LumeaLavandei.ro – răsfăț cu miros de lavandă

LumeaLavandei.ro – răsfăț cu miros de lavandă

Nu știu în cazul vostru cum este, însă majoritatea momentelor mele de relaxare au miros de lavandă. Paradoxal, acum câțiva ani nu suportam mirosul acesta, dar de ceva timp îl ador. Este una dintre puținele miresme care reușește cu succes să mă liniștească și să îmi dea o stare generală de bine. Așadar, ori de câte ori simt nevoia de o pauză, îmi creez un mic SPA la mine acasă și folosesc produse pe bază de lavandă. Cea mai recentă descoperire în materie de produse de îngrijire care au la bază această plantă o reprezintă LumeaLavandei.ro, care sunt gălățeni de-ai mei. Am folosit câteva produse de la ei și în cele ce urmează vă voi povesti mai multe.

Despre LumeaLavandei.ro

LumeaLavandei.ro a.k.a. Făbricuța de vise mov a luat ființă în 2014 din dragoste pentru lavandă și pentru beneficiile sale. Scopul echipei din spatele acestui concept este acela de a aduce puțin mov în viețile noastre. În acest sens, LumeaLavandei.ro se focusează pe cultivarea a peste 4 hectare de lavandă și manufacturarea de produse derivate din lavandă.

Portofoliul de produse al acestora este unul foarte vast și cuprinde:

  • produse de îngrijire personală;
  • ulei esențial de lavandă;
  • produse medicinale din lavandă;
  • produse ornamentale;
  • odorizante și lumânări;
  • decorațiuni pentru evenimente;
  • cadouri deosebite din lavandă;
  • butași selecționați de lavandă.

LumeaLavandei.ro cultivă două dintre cele 47 de soiuri de lavandă cunoscute. Astfel, soiul Sevastopolis este cel din care aceștia extrag cel mai pur ulei de lavandă pentru a putea realiza produse de cea mai bună calitate. Apoi, soiul Hidcote îl cultivă pentru nuanța deosebită a florilor sale, spre a fi folosit la decorațiuni și aranjamente florale.

Cele două soiuri, Sevastopolis și Hidcote, sunt cele mai calitative dintre toate câte se cunosc. LumeaLavandei.ro nu tratează chimic solul sau plantele, iar fiecare lot de lavandă cultivat este testat în laborator. Testarea în laborator se face pentru a se asigura că puritatea este în parametrii legali farmaceutici. Toate ingredientele folosite la fabricarea produselor sunt 100% naturale, fiecare produs fiind certificat de autoritățile competente, în baza analizelor de laborator. 

Cadouri deosebite LumeaLavandei.ro

Am avut ocazia de a mă bucura de unul dintre cadourile deosebite marca LumeaLavandei.ro și trebuie să vă spun un lucru. Nu aveți cum să dați greș dăruind un astfel de cadou! Sunt convinsă că orice reprezentantă a sexului frumos va fi mai mult decât încântată de a se răsfăța cu produse de genul acesta.

După cum bine puteți vedea, vin foarte frumos ambalate și sunt de-a dreptul îmbietoare. Cadourile sunt de mai multe tipuri, acesta fiind doar unul dintre ele. Conține patru produse, dintre care trei sunt ideale pentru recrearea unei sesiuni de SPA în intimitatea casei.

Sare de baie | LumeaLavandei.ro

Dacă este un lucru pe care probabil că nu îl știați despre mine, acela ar fi faptul că iubesc sarea de baie! Îmi dă o stare generală de bine, îmi relaxează musculatura și îmi mângâie articulațiile. Pentru toate aceste motive încerc să fac în așa fel încât să nu îmi lipsească din casă.

Sarea de baie LumeaLavandei.ro face parte din categoria produselor medicinale și este cumva mai aparte decât tot ce am mai folosit până în prezent. Aceasta nu doar că se dizolvă, însă atunci când se topește îmbogățește apa cu uleiul său, miroase foarte intens și persistă pe tot parcursul îmbăierii.

Săpun natural cu parfum de lavandă | LumeaLavandei.ro

După ce o perioadă am folosit doar săpunuri lichide, recent le-am reintrodus în rutina mea de îngrijire pe cele solide. Și le prefer îndeosebi pe cele handmade precum acesta, deoarece nu îmi usucă deloc pielea, din contră – o hidratează.

Săpunul natural cu parfum de lavandă este fabricat manual și are la bază glicerina naturală de origine vegetală și alte ingrediente atent selecționate. Mirosul deosebit este dat de uleiul esențial de lavandă din compoziție și persistă câteva ore bune pe piele.

Bilă efervescentă de baie | LumeaLavandei.ro

Trebuie să recunosc un lucru, acela că pe mine nu m-au ”prins” bilele de baie decât de puțin timp. Nu prea le înțelegeam rostul, dar acum aș folosi câte una la fiecare baie. Au ajuns să îmi fie la fel de indispensabile precum sarea de baie.

Ingredientele naturale și uleiul esențial de lavandă din compoziția acestei bile de baie lasă pielea moale, hidratată, catifelată și parfumată. În plus, din câte am observat, efervescența sa mă relaxează, parcă mă detensionează să o privesc cum se dizolvă.

Odorizant cu miros de lavandă | LumeaLavandei.ro

Și ultimul, dar nu cel din urmă este un odorizand cu miros de lavandă, ideal pentru a fi folosit în mașină sau în casă. Eu am ales să îl folosesc în dressing deoarece, în caz că nu știați, lavanda alungă moliile. Și cum țin mult la garderoba mea, nu aș vrea să îmi fie atacată de un astfel de inamic nedorit.

Odorizantul este foarte bine realizat, miroase intens chiar și prin ambalaj. Însă nu este genul acela de miros cauzator de migrene, dimpotrivă, este exact așa cum trebuie, ca să fie agreat de toată lumea.

Beneficiile lavandei

Și pentru aceia dintre voi care nu cunoașteți beneficiile lavandei, m-am gândit să enumăr câteva dintre ele:

  • are proprietăți hidratante, anti-age, anti-septice, anti-fungice;
  • are efect cicatrizant, grăbind vindecarea rănilor;
  • ameliorează pruritul cauzat de înțepăturile de insecte;
  • îmbunătățește calitatea somnului;
  • calmează și echilibrează sistemul nervos.

Iată, deci, o parte dintre motivele pentru care este bine să folosiți produse de îngrijire pe bază de lavandă. Sau, de ce nu, să practicați aromaterapie cu ulei esențial de lavandă ori să folosiți decorațiuni din lavandă.

În încheiere

Recomand cu toată încrederea produsele pe bază de lavandă create de cei de la LumeaLavandei.ro. Se vede că sunt realizate din cele mai bune soiuri de lavandă, rezultând astfel unele dintre cele mai bune produse de genul acesta. Fac o treabă foarte bune, iar pe mine m-au convins să mai plasez și alte comenzi pe site-ul lor. Să vă spun sincer, chiar îmi lipsește sarea lor de baie, în special! Dacă și voi sunteți fani ai lavandei, give it a try și vă garantez că n-o să vă pară rău! 🙂

Acum spuneți-mi, voi știați despre LumeaLavandei.ro? Ați folosit produse din portofoliul acestora?



43 thoughts on “LumeaLavandei.ro – răsfăț cu miros de lavandă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.