Printado – tricouri imprimate pentru evenimente minunate

Printado – tricouri imprimate pentru evenimente minunate

Participând la diverse evenimente între bloggeri, mi-am dat seama că nimic nu este mai fain decât marcarea acestuia cumva. Din punctul meu de vedere, dresscode-urile sunt cele mai frumoase, atunci când participanții poartă îmbrăcăminte într-o anumită culoare, spre exemplu. Dar și mai fain mi se pare când toată lumea este îmbrăcată la fel și arată ca o echipă. A fost și cazul evenimentuui Danube Bloggers Meet care a beneficiat de o astfel de ”uniformă” mulțumită celor de la Printado. 🙂

Cine este Printado și cu ce se ocupă?

Printado este mai mult decât un simplu site de tricouri personalizate, este locul unde ideile voastre pot prinde viață! Este un studio de grafică pentru articole personalizate care oferă un mod interactiv de personalizare și totodată o experiență unică și facilă de realizare a acestora.

Echipa Printado pune la dispoziția clienților un soft special creat pentru site, care permite realizarea propriului design personalizat, ca un adevarat profesionist. Fie că aveți propria viziune, fie că vă inspirați din portofoliul acestora, articolele dorite vor prinde viață chiar din mâinile voastre.

Printado Marketplace

La Printado am remarcat un lucru pe care nu cred că l-am mai văzut până acum și anume conceptul de Marketplace. Prin intermediul acestuia, oricine dorește să își vândă design-urile o poate face 100% gratuit. Acesta poate reprezenta un venit suplimentar pentru artiștii independenți și iată câteva motive pentru care ar trebui să profite de ocazie:

  • își transformă ideile în venituri;
  • beneficiază de promovare în rândul miilor de iubitori de grafică ce accesează site-ul zilnic;
  • nu plătesc nimic și își stabilesc singuri comisionul creațiilor lor;
  • nu investesc în mașinării voluminoase și costisitoare;
  • clienții beneficiază de servicii customer service de calitate;
  • nu au grija ambalării și livrării coletelor.

Danube Bloggers Meet x Printado

După cum vă povesteam încă de la începutul acestui articol, am avut onoarea de a-i avea pe cei de la Printado în calitate de sponsori la evenimentul #dbm. Aceștia au fost drăguți să ne personalizeze fiecăreia dintre noi câte un tricou cu numele evenimentului și al blogului. Ba chiar, i-au creat evenimentului și un logo foarte sugestiv, cu o bărcuță – că doar Galațiul este orașul de la Dunăre.

Material

Calitatea materialului acestui tricou este superioară, fiind confecționat din 100% bumbac cu o densitate foarte bună. Nu a suferit nicio transformare neplăcută la spălare, nu a intrat la apă și nici nu s-a deformat în vreun fel. Arată intact, ca atunci când l-am primit și sunt convinsă că se va menține ca atare pentru mult timp.

Imprimeu

În ceea ce privește imprimeul, bag de seamă că tehnologia de imprimare a avansat mult. Nu mai vorbim despre acele printuri aplicate care se decojesc la spălare, ci despre un imprimeu fixat în țesătură. Este vorba, mai exact, despre tehnologia imprimare DTG (direct to garmet) sau imprimare „direct pe textile”. Tricourile sunt imprimate folosind o imprimantă cu tehnologie inkjet specializată, care printează cu cerneluri speciale direct pe țesătură, fiind absorbită de fibrele materialului.

În încheiere

Vă recomand și vouă să apelați la serviciile celor de la Printado dacă luați în calcul personalizarea de obiecte. Din punctul meu de vedere, aceasta reprezintă cea mai bună opțiune pentru un cadou de suflet. Nu de alta, însă dăm dovadă de atenție la detalii, la nevoile și la dorințele persoanei căreia îi dăruim un obiect personalizat. Spre exemplu, mie mi s-ar părea un gest deosebit dacă aș primi cadou o cană personalizată cu ceva ce are legătură cu blogging-ul. Despre asta vorbesc, despre micile detalii care pot face diferența în relațiile interumane.

Sunt curioasă câte dintre voi știați deja despre Printado și dacă aveți articole personalizate la ei. V-ar tenta să vă personalizați singure diverse articole pe site-ul acestora? Aveți în minte un design pe care ați dori să îl transformați în realitate? Care ar fi acela?60 thoughts on “Printado – tricouri imprimate pentru evenimente minunate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.