MOKKO Atelier sau despre cum să fii #CuInimaLaPurtător

MOKKO Atelier sau despre cum să fii #CuInimaLaPurtător

Una dintre principalele mele preocupări la capitolul ”modă” este aceea a căutării de noi accesorii. Accesorizarea este un subiect care mă pasionează încă de mică, pasiunea mea pentru accesorii amplificându-se o dată cu trecerea timpului. Cel puțin la capitolul ”bijuterii” îmi place să am și să port cele mai recente apariții. De aceea sunt într-o continuă căutare și bag de seamă că am un crush pentru cercei și broșe. Ele sunt primele care îmi atrag atenția și cele pe care le port cel mai des, indiferent de anotimp. De asemenea, mereu am avut o înclinație spre a purta bijuterii confecționate din cele mai neobișnuite materiale, precum hârtia spre exemplu. De această dată, însă, vreau să aduc în atenția voastră bijuteriile confecționate din lemn prin îndemânarea Atelierului MOKKO.

Cum a luat ființă Atelierul MOKKO?

Oana și Alex, doi tineri care au descoperit plăcerea meșteșugului în anii petrecuți împreună, au pus la cale un proiect de suflet. MOKKO – care înseamnă ”lucrul cu lemnul” – a luat naștere din dorința acestora de a crea accesorii minimaliste, moderne și sustenabile. Accesoriile MOKKO înglobează două principii, filosofia zen și arta simplității, mizând pe calitate în loc de cantitate, pe simplitate și esență.

Misiunea MOKKO este aceea de a trimite ”puțină iubire în lume, inimă după inimă”, de a duce inimi în cât mai multe case. Drept pentru care, principala și cea mai cunoscută colecție a acestui atelier se intitulează #CuInimaLaPurtător, creată special pentru cei care cred în iubire, în toleranță, în umanitate.

Despre produsele MOKKO

Toate produsele MOKKO sunt realizate în țara noastră și sunt vopsite manual cu acrilice pe bază de apă. Lemnul folosit la realizarea acestora este procurat din sursă sigură, pe viitor obiectivul fiind acela de lucra exclusiv cu lemn reciclat. Deasemenea, din dragoste pentru natură, atelierul dorește să-i reorienteze pe oameni către aceasta, în detrimentul maselor plastice.

La momentul actual, portofoliul MOKKOcuprinde câteva colecții și o mare varietate de produse precum:

  • Colecția #CuInimaLaPurtător: coliere, broșe, cercei, brățări, seturile pentru mamă și copii;
  • Colecția  Ensō Zen: coliere;
  • Deco Goodies: suporturi pentru cărți, dulăpioare pentru accesorii, suporturi pentru bijuterii;
  • Wedding Goodies: mărturii, case de dar, suporturi pentru verighete.

Toate acestea pot fi realizate pe nuanțele alese de voi din paletarul acestora pe care îl puteți accesa aici.

Bijuteriile mele MOKKO

Consultând colecțiile Atelierului MOKKO mi-a rămas gândul la broșe și la setul de cercei și brățară. Toate în formă de inimă, bineînțeles, deoarece mi-am dorit să fac și eu parte din povestea acestuia și să fiu #CuInimaLaPurtător. Probabil că dacă mi s-ar da de ales între o multitudine de forme, cu siguranță tot inima aș alege-o. Este cumva cea mai aproape de sufletul meu și îmi inspiră căldură, iubire și liniște.

Broșe #CuInimaLaPurtător

Paletarul conține o mulțime de nuanțe care îți iau ochii, însă în cele din urmă m-am oprit la patru dintre ele. Așadar, în prezent sunt posesoarea a patru broșe din lemn, pe galben muștar, roz pastel, portocaliu și verde crud.

Abia când am primit coletul am realizat că așezând cele patru broșe într-un anume fel, pot crea un trifoi cu patru foi. Cu siguranță le voi purta și în felul acesta, mai ales că-mi dau un vibe bun și un plus de speranță că #totulvafibine.

Well, nu cred că am împărtășit cu voi acest lucru, însă galbenul pare să fie culoarea mea preferată. Pe mine garbenul mă duce cu gândul la soare, la lumină, la vară. În consecință, cel mai des am purtat broșa pe această culoare, atașată de îmbrăcăminte contrastantă precum cea de mai jos.

Și tot ”jucându-mă” cu ele, în încercarea de a-mi accesoriza hainele cumva mai altfel, am mai descoperit ceva. Și anume, că broșele MOKKO arată de minune chiar și când sunt atașate de reverele gecilor, spre exemplu. Așa-i că v-am dat idei? 😀

Set cercei și brățară #CuInimaLaPurtător

La începutul acestei primăveri Atelierul MOKKO a lansat setul de brățară și cercei #CuInimaLaPurtător. Desigur că și acesta poate fi personalizat pe oricare dintre culorile disponibile în paletar, însă eu l-am ales tot pe galben. Previzibil, nu-i așa?

Pur și simplu ador acest set și nu exagerez cu nimic, dar de când îl am, îl port aproape zilnic! Ba chiar m-am și îmbăiat cu el ”la purtător” și arată intact! Este minimalist, dar de mare efect, iese în evidență chiar mai mult decât alte bijuterii mai opulente pe care le-am purtat. Aș îndrăzni să spun că este un set must have în colecția de bijuterii a oricărei reprezentante ale sexului frumos.

New Release – Colecția ”Totul va fi bine”

Chiar în momentele în care vă scriu aceste rânduri, MOKKO lansează o nouă colecție de accesorii, mișcare pornită în Italia. Astfel, achizițiile de accesorii din colecția ”Totul va fi bine” va aduce sprijin financiar sistemului medical din România. 30% din valoarea accesoriilor pe care le cumpărați vor fi redirecționați către Asociația ZI de Bine, pentru proiectul #ScutPentruSpitale. Ia uitați ce frumoase sunt:

Îmi pare că este singura inițiativă de genul acesta din țara noastră și tare bucuroasă sunt că le aparține acestora. Mă gândesc că o puteți privi și ca pe o cauză ”win-win”. Purtați un accesoriu cu o puternică însemnătate în această perioadă și totodată ajutați și sistemul medical din România, greu încercat în această perioadă.

Mail mult decât atât, în lunile aprilie și mai la achiziționarea oricărui accesoriu din colecția #CuInimaLaPurtător aceștia donează 10%  din valoarea acestuia aceleiași cauze.

Vă invit să faceți parte din această poveste, cu atât mai mult cu cât MOKKO este un brand autohton.

Acum spuneți-mi, ce părere aveți despre Atelierul MOKKO? Ați purta accesoriile lor confecționate din lemn și vopsite manual?23 thoughts on “MOKKO Atelier sau despre cum să fii #CuInimaLaPurtător”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.