Debonaire.ro – coșuri cadou | MPV #1

Debonaire.ro – coșuri cadou | MPV #1

O nouă rubrică în cadrul categoriei ”Health” care ia ființă astăzi pe blog se intitulează MPV și este acronimul de la ”Mici Plăceri Vinovate”. Despre asta vom vorbi astăzi, despre câteva gustări dulci cu care mă delectez din când în când. Nutriționistul meu preferat, Mihaela Bilic, afirma că nu este bine să excluzi nimic din alimentație, doar să consumi cu măsură. Ei bine, asta încerc să fac, să consum doar ocazional acele alimente pe care suntem îndemnați de către media să le ocolim. Servesc câteva înghițituri din fiecare, atât cât să-mi satisfac (a se citi ”să-mi păcălesc”) creierul. Cea mai recentă plăcere vinovată o reprezintă coșul gourmet primit de la Debonaire.ro, despre care vă voi detalia mai jos.

Cine este Debonaire.ro?

Debonaire.ro este un concept ce a luat ființă în anul 2008 din dorința de a oferi corporațiilor o mână de ajutor la capitolul cadouri. Atunci când lucrezi în cadrul departamentului de HR, este în sarcina ta pregatirea cadourilor pentru ocazii precum Crăciunul sau Paștele. Aceasta poate însemna dobândirea unei surse suplimentare de stres. Nu numai datorită centralizatoarelor pe care le ai de întocmit și de completat, dar mai ales a satisfacerii gusturilor angajaților. Pentru că da, din fericire suntem diferiți chiar dacă acest lucru ne poate pune uneori în dificultate.

Debonaire.ro este un magazin online specializat pe acest lucru, în seama cărora poți lăsa grija alegerii cadourilor. În portofoliul acestora se regăsesc numeroase variante dintre care puteti alege, iar de ambalare și livrare se ocupă tot aceștia.

Și tocmai pentru că este aproape imposibil să găsești ceva pe placul tuturor, Debonaire.ro vine cu soluții care să-i încânte pe majoritatea. Din respect pentru tot ceea ce definește conceptul cadoului corporate, Debonaire.ro oferă produse pentru a căror calitate nu există compromis. Spre exemplu, elegantele coșuri gourmet de la Debonaire.ro spun o poveste, aceea a gustului autentic și irepetabil. Acest fapt este garantat de tradiția incontestabilă a producătorilor din Franța, Belgia, Germania, Italia, Polonia și Letonia. Atunci când oferi coșuri gourmet care au fost create cu deosebită atenție la detalii, oferi bucuria unei adevărate călătorii culinare și experiența gusturilor rafinate.

Debonaire.ro cuprinde o gamă variată de cadouri corporate pentru ca alegerea să fie ușor de făcut, astfel încât chiar și cele mai exigente gusturi să fie satisfăcute. Până de curând, colecțiile de coșuri cadou Debonaire.ro erau destinate exclusiv segmentului corporate. În prezent de aceste coșuri se pot bucura și persoanele fizice. Indiferent că dorești să dăruiești o selecție de alimente delicioase sau obiecte simbolice, personalizate, la Debonaire.ro se găsesc soluții profi.

Experiența mea cu Debonaire.ro

Pe cei de la Debonaire.ro i-am descoperit de curând și sunt fericita posesoare a două coșuri cadou din portofoliul acestora. Este vorba despre un coș cu produse cosmetice (despre care vă voi povesti într-un alt articol) și despre un coș gourmet. Coșul meu gourmet conține șase produse delicioase, pe care nu am mai avut ocazia să le degust.

Este vorba despre o selecție de dulciuri italienești, franțuzești, letoniene și belgiene, după cum urmează:

  • Trufe exclusive Spring PURE – niște ”bulgărași” delicioși din ciocolată belgiană premium, cu trei creme diferite, de tiramisu, cocos și cheesecake; crocante la exterior și extrem de fine la interior, sunt perfect echilibrate din punct de vedere al combinației de arome;

  • Fursecuri Macaron Cuorenero – delicioșenii cu cremă de căpșuni și aromă intensă, care efectiv se topesc în gură; mă bucur mult că am avut ocazia de a le încerca și pe acestea, deoarece sunt mare fană macarons;

  • Con cu migdale caramelizate Le Naturine Saladine – migdale 100% naturale, caramelizate în miere și zahăr brun, ambalate în foiță de plop; îmi plac migdalele oricum, dar se pare că acestea au devenit preferatele mele, astfel că aș putea mânca non-stop, DELICIOASE SUNT;

  • Rulouri crocante cu cremă de ciocolată neagră Tuiles Maison d’Or – curcubeu pe cerul gurii, și despre acestea pot spune că efectiv se topesc în gură; cu siguranță voi mai comanda câteva cutii;

  • Biscuiți cu 100% unt și caramel La Mere Poulard – rețetă tradițională din 1888, fără coloranți și aditivi, atestat Kosher; am gustat ceva asemănător în Franța și au același gust bogat și senzațional de biscuiți bine făcuți;

  • Colomba Ore Liete – cu 100% unt în crustă de ciocolată cu lapte, în formă de porumbel; are un gust echilibrat de dulce, asemănător unui cozonac tras în ciocolată, foarte interesant.

Recomandări

Nu știu tu cum vei proceda, însă eu – dată fiind perioada actuală – voi încerca să fiu alături de cei dragi mie prin intermediul celor de la Debonaire.ro. Îmi doresc să îi răsfăț de la distanță cu câte un coș gourmet și te îndemn și pe tine să faci același lucru.

Iată sugestiile mele pentru tine:

  • coșuri gormet cu produse internaționale aici;
  • coșuri gourmet cu produse autohtone aici;
  • produse gourmet aici.

Ce mi se pare foarte fain este că totul este transparent, astfel că poți vedea conținutul fiecărui coș în parte, precum și gramajele produselor. Ce aș vrea să aduc în discuție este că vorbim aici despre produse exclusiviste, cu care nu te întâlnești în fiecare zi. Într-un limbaj colocvial, aș putea spune să este vorba despre ”puțin și bun”, calitate, nu cantitate. Așadar, cel puțin de Paște, cred că fiecare dintre noi merită să se delecteze cu astfel de produse, nu-i așa?

Voi știați despre Debonaire.ro? Aveți vreo comandă la activ? Vă tentează să profitați de ocazie și să comandați coșuri cadou pentru sărbătorile pascale?

 25 thoughts on “Debonaire.ro – coșuri cadou | MPV #1”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.