Lalique Nilang EDP

Lalique Nilang EDP

De-a lungul timpului am observat că am un simț olfactiv foarte bine dezvoltat, care beneficiază și de memorie. Memoria mea olfactivă constă în faptul că este suficient să simt o singură dată mirosul unei anumite note pentru a nu o mai uita. Mai mult decât atât, la capitolul parfumuri reușesc să fac achiziții blind care se dovedesc a fi un real succes. Acest lucru este posibil datorită capacității mele de a-mi crea mental o idee despre cum miros. Nu fac altceva decât să rememorez mirosul fiecărei note în parte și apoi să-mi imaginez rezultatul final. Știu, este de-a dreptul ciudat și totodată sunt conștientă că nu multă lume poate face asta. Dar mie mi se întâmplă și îl consider unul dintre cele mai faine lucruri din viața mea. La fel am procedat și cu una dintre cele mai recente achiziții ale mele, apa de parfum Nilang de la Lalique.

Eu și parfumurile

Dacă mă urmăriți deja de ceva vreme, cu siguranță știți faptul că sunt destul de pretențioasă la capitolul parfumuri. Așa am fost dintotdeauna, nu am devenit pe parcurs. Încă din preadolescență am reușit să-mi identific cu succes preferințele și mi-am dat seama că mă reprezintă parfumurile puternice. Cele orientale și floral-orientale sunt pe gustul meu, îmi încântă simțurile și îmi cresc sex-appeal-ul.

La acest capitol, rareori îmi intră ceva în grații, îmi plac foarte puține parfumuri. De aceea mai mereu aleg să merg safe și să le reachiziționez pe aceleași. Numai că uneori simt nevoia să folosesc ceva nou, însă nu din parfumeriile fizice deoarece dispun cam toate de aceleași parfumuri. Așa că mă reorientez către mediul online unde sunt mult mai multe variante și de cele mai multe ori, mult mai accesibile. Evident că acest lucru presupune să fac un blind buy, însă slavă Domnului că nu prea am dat greș.

Lalique Nilang EDP

Nilang de la Lalique a apărut în viața mea la momentul oportun, pe când eram în căutarea unui parfum care să exprime cel mai bine eleganța. Nu feminitatea, ci eleganța, deoarece este o diferență notabilă între cele două trăsături. Îmi stabilisem acest obiectiv fără a mă focusa asupra anumitor case, cum procedam de obicei. Și după nu foarte îndelungi căutări, mi-a ieșit în cale apa de parfum Nilang de la un brand ce nu mai are nevoie de nicio prezentare – Lalique.

Ce m-a atras la aceasta în mod deosebit a fost întreaga sa combinație de note. Este vorba despre toate notele mele preferate, prezente într-un singur parfum. Mai întâi le-am rememorat pe fiecare în parte, iar apoi mi le-am imaginat pe toate împreună. așa am realizat că este o apă de parfum cu adevărat specială.

Se pare că am intuit bine, Nilang este un parfum floral-oriental ce reprezintă împletirea perfect echilibrată între clasic și contemporan. Are acea efervescență specifică apelor de colonie ale anilor ’40, combinată cu opulența perioadei actuale.

Iată care sunt notele acestei ape de parfum:

  • note de vârf: lăcrămioare, iasomie, narcise, iasomie portocalie, frezie;
  • note de mijloc: lotus, afine;
  • note de bază: ambră, lemn de santal, vanilie, mosc, praline.

În viziunea mea și conform percepției mele, Lalique Nilang reprezintă parfumul eleganței absolute. Nu am întâlnit până acum un alt parfum care să exprime această trăsătură atât de bine. Este genul de parfum inegalabil, care se impune și își declară supremația între parfumurile elegante. Categoric, nu poate fi folosit decât pentru accesorizarea unor ținute în acord cu acesta.

Persistență și siaj

Deși este o apă de parfum, nu mă așteptam la o asemenea persistență din partea lui Nilang. Pe pielea mea trece lejer de 10h, iar siajul se ridică undeva la 4h, ceea ce mi se pare mai mult decât ok. Evident că pe haine mirosul se păstrează până când sunt spălate, fapt care îi demonstrează încă o dată calitatea.

În încheiere

Apa de parfum Lalique Nilang nu va trece neobservată, dimpotrivă va fi remarcată de către toate persoanele cu care intrați în contact. Nu seamănă cu nimic din ce ați mai încercat, este unică din punct de vedere olfactiv, lucru care ajută și la creșterea stimei de sine. Este o apă de parfum rafinată cu care veți rămâne în amintirea celorlalți ca o adevărată prezență elegantă și stilată. Categoric, nu este pentru oricine, fiind o apă de parfum pe care trebuie să știți să o purtați.

Dacă toată această descriere pe care i-am făcut-o v-a determinat să o achiziționați, vă las trimitere către câteva site-uri. Puteți sta fără grijă, toate comercializează produse originale, sunt verificate de mine în calitate de client. Iată, deci, unde se mai găsește Lalique Nilang (click pe cuvânt):

Dar acum spuneți-mi, ați avut ocazia să testați sau să folosiți această apă de parfum Lalique Nilang? Ce părere v-ați făcut despre ea? Sunt curioasă dacă percepția voastră coincide măcar în linii mari cu a mea.34 thoughts on “Lalique Nilang EDP”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.