Brilliant – manichiură semipermanentă

Brilliant – manichiură semipermanentă

Știu că în această perioadă realizarea manichiurii acasă poate reprezenta o adevărată provocare pentru unele dintre voi. La fel de bine știu că multe preferați să vă faceți manichiura și pedichiura la salon deoarece vă considerați ușor neîndemnatice. Aceeași părere o aveam și eu despre mine până când am pus mâna, efectiv, pe instumentar. Așadar, nu există persoană nepricepută, ci doar lipsită de experiență. Acum poate fi momentul ideal pentru a învăța să vă faceți manichiura cu ojă semipermanentă în intimitatea căminului vostru. Aveți tot timpul din lume pentru a exersa până ”vi se dă mâna”, iar eu am un pont important pentru voi. Dacă sunteți începătoare, optați pentru produsele Brilliant, deoarece vor face întregul proces mult mai ușor. Eu cu acest brand de produse pentru manichiură semipermanentă am început și m-a ajutat incredibil de mult.

Pașii realizării unei manichiuri cu ojă semipermanentă

Îmi dau seama că deși v-am arătat multe manichiuri cu ojă semipermanentă, nu am specificat niciodată care sunt pașii realizării acesteia. Așa că în cele ce urmează îi voi enumera, ca să vă ghidați după ei și să obțineți rezultatele scontate:

 1. Curățați cuticulele (cu forfecuța, cu un remover sau cu instrument pentru cuticule);
 2. Dați unghiilor forma dorită cu ajutorul unei pile de unghii;
 3. Îndepărtați luciul unghiei cu un buffer prin pilire ușoară;
 4. Desprăfuiți bine cu o periuță;
 5. Ștergeți patul unghial cu un servețel pentru manichiură îmbibat în Cleaner;
 6. Aplicați Nail Prep pentru deshidratarea și mătuirea unghiei;
 7. Aplicați Primer și lăsați să se usuce la aer pentru 1 minut;
 8. Aplicați un strat subțire de Base Coat și uscați în lampă;
 9. Aplicați un strat de ojă semipermanentă și uscați în lampă;
 10. Repetați aplicarea ojei până obțineți nuanța dorită;
 11. Aplicați decorurile pentru unghii, dacă este cazul;
 12. Aplicați un strat de Top Coat și uscați în lampă;
 13. Aplicați ulei de cuticule și masați ușor;
 14. Ați încheiat cu succes manichiura cu ojă semipermanentă.

Materiale necesare

Deci, conform pașilor de mai sus, pentru realizarea unei manichiuri semipermanente veți avea nevoie de:

 • forfecuță/instrument pentru cuticule;
 • pilă de unghii;
 • buffer;
 • periuță;
 • șervețele pentru manichiură sau cotonete;
 • Cleaner;
 • Nail Prep;
 • Primer;
 • lampă (UV sau led, recomand led);
 • Base Coat;
 • ojă semipermanentă;
 • decoruri (opțional: sclipici, folie transfer, strasuri, etc.);
 • Top Coat;
 • ulei pentru cuticule.

Iar acum că aveți cunoștință despre pașii de urmat, precum și despre produsele necesare, zic să vă povestesc și despre recomandarea mea.

Base Coat și Top Coat Brilliant

După cum vă povesteam încă de pe la începutul articolului, primele mele produse pentru realizarea manichiurii semipermanente au fost marca Brilliant. Pe atunci nu aveam idee despre cum ar trebui să arate produsele de genul acesta, dar am învățat din mers. Experimentând cu diverse brand-uri de produse mi-am putut face o ierarhie personală, iar Brilliant este pe locul 1. Iată ce Base Coat și Top Coat prefer eu:

Au o consistență foarte bună, sunt ușor de manevrat pe unghie și nu curg absolut deloc stânga-dreapta. Acestea sunt niște aspecte deosebit de importante pentru o începătoare în ale manichiurii cu ojă semipermanentă. Base Coat-ul are o aderență foarte bună, care ajută oja semipermanentă să se fixeze foarte bine pe patul unghial. Top Coat-ul are un finish lucios, deosebit, care nu se matifiază deloc, ci durează până la următoarea întreținere.

Oje semipermanente Brilliant

Pe când eram la început în ale manichiurii semipermanente, mi-am ales nuanțe de ojă absolut aleatoriu, fără o țintă precisă. Astfel, se pare că am adăugat în coș alb, gri închis, auriu sidefat, bej și un roz-nude pastelat. Recunosc că mai apoi mi-a fost destul de greu să încropesc o manichiură combinată din acestea, dar m-am străduit.

Și pentru că într-un final am făcut o fixație pe oja semipermanentă roșie, mi-am achiziționat încă trei oje Brilliant. Cum altfel, decât în diferite nuanțe de roșu? Păcat doar că din imaginea de mai jos nu vă puteți face o idee prea clară asupra lor. Este vorba despre un roșu-corai, un roșu-oranj sidefat și un roșu-cărămiziu tare interesant.

De ce Brilliant?

Nu despre eșecul sau succesul meu în alegerea nuanțelor vreau să vă vorbesc, ci despre calitatea propriu-zisă a ojelor. Acestea au o vâscozitate foarte bună, astfel că dacă sunteți atente, nu aveți cum să vă atingeți cuticulele cu ea. Pur și simplu, această ojă vă ajută să o aplicați cum trebuie prin gradul său ridicat de manevrabilitate. Apoi, densitatea și pigmentația acesteia fac să fie nevoie de un singur strat pentru o acoperire perfectă. Deci, dacă aveți puțină grijă la cum o așterneți pe unghii, aceasta nu va mai necesita reaplicare. Iată cum m-am jucat eu cu ojele Brilliant și cu ceva decoruri:

În încheiere

Având deja doi ani de experiență în realizarea manichiurii cu ojă semipermanentă, credeți-mă pe cuvânt. Produsele Brilliant sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține rezultate satisfăcătoare în demersul vostru de a vă realiza manichiura acasă. Produsele acesta vă conferă încredere că veți finaliza cu succes manichiura, fără stres sau vreun efort deosebit.

Vă puteți comanda Base Coat-ul, Top Coat-ul, ojele semipermanente, precum și restul instrumentarului de pe site-ul MixtMag.ro. În perioada aceasta sunt disponibile numeroase promoții/reduceri de care ar fi păcat să nu profitați. Eu cu siguranță voi plasa cât de curând o nouă comandă, deoarece îmi mai doresc câteva nuanțe de ojă.

De curiozitate, câte dintre voi știați despre produsele Brilliant? Le-ați încercat? Ce părere aveți despre ele? Sunteți la fel de mulțumite de ele ca și mine?

 

 37 thoughts on “Brilliant – manichiură semipermanentă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.