Marionnaud Happy – fond de ten iluminator

Marionnaud Happy – fond de ten iluminator

Mi-am dat seama că aș avea nevoie să folosesc un fond de ten prin adolescență. Începusem să mă confrunt cu acneea care îmi lăsa urme pe chip ce se cereau acoperite. Acela a fost momentul în care am introdus fondul de ten în rutina mea de machiaj. De-a lungul timpului am folosit numeroase fonduri de ten de la diverse mărci mai mult sau mai puțin cunoscute. Unele mi-au plăcut foarte mult, altele mai puțin, dar tot testând noutăți am descoperit un fond de ten foarte bun și accesibil. Este vorba despre My Radiance Foundation – un fond de ten iluminator din gama Happy a celor de la Marionnaud.

Gama Marionnaud Happy

Marionnaud deja nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre titanii industriei de beauty ale cărui origini sunt franceze. Magazinele acestuia reunesc numeroase brand-uri faimoase de produse de îngrijire corporală, parfumerie și machiaj. Dar, ca orice titan care se respectă, acesta a adus în atenția publicului propriul brand de produse. Gama de produse de make-up se numește Happy și pune la dispoziția noastră produse de o calitate high-end la prețuri de drugstore. Eu am testat mai multe produse, dar pentru început vă voi povesti despre fondul de ten iluminator My Radiance.

My Radiance Foundation – fond de ten iluminator

Gama Happy cuprinde două fonduri de ten, My Radiance și My Cocoon, iar eu am ales să îl folosesc pe primul dintre ele. După ce le-am testat pe mână am putut observa că My Radiance are o acoperire medie, pe când My Cocoon – o acoperire mare. Și pentru că în momentul de față nu am nevoie de un fond de ten cu acoperire mare, am rămas la varianta My Radiance. Nu de alta, însă dacă mă urmăriți de ceva timp știți deja faptul că ador ca tenul să aibă un finish natural.

Fondul de ten iluminator Marionnaud Happy are un recipient luxuriant, din sticlă arsă (mată), cu capac argintiu. Dispune de o pompiță care dozează foarte bine produsul, captându-mi atenția per total. Mă știți deja, sunt această snoabă a ambalajelor. Însă corectați-mă dacă greșesc atunci când spun că ele reflectă respectul brand-ului față de clienți.

Testare 

Produsul în sine are o textură fluidă care se așterne foarte ușor pe ten, indiferent de metoda de aplicare aleasă. Îl folosesc deja din primăvara anului trecut și l-am aplicat atât cu burețelul, cât și cu pensula, și cu degetele. Rezultatul? Aceeași acoperire medie și același efect flawless de fiecare dată.

Este un fond de ten care se adaptează la nuanța tenului și devine unul cu acesta. Finish-ul acestuia este exact așa cum mi-am dorit: insesizabil. Tenul își păstrează naturalețea și devine instantaneu mai luminos, mai radiant.

Rezistența acestui fond de ten este una medie spre foarte bună dacă este setat cu un strat subțire de pudră. Eu obișnuiesc să fac ”testul telefonului” și în cazul acestui fond de ten rezultatele au fost următoarele:

  • nesetat se trasferă foarte puțin pe display;
  • setat cu pudră nu se transferă deloc.

Ca să vă puteți face o părere, am atașat mai jos și o imagine înainte și după aplicare:

Sunt complet mind-blown de calitatea acestui fond de ten din gama Happy a celor de la Marionnaud. Pentru că, așa cum spuneam la începutul articolului, este comparabil cu fondurile de ten high-end, doar că la un preț mult mai accesibil. Costă 59 de lei însă dacă urmăriți promoțiile celor de la Marionnaud, îl puteți găsi frecvent sub 50 de lei. Mie mi se pare un deal excelent, mai ales că rareori am găsit fonduri de ten cu prețuri de genul, care să mă mulțumească.

În concluzie

Merită 100% să îi acordați o șansă și cu siguranță vă va întrece așteptările. Eu îl recomand cu toată încrederea și spune totul faptul că îl folosesc constant de când l-am descoperit. Toamna, iarna și primăvara folosesc nuanța 02 – Tender Beige, iar vara optez pentru nuanța 03 – True Beige, ceva mai închisă, în acord cu pielea bronzată.

De aici vă puteți alege nuanța potrivită vouă, și dacă doriți să îl comandați, să știți că astăzi îl puteți achiziționa mai ieftin. Marionnaud ne oferă ocazia de a ne cumpăra orice produs cu o reducere de 25%, deci este momentul oportun!

Apropo! Știați că Marionnaud este primul lanţ de magazine de beauty care a oferit clienţilor săi un program de loialitate? Totul pentru a crea o relaţie unică şi personalizată cu aceștia, oferindu-le o experienţă de shopping unică.

Este cineva care deja a încercat acest fond de ten? Cum vi s-a părut? Ați fost mulțumite de el?38 thoughts on “Marionnaud Happy – fond de ten iluminator”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.