ILCAPIL KR ISISPHARMA – soluția părului gras

ILCAPIL KR ISISPHARMA – soluția părului gras

Părul meu a fost unul normal dintotdeauna, nu am experimentat niciun fel de neplăcere cu acesta. I-am acordat atenția necesară prin folosirea de produse de îngrijire capilară în acord cu nevoile sale și cam atât. El s-a menținut frumos și sănătos, fără să îmi dea prea multă bătaie de cap. Și aveam senzația că așa va rămâne pentru totdeauna, nu mi-am imaginat niciodată că lucrurile vor avea să se schimbe mai târziu. Ei bine, da, de aproximativ jumătate de an se pare că mă confrunt cu un păr gras, fapt care mi-a generat o nouă cauză de stres. Am acționat asupra acestei probleme folosind șampoane pentru păr gras, dar nimic nu părea să funcționeze. Până de curând, când am descoperit șamponul ILCAPIL KR de la ISISPHARMA care m-a ajutat și mi-a redat încrederea în mine. Dar înainte de a vă povesti despre acest produs, propun să trecem în revistă motivele pentru care se îngrasă părul.

În ceea ce mă privește, știu cu exactitate momentul în care a început să mi se îngrașe părul. Coincide perfect cu mutarea mea în București și implicit cu folosirea apei de aici. Trebuie să recunosc că este diferită față de cea din orașul meu natal, iar acest lucru s-a văzut și la nivelul părului meu. Brusc nu m-am mai putut spăla de 2 ori pe săptămână, pentru că părul se îngrășa cam de pe o zi pe alta.

De ce se îngrașă părul?

Dacă nu intră în discuție apa sau moștenirea genetică, iată care ar mai putea fi cauzele unui păr gras:

 • dermatita seboreică – dacă suferiți de această afecțiune, atunci este explicabilă dereglarea la nivelul scalpului;
 • dereglările hormonale – duc la un dezechilibru intern dar şi la un comportament neobișnuit al glandelor sebacee;
 • șamponarea insuficientă –  face ca sebumul să nu fie îndepărtat complet în timpul spălării;
 • folosirea incorectă a balsamului – acesta se aplică pe vârfuri, niciodată pe scalp, la rădăcină;
 • clătirea cu apă fierbine – favorizează deshidratarea pielii scalpului ce determină producerea de sebum în exces pentru a-i menține hidratarea;
 • aplicarea șampoanelor uscate în exces – poate deshidrata scalpul, favorizând producția de sebum la nivelul acestuia;
 • folosirea produselor de styling în exces – pot duce la îngrășarea părului deoarece conţin ingrediente hidratante precum uleiurile naturale;
 • îndreptarea părului cu placa – îl face să fie mai aproape de scalp și să intre în contact cu sebumul acestuia;
 • pieptănarea excesivă – nu face altceva decât să ducă la îngrășarea părului;
 • igiena deficitară a ustensilelor pentru păr – determină îngrășarea părului prin sebumul acumulat în timp pe acestea;
 • stilizarea părului în coc sau coadă – duce la îngrășarea mai rapidă a rădăcinilor;
 • trecerea mâinii prin păr – este de asemenea una dintre cauzele pentru care părul devine gras mai repede.

Dacă ați bifat unul sau mai multe dintre cele enumerate mai sus, atunci ați găsi răspunsul la întrebare. Ce mai rămâne de făcut este să vă revizuiți obiceiurile de îngrijire a părului și să apelați la un șampon adecvat. Recomandarea mea este ILCAPIL KR de la ISISPHARMA, despre care vă voi povesti în cele ce urmează.

ILCAPIL KR – ISISPHARMA

Consider că brandul de dermatocosmetice ISISPHARMA nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar dacă totuși nu vă este cunoscut sau nu știți foarte multe despre acesta, vă invit să îl descoperiți în acest articol. Am scris acolo în detaliu, atât despre geneza sa cât și despre produsele încercate de mine.

Revenind la ILCAPIL KR, acesta este un șampon anti-mătreață, bogat în ingrediente de reglare a sebumului. Nu conține parfum, parabeni și nici fenoxyetanol, deci poate fi folosit în siguranță de către oricine.

Eficiența acestui șampon este datorată:

 • Complexului patentat – care are un efect puternic comedolitic, anti-inflamator, precum și proprietăți bactericide;
 • Olaminei piroctonă – care acționează împotriva Pityrosporum-ului responsabilă de producția mătreții, calmează scalpul și reduce scuamele;
 • Zincului PCA – care ajută la reglarea sebumului.

Experiența mea de testare

Atât ambalajul, cât și consistența acestui produs m-au dus cu gândul la cleanserele profesionale pentru păr. Este vizibil mai subțire decât un șampon obișnuit, de aceea necesită dozare atentă pentru a nu fi risipit. Recomand să puneți câte puțin produs, de mai multe ori.

În contact cu părul foarte bine umezit face o spumă foarte densă care îl învăluie. În timpul masajului capilar cu acest șampon experimentez o senzație nemaiîntâlnită la niciun alt produs. Simt ca și cum acea spumă densă despre care vă spuneam ridică și îndepărtează tot sebumul de pe scalp. Instantaneu îmi simt pielea capului mult mai curață și revigorată.

În același timp, după clătirea părului acesta se simte foarte suplu și mătăsos, așa încât uneori nici n-am mai folosit mască/balsam. După uscare am putut remarca și un oarecare volum, lucru la care chiar nu mă așteptam! Iar per total, pot spune că scalpul meu s-a reechilibrat, iar acum mă pot spăla pe cap la fel ca înainte. De 2 ori pe săptămână este suficient pentru ca părul meu să arate constant curat și sănătos.

În încheiere

Tuturor celor care se confruntă cu un păr gras și nu găsesc scăpare le recomand să încerce acest șampon. ILCAPIL KR de la ISISPHARMA s-ar putea să fie ceea ce aveți nevoie, așa că ar fi păcat să nu îi dați o șansă.

Părul meu și-a revenit după numai patru spălări consecutive cu acest produs, deci realmente funcționează, are efectele scontate. Mă bucur mult că l-am descoperit și voi continua să îl folosesc când mai întâmpin astfel de neplăceri cu părul.

De curiozitate, este cineva care deja a folosit acest produs? Cum vi s-a părut? A funcționat la fel de bine și în cazul vostru?24 thoughts on “ILCAPIL KR ISISPHARMA – soluția părului gras”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.