Farmasi Be Fit – review produse de machiaj

Farmasi Be Fit – review produse de machiaj

Cu machiajul am cochetat încă de mică, prima tentativă de acest gen având loc în jurul vârstei de 4 ani. Îmi amintesc cum folosisem rujul verde al mamei pentru a mi-l aplica nu doar pe buze, dar și pe post de fard, și de blush. Dacă vi-l amintiți, știți cât de greu se curăța de pe piele. 🙂 Apoi, anii au trecut, iar eu mi-am alcătuit o micuță colecție de farduri, mascara și rujuri pe care obișnuiam să le folosesc aproape zilnic. Ba chiar, pe perioada celor 4 ani de liceu m-am machiat zilnic, atunci am experimentat cel mai mult cu culorile. Tot atunci am descoperit că am o pasiune pentru rujurile mate, singurele pe care mi le permiteam fiind cele Farmasi. Acum, la ani buni distanță, iată că am redescoperit acest brand care între timp s-a relansat sub formă de afacere MLM.

Despre Farmasi

Farmasi este o companie internațională de vânzări directe având o experiență de 70 de ani în industria produselor cosmetice. În fapt, nișa pe care activează în prezent este cea a produselor de înfrumusețare, de îngrijire personală, de welness și de îngrijire a locuinței.

În portofoliul Farmasi există o mare varietate de produse, de la cele de machiaj și parfumuri până la îngrijire personală. Aceștia dețin brandurile Dr. C. Tuna cu produse cu efect curativ, Mr. Wipes cu detergenți și produse pentru gospodărie și Nutriplus pentru wellness.

 

Fiind situată în Omerli, Istanbul, fabrica de producție Farmasi se bucură să asigure un portofoliu de peste 2000 de produse. Este vorba despre un teren cu o suprafață de 360 000 m2, formată din 5 unități integrate, înconjurate de păduri.

Se folosește tehnologie de ultimă generație, fiecare produs Farmasi fiind fabricat la cele mai înalte standarde de calitate. De asemenea, toate produsele din portofoliu sunt certificate de companii și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

Review produse de machiaj Farmasi Be Fit

Pentru o perioadă – probabil cât s-au instituit schimbările – nu am mai găsit produse Farmasi în magazine, ca odinioară. Dar iată că brand-ul a revenit pe piață, în forță și cu un portofoliu mult mai vast. Dacă odinioară nu găseam decât rujuri și oje, acum mă pot răsfăța cu mult mai mult decât atât. În prezent folosesc următoarele produse de machiaj de la ei, din gama Be Fit:

  • cremă nuanțatoare;
  • gel incolor pentru sprâncene;
  • mascara rezistentă la apă;
  • cerneală pentru buze și obraji;
  • spray pentru fixarea machiajului.

Iată ce machiaj a iesit în urma utilizării acestor cinci produse, cu mențiunea că fardurile aparțin unui alt brand. Oricum, machiajul este similar cu ceea ce obișnuiam să port în adolescență, ca un tribut adus acesteia. 🙂

Dar haideți să vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte, pentru că nu pot ține entuziasmul acesta doar pentru mine!

Cremă nuanțatoare Farmasi Be Fit

Crema nuanțatoare de la Farmasi mi-a întrecut toate așteptările, ca să fiu sinceră! Drept să vă spun, nu știam la ce să mă aștept, dar când am văzut că mi-a estompat discret micile imperfecțiuni ale tenului, m-a uimit.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, tenul arată foarte natural. Însă pentru obținerea acestui rezultat am folosit un burete de machiaj și am aplicat-o întocmai cum aș proceda cu fondul de ten. Nuanța pe care am folosit-o este 01 – Light, în caz că vă tentează și pe voi să o încercați și aveți tenul deschis la culoare.

Gel incolor pentru sprâncene Farmasi Be Fit

Cred că gelul incolor pentru sprâncene al celor de la Farmasi este tot ce mi-aș fi putut dori vreodată. Motivele pentru care afirm asta sunt simple și vi le voi detalia mai jos, în cele ce urmează.

Aplicator mai mic, mai finuț și mai precis decât acesta nu am mai întâlnit la niciun alt produs destinat stilizării sprâncenelor. Și totodată, orice gel pentru sprâncene aș fi folosit, sfârșea prin a se transforma în cojițe. Ei bine, cu acesta nu mi se întâmplă nimic de genul, lucru care nu poate decât să mă bucure.

Mascara rezistentă la apă Farmasi Be Fit

Nu mai folosisem nicio mascara de la Farmasi, deși mai am una sigilată în sertarul cu produse. Încerc să nu mai fac risipă și să consum produsele în uz înainte de a începe altele. Revenind la această mascara waterproof. Când spuneam că nu are cu ce să mă mai surprindă un astfel de produs, mai apare câte ceva! Ceva de genul celei din imaginea de mai jos, care să mă determine să exclam ”WOW!”.

Această mascara are un aplicator compact, cu o ușoară formă de clepsidră și se aplică foarte ușor și precis pe gene. Efectiv le desparte și le alungește cu fiecare atingere a acestora, fapt care mă încântă tare mult! Cât despre demachiere, chiar dacă este rezistentă la apă, este foarte blândă cu genele și se îndepărtează ușor cu apă micelară.

Cerneală pentru buze și obraji Farmasi Be Fit

Cerneala aceasta special creată pentru a da culoare buzelor și obrajilor mi se pare foarte interesantă! Nu îmi amintesc să mai fi avut sau să mai fi văzut ceva similar și chiar mă bucur că am avut ocazia să o descopăr. Eu de fel sunt adepta produselor 2 în 1, 3 în 1, îndeosebi pentru că sunt prietenoase cu bugetul. Așa că cerneala celor de la Farmasi este binevenită în colecția mea de produse de machiaj. La prima vedere, recipientul arată ca cel al unui ruj lichid, la fel și aplicatorul acestuia. Doar consistența produsului în sine este mai subțire și curge.

Pentru a obține un rezultat precum al meu, este necesară presarea ușoară a aplicatorulul pe buze, urmând conturul acestora. Dacă o veți aplica cu mișcări de la stânga la dreapta așa cum ați face cu un ruj obișnuit, este posibil să nu se observe mare lucru. Cât privește pomeții, aici e ușor mai sensibil procesul de aplicare. trebuie să îi punctați cu produs, după care să îi tapotați cu buricul degetului rapid și circular. Mie chiar îmi place mult cum se prezintă și faptul că nu se șterge cu ușurință, așa că o am pe buze și pe pomeți până la demachiere.

Spray pentru fixarea machiajului Farmasi Be Fit

Drept să vă spun, spray-ul pentru fixarea machiajului este un produs care în momentul de față îmi lipsea din rutină. Asta mai ales deoarece în cele mai multe cazuri nu îmi fixez machiajul sau dacă o fac, mă folosesc de o pudră. Însă, cum se încălzește afară, simt nevoia să aplic cât mai puține produse pe față, așa că îl voi folosi din plin.

Am folosit acest produs deja de câteva ori și vă pot confirma faptul că funcționează! De unde știu? Păi, eu obișnuiesc să fac ”proba telefonului”, adică îmi apropii display-ul acestuia de față. Dacă nu mi se transferă machiajul de pe față pe el, atunci e în regulă, înseamnă că produsul pentru fixare și-a făcut treaba. De reținut faptul că are poate cel mai mic preț pentru un produs de genul, așa că merită din plin!

În concluzie

În ciuda întregii verve create pe marginea brand-ului Farmasi, eu mă declar pe deplin mulțumită de toate produsele folosite. Unele dintre ele pot concura cu succes cu produse mult mai scumpe și poate inaccesibile din punct de vedere al prețurilor. Eu personal, nu văd de ce aș plăti mai mult pentru produse mai scumpe, când obțin rezultate similare cu acestea, spre exemplu.

Părerea mea este că ar trebui să le dați o șansă și cu siguranță veți găsi în portofoliul lor ceva care să vi se potrivească. Eu deja am început să caut un reprezentant Farmasi la mine în sector, pentru că îmi doresc să mai încerc și alte produse de la ei. Asta mai ales în contextul în care au prețuri foarte bune și nu pierd nimic încercându-le.

Apropo, mai nou au și parfumuri, eu am unul dintre ele și voi reveni curând cu un review al acestuia, așa că rămâneți prin preajmă! 🙂

Voi ați folosit produse Farmasi de când s-au relansat? Ce v-a plăcut în mod special? Ce îmi mai puteți recomanda de la ei?



11 thoughts on “Farmasi Be Fit – review produse de machiaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.