Wibo Cosmetics – produse de machiaj

Wibo Cosmetics – produse de machiaj

În ceea ce privește produsele de machiaj, mai mereu am oscilat între cele ieftine și bune versus cele high-end. De-a lungul timpului, făcând comparații între calitatea celor două tipuri de produse am constatat un lucru important. Acela că de multe ori pot obține rezultate surprinzătoare folosind produse la prețuri foarte accesibile. Probabil că ego-ul meu își dorea să se respecte și să se răsfețe cu tot ce e mai bun și mai scump. Numai că intervine rațiunea care se întreabă de ce ar cheltui mai mult, când poate obține rezultate similare cu ajutorul unor produse mult mai ieftine. Are sens, nu-i așa? În fond, de diferența aceea de bani ne putem bucura în alt mod sau ne putem satisface alte nevoi. Un astfel de brand în al cărui portofoliu se găsesc produse de machiaj foarte calitative și incredibil de accesibile este și Wibo Cosmetics.

Nu este pentru prima dată când folosesc produse Wibo Cosmetics și nici când vă povestesc despre ele. Așadar, nu voi insista cu detalii despre brand, deoarece le puteți găsi aici, însă vă voi arăta ce-am mai testat.

Sunt patru produse la număr, după cum urmează:

  • pudră iluminatoare Wibo Selfie Loose Shimmer;
  • creion contur de buze Wibo Nude Lips;
  • luciu de buze Wibo Spicy;
  • ojă Wibo Incredible Gel.

Și pentru că sunt convinsă că deja v-am făcut curioase, iată câteva detalii despre fiecare produs în parte.

Pudră iluminatoare Wibo Selfie Loose Shimmer

Pentru această pudră iluminatoare este valabilă zicala conform căreia esențele tari se țin în sticluțe mici. Recipientul acestuia este unul destul de mic, însă produsul din interior este THE BOMB. Îmi place modalitatea în care a fost gândit capacul pentru eliberarea produsului, care se rotește, evitându-se astfel risipa.

Consistența iluminatorului deși aparent prăfoasă, are totuși o ușoară cremozitate interesantă. Acest aspect contribuie de asemenea la o bună dozare a acestuia, fără să se piardă niciun gram. Se aplică foarte ușor pe ten și trebuie tapotat rapid pe zonele vizate pentru a obține rezultatele scontate. În imaginea de mai jos vă arăt și un swatch făcut cu o cantitate infimă de iluminator, pentru a vă putea face o idee despre cât de tare strălucește.

Mie produsul mi-a întrecut toate așteptările și mi-a dărâmat orice mit care susține că produsele ieftine nu sunt de calitate. După părerea mea, Selfie Loose Shimmer este chiar cu mult peste unele iluminatoare considerate high-end. Acesta nu numai că este incredibil de calitativ și de accesibil, dar se și consumă greu, ceea ce îl face foarte avantajos.

Creion contur de buze Wibo Nude Lips

De câțiva ani am început să folosesc creion contur de buze aproape de fiecare dată când mă machiez. Principalul motiv ar fi acela că îmi ușurează mult procesul de aplicare al rujului sau al glossului. Acesta ar fi al doilea creion contur de buze din portofoliul Wibo pe care îl folosesc și de care mă declar mulțumită.

Are tot ceea ce îi trebuie unui astfel de creion: este precis, are o nuanță intensă și pigmentată și se ascute foarte ușor. În plus, se potrivește cu o mulțime de nuanțe de ruj pe care le am în colecție, deci este perfect pentru mine.

Luciu de buze Wibo Spicy

Dacă vă doriți un plus de volum la nivelul buzelor, luciul de buze Wibo Spicy este tot ceea ce aveți nevoie. Datorită extractului de ardei iute din compoziție, acest produs conferă un efect vizual de volum care se menține preț de câteva ore.

Nuanța plăcută a acestuia se fixează discret și pe buze, conferindu-le în același timp și un luciu, un sidef plăcut. În timpul purtării acestui lipgloss veți resimți mici ciupituri la nivelul buzelor. Însă vă veți obișnui cu această senzație, care nu este altceva decât dovada faptului că produsul își face efectul.

Ojă Wibo Incredible Gel

Pentru acelea dintre voi care nu doriți sau nu puteți folosi ojă semipermanentă sau gel pe unghii am o recomandare. Oja Wibo Incredible Gel este senzațională nu numai prin rezistența sa peste medie, cât și prin finish-ul ei surprinzător de lucios.

În imagine oja a fost aplicată într-un singur strat și nu numai că s-a uniformizat perfect, dar a dobândit și acest luciu. Credeți-mă pe cuvânt când vă spun că nu are aplicat pe deasupra niciun top coat, este ea ca atare. Mie mi se pare realmente incredibilă și o consider cea mai bună ojă normală pe care am încercat-o vreodată. În ceea ce mă privește, există șanse să înlocuiesc oja semipermanentă cu diverse nuanțe de oje din această gamă.

În încheiere

Mi s-a confirmat încă o dată faptul că Wibo Cosmetics are produse geniale. După părerea mea, calitatea acestora este asemănătoare produselor high-end, chiar dacă prețurile sunt de genul celor de drugstore.

Vă recomand și vouă să le încercați, cu toată încrederea. Și sunt convinsă că le veți rămâne fidele după ce vă veți convinge de calitatea acestora. Deocamdată nu le-am văzut în magazinele fizice, însă ele pot fi achiziționate de pe site-ul ValentinoCosmetics.ro. Eu am numeroase comenzi la activ și sunt foarte mulțumită de tot ce am luat de la ei.

Voi cunoșteați brand-ul Wibo Cosmetics și calitatea produselor acestora? Ce altceva îmi mai puteți recomanda de la ei?

 16 thoughts on “Wibo Cosmetics – produse de machiaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.