Hair-Boutique.ro – produse profesionale pentru îngrijirea părului

Hair-Boutique.ro – produse profesionale pentru îngrijirea părului

Îngrijirea părului este un subiect care pe mine m-a preocupat dintotdeauna, mai ales deoarece o bună parte din viață am avut părul foarte lung. Mi se pare că alături de unghii, părul la rândul lui face parte din cartea de vizită a unei persoane. Și îmi amintesc faptul că de mică admiram părul impecabil și strălucitor al vedetelor și-mi doream să-l am asemenea lor. Anii au trecut, iar eu am descoperit la un moment dat produsele profesionale pentru îngrijirea părului. Șiți voi, acelea care se folosesc preponderent în saloanele de înfrumusețare. Și odată ce am luat contact cu acestea, nu m-am mai putut dezice de ele. Cred că sunt aproximativ șase ani de când nu mai folosesc altceva pentru părul meu și asta mă bucură nespus. Ba chiar, despre o gamă profesională recent descoperită de mine în portofoliul de produse al celor de la Hair-Boutique.ro vă voi povesti astăzi.

Cine este Hair-Boutique.ro?

Hair-Boutique.ro este un magazin online specializat pe comercializarea produselor profesionale pentru îngrijirea părului. Acesta a luat ființă din dorința de a oferi luxul saloanelor de înfrumusțare și persoanelor care nu au posibilitatea de a le trece pragul foarte des. Hair-Boutique.ro pune la dispoziție o gamă variată de produse profesionale de la mărci de top din acest domeniu.

Astfel, aveți posibilitatea de a alege produse potrivite tuturor tipurilor de păr și soluții pentru diversele probleme ale acestuia. Optând pentru produsele și soluțiile special create pentru fiecare tip de păr, veți găsi produsul perfect pentru spălarea, hidratarea, îngrijirea și aranjarea acestia.

Sunt disponibile șampoane, balsamuri, măști și tratamente, uleiuri, seruri și fiole pentru păr, perfecte pentru hidratarea, îngrijirea și aranjarea părului.

Totodată, de la Hair-Boutique.ro se poate achiziționa aparatură profesională pentru păr. Găsiți la ei uscătoare, plăci, ondulatoare, mașini de tuns, foarfeci, piepteni sau chiar perii pentru păr. Acestea sunt ajutoarele perfecte atunci când vine vorba de aranjarea oricărui tip de păr, așadar, alegeți-le pe cele potrivite vouă.

Londa Professional Color Radiance

Gama profesională despre care vă vorbeam la începutul articolului este Color Radiance de la Londa Professional. Produse Londa nu am mai folosit acasă, doar în cadrul saloanelor de înfrumusețare m-am putut bucura de beneficiile acesteia. Dar iată că grație Hair-Boutique.ro mă pot bucura de această minunată gamă în intimitatea căminului meu.

Ambele produse au cantitatea de 1litru și au la bază extracte din fructul pasiunii și din coji de portocale. Acestea nu numai că îi conferă părului un miros deosebit care persistă multe ore, dar au și proprietăți de hidratare și de reparare.

Cu siguranță vă întrebați de ce folosesc această gamă dacă eu nu mi-am mai vopsit părul de câțiva ani de zile, nu-i așa? Ei bine, gama Color Radiance se adresează persoanelor cu părul vopsit/uscat/deteriorat, eu înscriindu-mă cu succes în ultimele două categorii. Mă confrunt cu vârfuri uscate și despicate și folosesc această gamă tocmai pentru că-mi conferă o îngrijire de două ori mai intensivă.

Șampon Color Radiance Londa Professional

Șamponul are o consistență groasă și indiferent cât de mică este cantitatea folosită face o spumă foarte densă. Curăță extrem de bine scalpul de reziduuri și de sebuum și se clătește cu ușurință din păr. Mie îmi place să-l masez puțin mai mult decât de obicei, ca să mă păcălesc că beneficiez de masajul capilar din saloanele de înfrumusețare.

Îmi place foarte mult cât de revigorat se simte părul meu după fiecare spălare cu acest șampon! Încă un aspect important pe care l-am observat de când îl folosesc este acela că părul sfârșește prin a avea mai mult volum. Asta mă scutește de la a mai folosi produse suplimentare pentru a conferi volum părului, precum spray-uri.

Tratament stabilizator Color Radiance Londa Professional

Deși este un tratament pentru stabilizarea culorii părului, eu am folosit acest produs pe post de balsam. Are recipientul identic cu cel al șamponului, consistența acestuia fiind asemănătoare cu cea a măștilor de păr. Acest tratament stabilizator este gros, se distribuie uniform pe păr și se clătește ușor.

Îmi place să pun o cantitate generoasă cu care să îmi ”îmbrac” tot părul, după care să-l las să acționeze pentru aproximativ 10 minute. În tot acest timp îl masez blând printre firele de păr pentru a mă asigura că nu omit nicio secțiune. După clătire părul rămâne foarte suplu, mătăsos, ușor de pieptănat și incredibil de strălucitor. De când am început să îl folosesc nici măcar nu mai simt nevoia să îmi aplic serum pentru vârfuri.

În încheiere

Acest duo pentru părul vopsit de la Londa Professional este perfect pentru părul meu! Nevoile de hidratare și de reparare sunt complet satisfăcute și tare mă bucur că am avut ocazia de a adăuga această gamă rutinei mele de haircare.

Vă recomand și două cu toată încrederea să încercați gama Color Radiance disponibilă pe site-ul Hair-Boutique.ro, cu o mențiune importantă. Aceea că la achiziționarea acestui duo primiți gratuit un Velvet Oil de la Londa Professional – ulei cu formulă ușoară pentru restructurarea fibrelor capilare.

De asemenea, folosind codul ”WELCOME15” la prima comandă beneficiați de 15% reducere pentru produsele cumpărate. De reținut faptul că nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri existente pe site.

Acum spuneți-mi, voi cunoșteați acest magazin online? Aveți vreo comandă la activ? Ce anume v-ar tenta să vă luați de la ei?



18 thoughts on “Hair-Boutique.ro – produse profesionale pentru îngrijirea părului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.