apoi, echipa Life Care a făcut un pas important, mai exact inițierea și dezvoltarea primelor branduri proprii de produse. Ingredientele acestora au fost atent selectate și adaptate nevoilor oamenilor care-și doresc să aibă o viață mai sănătoasă.

În prezent, portofoliul de produse Life Care conține următoarele game:

 • Krauter – cosmetice terapeutice și de îngrijire;
 • LifeImpulse – suplimente alimentare, naturale și vegane;
 • Biotissima – produse BIO de frumusețe;
 • BioHAUS – produse BIO de curățenie;
 • MealBalance – nutriție sănătoasă;
 • SuperWater – sursă de apă sănăoasă;
 • Ganoderma Coffee for life – cafea BIO instant.

Experiența mea de testare

Revenind asupra celor două produse recent testate de către mine, este vorba despre un gel de duș din gama Krauter și o mască de față Biotissima. Pot spune că ambele reprezintă o noutate pentru mine, însă cea mai mare surpriză mi-a făcut-o masca de față. De ce? Veți afla din cele ce urmează.

Gel de duș relaxant cu trandafir sălbatic | Life Care

Gelul de duș relaxant cu trandafir sălbatic din gama Krauter are la bază o combinație inedită de ingrediente BIO. Astfel, extractul din trandafir sălbatic este ”împletit” cu arnica montană, mușețelul și urzica, totul pentru a alinta simțurile și a lăsa pielea fină și catifelată.

Produsul este cumva exact așa cum mă așteptam să fie un produs BIO. Are un miros plăcut și discret și mă declar foarte încântată de consistența și de textura sa fină. Îmi place că îmi curăță foarte bine pielea, fără să o agreseze și fără să o usuce. De cele mai multe ori, nici nu mai simt nevoia aplicării unei loțiuni de corp după folosire. Asta deoarece ingredientele acestui gel de duș îmi mențin nivelul optim de hidratare al pielii.

Mască de față cu venin de albine | Life Care

Masca de față cu venin de albine din gama Biotissima conține venin natural de albine. Colectarea acestuia este făcută prin intermediul unor noi tehnologii, fără a omorî albinele. Veninul de albine are rolul de a stimula elasticitatea pielii prin îmbunătățirea producției de colagen a organismului. Totodată, veninul de albine ajută în refacerea celulară, umple ridurile fine, luminează tenul, îl împrospătează și hidratează. Iată ce alte beneficii mai aduce cu sine folosirea acestui ingredient:

 • ameliorează vizibil cicatricile țesuturilor pielii;
 • crește permeabilitatea capilarelor;
 • îmbunătățește vizibil aspectul porilor dilatați și a liniilor fine/ridurilor;
 • întărește bariera naturală a pielii;
 • reduce problemele produse de factorii poluanți externi.

Nu este pentru prima dată când folosesc măști sub formă de șervețel, însă aceasta este cu totul aparte. Masca în sine are două straturi, unul mătăsos și unul alb-perlat. Aplicarea corectă a acesteia este cu stratul alb-perlat la exterior, strat care trebuie îndepărtat după atașarea perfectă pe față. Timpul maxim de acțiune al acestei măști de față cu venin de albine de la Biotissima este de 30 de minute. După îndepărtare acesteia de pe față, serul rămas se masează blând până la absorbție.

Aplicarea acestei măști a reprezentat o experiență inedită pentru mine, fiind de o finețe cum nu am mai întâlnit până acum. Nu am mai folosit nimic similar și din câte am înțeles, stratul mătăsos este realizat chiar din mătase naturală, fiind apoi bine îmbibat în ser. Nu am avut nicio reacție alergică la veninul de albine, dimpotrivă, a reprezentat momentul meu de relaxare profundă. Această mască este specială și prin faptul că îți conferă o stare generală de bine atât în timp ce acționează, cât și după. În final, tenul arată mai luminos, mai plin, parcă radiind de sănătate, plus că arată și se simte mai hidratat și per total mai sănătos.

În încheiere

Așa cum gelul de duș Krauter ar trebui să fie prezent în fiecare casă, la fel și masca de față Biotissima ar trebui să fie nelipsit din rutina de îngrijire a fiecărei femei care se respectă. Nu mi-am creat așteptări în ceea ce privește aceste două produse, însă sunt complet uimită și foarte mulțumită de rezultatele obținute în urma folosirii. Cu alte cuvinte, acum m-am convins și eu de calitatea superioară a acestora și sunt în măsură să le recomand mai departe. Cu atât mai mult cu cât bag de seamă că și prețurile sunt destul de accesibile!

Acum spuneți-mi, voi ați folosit produse Life Care? Ce alte produse îmi mai puteți recomanda de la ei, acum că mi s-a deschis apetitul?42 thoughts on “Life Care – produse BIO, naturale și vegane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.