LadyLab – suplimente alimentare arzătoare de grăsimi

LadyLab – suplimente alimentare arzătoare de grăsimi

Când vine vorba despre atributele fizice, cred că fiecare dintre noi a visat la un corp de invidiat, comparabil cu al modelelor sau al sportivilor. Numai că în cazul majorității persoanelor intervin diverse aspecte care îi împiedică de la a-l dobândi. Poate fi vorba despre anumite probleme medicale, lipsa timpului sau pur și simplu faptul că nu sunt suficient de motivați pentru a urma un plan de slăbit. De-a lungul timpului eu am înțeles că în lipsa motivației, disciplina este cea care ne ajută să reușim să ne atingem obiectivele. Și, în problema de față – suplimentele alimentare special create pentru a ne da un boost și a ne face pornirea mai ușoară. Despre asta vă voi povesti astăzi, despre cum pot ajuta anumite suplimente alimentare în arderea mai rapidă a grăsimilor. Eu mi-am administrat trei astfel de suplimente de la LadyLab și sunt foarte încântată de rezultatele obținute.

Cine este LadyLab?

LadyLab este o platformă online cu origini cehe, special creată pentru persoanele care-și doresc să piardă în greutate și să se tonifieze. Aceasta nu pune la dispoziție numai suplimente alimentare, ci și echipament de sport, accesorii de fitness și programe online. Astfel, oricine poate experimenta atmosfera unei săli de sport în intimitatea casei.

De asemenea, LadyLab pune la dispoziție o serie de resurse cu ajutorul cărora vă puteți calcula Indicele de Masă Corporală și crea planuri alimentare corespunzătoare nevoilor voastre. Sunt disponibile rețete alimentare, precum și multe alte sfaturi aplicabile din momentul în care începeți programul de slăbire.

LadyLab – suplimente alimentare arzătoare de grăsimi

Portofoliul LadyLab abundă în suplimente alimentare arzătoare de grăsimi, însă mă voi opri asupra unui pachet format din trei produse. Este vorba despre Fat Killer + Carnitin + Night Burner, pachet testat de mine, despre care vă pot povesti din experiență. Dintre acestea trei suplimente alimentare, doar Carnitina îmi era cunoscută, celelalte două reprezentând o noutate și pentru mine.

O lungă perioadă de timp am fost sceptică în privirea administrării de suplimente alimentare de genul acesta. Numai că odată cu înaintarea în vârstă metabolismul încetinește și trebuie ajutat cu astfel de produse. Așa că mi-am luat inima în dinți și pentru o lună de zile mi-am administrat zilnic cele trei suplimente alimentare arzătoare de grăsimi. Rezultatele au fost mult peste așteptările mele, de aceea mi-am propus să vă spun și vouă despre ele. Însă, luați în calcul faptul că administrarea acestora a fost însoțită de o alimentație echilibrată și de mișcare fizică aproape zilnică.

LadyLab Fat Killer

Fat Killer este un supliment alimentar bogat în cofeină, motiv pentru are câteva contraindicații. Astfel, acesta nu este recomandat minorilor, persoanelor cu hipertensiune arterială, pacienților cardiaci, femeilor însărcinate și care alăptează.

O capsulă de Fat Killer conține următoarele:

 • extract de Guarană (12 % cofeină) 200 mg;
 • cofeină 100 mg;
 • extract de ceai verde (60 % polifenoli) 50 mg;
 • L-carnitină 50 mg;
 • extract de piper negru (95 % piperină) 5 mg;
 • sinefrină (extract de Citrus aurantium) 10 mg;
 • crom (sub formă de picolinat de crom) 40 μg (100 % VNR);
 • agent antiaglomerant stearat de magneziu;
 • capsulă de gelatină (Roșu Allura AC, Candurin de argint).

Mă gândesc că poate vă interesează cum acționează fiecare ingredient în parte, așa că iată:

 • extract de Guarană – reduce pofta de mâncare, stimulează metabolismul şi favorizează arderea grăsimilor în organism;
 • cofeină – accelerează metabolismul, încetinește absorbția carbohidraților și îmbunătățește performanțele sportive;
 • extract de ceai verde – îmbunătățește abilitatea organismului de a consuma energie și constituie un tratament excelent pentru retenția de apă și inflamația țesuturilor;
 • L-carnitină – transformă grăsimile în sursă de energie la nivel celular, utilizabilă în timpul antrenamentului;
 • extract de piper negru – îmbunătățește tranzitul intestinal, accelerează arderile metabolice și toăește grăsimile prin sporirea termogenezei;
 • sinefrină – inhibă pofta de mâncare, accelerează metabolismul și oferă energie atât pe parcursul zilei, cât și în timpul antrenamentelor grele;
 • crom – ajută la scăderea poftei de dulce, la transferul glucozei din sange în celule pentru sintetizarea grasimilor, carbohidraților și proteinelor.

Iată cum se administrează:

 • zi de antrenament – 1 capsulă 15 minute înainte de exercițiu;
 • zi fără antrenament – 1 capsulă dimineața după masă.

Nu este recomandat să depășiți doza zilnică recomandată și se depozitează la temperatura camerei într-un loc uscat și întunecat. Acest supliment alimentar are valoarea energetică mai mică de 50 kJ (12 kcal) la 100 g.

LadyLab Night Burner

Night Burner este un supliment alimentar special conceput pentru a acționa în timpul nopții. Substanța activă a acestui supliment arzător de grăsime este CLA, adică 80% Acid linoleic conjugat 1000 mg, la care se adaugă capsula de gelatină (gelatină, îngroșător glicerol, apă).

Acid linoleic conjugat este principalul aliat în lupta cu grăsimile. Acesta reduce activitatea lipazei lipoproteinice, o enzimă necesară celulelor adipoase pentru extragerea grăsimilor din vasele de sânge. Practic, în loc să se depună în celulele adipoase, grăsimile sunt transportate către celulele musculare unde sunt arse, fiind transformate în energie. Astfel, acidul linoleic conjugat pur și simplu „topește” grăsimile printr-un mecanism foarte simplu, eficient și sănătos. Subțierea celulelor adipoase care în timp dispar conduce și la reducerea celulitei. Acidul linoleic conjugat reușește să transforme grăsimea în energie pentru dezvoltarea masei musculare și să topească efectiv celulita.

Dozarea recomandată este de 2-3 capsule după cină, cu mențiunea de a nu depăși doza zilnică recomandată. De asemenea, Night Burner nu este recomandat minorilor, femeilor însărcinate și care alăptează.

LadyLab Carnitin

Carnitin este un supliment alimentar creat pentru îmbunătățirea performanțelor fizice în timpul practicării sportului. Substanța activă a acestuia este L-Carnitina, o capsulă având bază 500mg, la care se adaugă agent antiaglomerant stearat de magneziu vegetal 10mg.

L-Carnitina este un derivat de aminoacid care, administrat ca supliment alimentar, ajută la scăderea în greutate. Aceasta are rolul de a transforma grăsimile în sursă de energie la nivel celular, utilizabilă în timpul antrenamentului. Și deși corpul uman produce L-Carnitină în mod natural, este demosntrat faptul că aceasta se absoarbe mai bine cînd este administrată sub formă de supliment alimentar. L-Carnitina ajută totodată și la reducerea oboselii în timpul antrenamentului și stimuează funcțiile sistemului muscular. Practic, suplimentul pregătește energia necesară de folosit în timpul antrenamentelor, mai ales daca se urmărește scăderea în greutate.

Pentru rezultate eficiente, iată cum ar trebui să vă administrați Carnitina:

 • 1 capsulă dimineața pe stomacul gol;
 • 1 capsulă înainte de antrenament.

Nu se recomandă depășirea dozei zilnice recomandate și nu se recomandă copiilor. Se recomandă depozitarea la temperatura camerei într-un loc uscat și întunecat.

Experiența de testare

Cel mai mare regret al meu este acela că nici prin gând nu mi-a trecut să îmi fac poze înainte și după. Nu de alta, dar așa frumos mi s-au modelat coapsele în urma folosirii acestui pachet de suplimente, încât merita să vedeți și voi diferența. În orice caz, am ajuns la concluzia că suplimentele alimentare au și ele rolul lor bine definit în procesul de slăbire și de tonifiere.

Fat Killer-ul și Night Burner-ul și-au făcut treaba foarte bine, în liniște, ca să spun așa. În ceea ce mă privește, am experimentat doar câte un disconfort, în cazul fiecăruia dintre ele. Știam că mie cofeina îmi face cam rău, îmi crește pulsul și mă cam agită, dar chiar și așa mi-am administrat Fat Killer-ul. Pe parcursul administrării m-am simțit chiar bine, dar după ce am întrerupt m-am confruntat câteva zile cu ceva dureri de cap. Acest lucru se datorează ușoarei adicții pe care organismul a făcut-o la cofeină (eu nefiind consumatoare), dar s-a atenuat și a dispărut în câteva zile. Iar în ceea ce privește Night Burner-ul, singurul lucru care m-a stresat a fost acela că sunt imense capsulele și le înghițeam cam greu. Dar cu un pahar mare de apă am reușit să mi le administrez cu succes!

În cazul Carnitinei am sesizat o diferență majoră între modul cum obișnuiam să mă antrenez înainte și cum am putut face-o sub influența ei. Categoric, carnitina mi-a îmbunățățit mult rezistența la efort, astfel că am putut practica cu succes și antrenamente de avansați fără să obosesc. Deci da, este un supliment-minune care ar trebui să fie luat în calcul de către oricine se apucă de sport.

În încheiere

Așadar, în cazul în care nu le-ați încercat, vă recomand cu toată încrederea să profitați de toate beneficiile acestor suplimente alimentare! Eu m-am convins cât sunt de eficiente și cu siguranță voi continua să le folosesc!

Acum spuneți-mi, voi știați despre ele? V-ați administrat ceva de genul? Credeți în efectele acestora sau sunteți sceptice, așa cum am fost și eu inițial?42 thoughts on “LadyLab – suplimente alimentare arzătoare de grăsimi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.