Mythos – ulei de masaj pentru fermitate și remodelare

Mythos – ulei de masaj pentru fermitate și remodelare

Am observat de-a lungul timpului este că atunci când trișezi câtuși de puțin de la alimentația echilibrată, se vede. Pielea capătă imediat aspectul de coajă de portocală, mai ales în contextul sedentarismului, când se face prea puțină mișcare fizică. Eu am trăit-o pe pielea mea recent. După șase ani de zile în care m-am ținut de un plan alimentar sănătos, însoțit zilnic de sport, am pățit-o. Celulita a reapărut exact în acele zone unde deranjează cel mai tare – pe coapse și pe fese. Este adevărat că nu e vorba despre o formă foarte gravă. Dar este suficientă cât să mă ajute să-mi trag un semnal de alarmă. Așa că am început să fiu din nou atentă la ce mănânc, să evit dulciurile și carbohidrații, să fac sport și masaj anticelulitic. Am folosit un ulei pentru masaj numit Mythos de la Olive’s Life, despre ale cărui rezultate puteți citi parcurgând în continuare acest articol.

Mythos – ulei de masaj pentru fermitate și remodelare

Mythos este un ulei de masaj pentru fermitate și remodelare pe care l-am descoperit în portofoliul de produse al celor de la Olive’s Life. Vă povesteam într-un alt articol că am descoperit acest brand ale cărui produse sunt pe bază de ulei de măsline BIO. Îmi exprimam atunci curiozitatea față de acest produs și în final l-am comandat pentru a-l testa și vă povesti experiența mea cu acesta.

Uleiul care promite atât hidratarea și stimularea microcirculației împotriva celulitei și a toxinelor, cât și fermitate și elasticitate. Are la bază doar câteva ingrediente, dar care astfel combinate îi conferă o eficacitate sporită:

  • oligopeptide;
  • polifenoli;
  • piper negru;
  • chiparos sălbatic;
  • ulei de bergamotă.

Pentru a vă crea o imagine de ansamblu despre cum funcționează toate aceste ingrediente, v-am detaliat mai jos beneficiile acestora.

Beneficii:
  • oligopeptidele – mențin nivelul optim de hidratare al pielii, cresc densitatea colagenului din derm având rol de regenerare celulară, îi conferă elasticitate și flexibilitate, împiedică apariția celulitei și a vergeturilor;
  • polifenolii – au importante proprietăți anti-oxidante și anti-îmbătrânire, conferă pielii un aspect luminos;
  • piperul negru – este eficient în accelerarea procesului de slăbire prin ruperea celulelor adipoase cu ajutorul unor fitonutrienți puternici, luptă împotriva radicalilor liberi, ajută la oxigenarea pielii;
  • chiparosul sălbatic – are proprietăți profunde de penetrare, este deconfestionant limfatic, favorizează circulația sanguină,
  • uleiul de bergamotă – contribuie la reducerea nivelului de lipide, inhibă acumularea toxinelor la nivelul pielii și ajută la eliminarea celor existente.

Experiența mea de testare

Așa cum am intuit de la bun început, uleiul pentru fermitate și remodelare Mythos de la Olive’s Life miroase discret a bergamotă. Are o consistență foarte bună, o textură fină și este foarte emolient. Nu se absoarbe imediat în piele, ceea ce este foarte bine deoarece putem masa zonele vizate încontinuu, fără reaplicarea acestuia.

În timpul masajului nu se experimentează nicio senzație neplăcută, nu frige, nu ciupește, nu răcorește. Se comportă normal, ca oricare alt ulei de masaj. Lăsat să acționeze după încheierea masajului, se resimte o senzație de răcoare locală, dar care dispare în timp.

Rezultatele pe care le-am obținut în urma folosirii uleiului de masaj pentru fermitate și remodelare sunt uimitoare. După aproximatic 5 masaje cu acesta am reușit să-mi reduc gradul de celulită cu 50%. Nu aveam eu foarte multă, era o celulită de gradul I-II. Dar cu ajutorul masajului cu acest ulei am reușit să o elimin mai bine decât m-aș fi așteptat. Îl folosesc o zi da și una nu, câte 30 de minute pe fiecare coapsă și văd rezultate de la un masaj la altul.

Concluzii

În cazul meu și-a dovedit eficacitatea, de aceea îl recomand cu toată încrederea! Dacă nu sunteți fanele uleiurilor de masaj anticelulitic care vă dau diverse senzații neplăcute, acesta este exact ceea ce vă trebuie! Nu uitați, însă, că masajul anticelulitic trebuie însoțit și de alte două acțiuni importante. Vorbesc aici despre o alimentație echilibrată, săracă în grăsimi și zahăr, precum și de sport.

De asemenea, consultați portofoliul de produse al celor de la Olive’s Life deoarece veți descoperi o mulțime de alte produse interesante. Ideea din spatele Olive’s Life este oferirea unui lux accesibil, pe care să și-l poată permite oricine. Așadar, merită din plin să aruncați o privire pe site și să adăugați în coș tot ceea ce aveți nevoie în materie de cosmetice. Suma de plată va fi una surprinzător de mică, însă rezultatele în urma folosirii produselor vor fi neașteptat de bune.

Voi cunoșteați brand-ul Olive’s Life? Ați folosit vreun produs de la ei? Cum vi s-a părut? Ce altceva îmi mai puteți recomanda să încerc?29 thoughts on “Mythos – ulei de masaj pentru fermitate și remodelare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.