Gravează Povestea Ta pentru a nu o uita

Gravează Povestea Ta pentru a nu o uita

Sunt anumite momente în viața fiecăruia dintre noi pe care am vrea să le marcăm cumva, ca să nu le uităm niciodată. Poate fi vorba despre nașterea unui copil, o aniversare importantă sau – ca în cazul de față – organizarea unui eveniment. Pentru astfel de momente a luat naștere atelierul Gravează Povestea Ta, pentru a vă ajuta să vă amintiți mereu de momentele importante din viața voastră.

Despre Gravează Povestea Ta

Gravează Povestea Ta este cel mai mare atelier de bijuterii personalizate din țara noastră, cu peste 100.000 de povești gravate. Fiecare produs finit al acestui atelier reflectă constanta atenție la detalii a echipei de artiști handmade și de tehnicieni în gravare.

Bijuteriile din argint, aur sau placate cu aur care ies din atelier reprezintă piese unicat, ce evocă importanța momentelor speciale din viața celor care le poartă. La finele fiecărei zi de lucru, echipa Gravează Povestea Ta are satisfacția de a fi reușit să transforme poveștile clienților în #celmaidulce cadou.

Experiența mea cu Gravează Povestea Ta

Cunoșteam acest atelier de câțiva ani de zile, însă nu aveam nicio comandă la activ, deși mi-ar fi plăcut să port creațiile acestuia. Dar din ciclul ”Ai grijă ce-ți dorești, pentru că s-ar putea să se întâmple”, iată că astăzi mă bucur de una!

Pentru că s-a dorit marcarea primei ediții a evenimentului Danube Bloggers Meet într-un mod aparte, fiecare bloggeriță participantă a primit câte o brățărică. Este vorba despre un charm din argint 925 sub forma infinitului gravat pe ambele părți:

  • pe o parte scrie ”Danube Bloggers”;
  • pe cealaltă parte scrie ”2020”.

Brățărica a venit împachetată într-un ambalaj premium și însoțită de o felicitare și de un certificat de autenticitate. Pe mine m-a cucerit în primul rând ambalajul, pentru că știți deja despre mine că sunt o snoabă a acestora. Pur și simplu, consider că ambalajul face diferența și că reflectă cel mai bine respectul față de clientul final.

Revenind la gravură, trebuie să vă mărturisesc faptul că este una dintre cele mai bune dintre câte am văzut până acum. Este foarte fină și foarte curată, fiind executată fără să afecteze prin zgâriere suprafața charmului. Așadar, ori de câte ori vom purta această brățară, fiecare dintre noi își va aminti cu drag despre întâlnirea noastră!

În cazul în care vă place acest model și doriți să-l comandați, accesând acest link o puteți face.

Plasare comandă și timp de execuție

Portofoliul de bijuterii Gravează Povestea Ta este unul foarte vast și include mai multe tipuri de brățări și coliere. Oricine poate plasa o comandă pe site, doar că înainte de toate, trebuie să țină seama de câteva aspecte importante:

  1. Trebuie să fiți deciși în privința modelului de bijuterie ales;
  2. Trebuie să vă hotărâți asupra textului/imaginii;
  3. Trebuie să vă asigurați că textul/imaginii va încăpea pe suprafața bijuteriei alese;
  4. Trebuie să alegeți culoarea șnurului în cazul brățărilor.

De asemenea, în ceea ce privește gravura foto, echipa Gravează Povestea Ta sugerează să țineți cont de următoarele:

  1. Chipul sau chipurile personajelor să aibă conturul definit;
  2. Poza să fie luminată;
  3. Personajele să fie în prim-plan;
  4. Membrii familiei sau ai grupului să fie restrânși;
  5. Poza să fie în varianta ei originală;
  6. Când poza este facută la o altă poză se recomandă să fie facută la lumină naturală, fără bliț;
  7. Pentru gravura de tip privire (doar ochii) este necesar un cadru de tip buletin, în care chipul să fie drept.

Pentru exemplificare, pe site-ul Gravează Povestea Ta găsiți în secțiunea ”Recomandări gravură foto” o imagine reprezentativă. Totul pentru a înțelege cât mai bine ce tip de fotografii pot fi gravate cu succes în atelier.

Toate aceste aspecte sunt necesare de stabilit înainte de plasarea comenzii, deoarece odată dată în lucru bijuteria, aceasta nu mai poate fi modificată. Modificări se mai pot aduce dacă se contactează atelierul (pe whatsapp sau în scris) în maxim 2h de la plasarea comenzii. Cât despre timpul de execuție și de livrare, orice gravură este finalizată și expediată către dvs în maxim 48h din momentul confirmării comenzii.

 

În încheiere

Vă recomand să apelați cu toată încrederea la serviciile acestora ori de câte ori doriți să dăruiți obiecte personalizate prin gravare. Gravează Povestea Ta răspunde afirmativ oricărei provocări și beneficiați de ambalare gratuită la orice comandă.

Eu am pus ochii pe o brățară care până odinioară exista doar în visele mele! Mai exact, un charm din argint în formă de avion, cu șnur împletit, pe care aș vedea gravată sintagma ”Travel the world”. Pentru că da, sunt această împătimită a călătoriilor și chiar mi-aș dori să port o brățară care reflecte acest lucru.

Acum spuneți-mi, voi aveți bijuterii gravate de atelierul Gravează Povestea Ta? Dacă nu, ce bijuterie v-ați dori, cu ce fotografie sau mesaj și din ce metal prețios?



26 thoughts on “Gravează Povestea Ta pentru a nu o uita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.