Gamarde Biocide – gel dezinfectant

Gamarde Biocide – gel dezinfectant

În contextul actual al acestei pandemii, ne dorim să fim cu toții bine, noi înșine, familia, prietenii sau chiar oamenii pe care nu îi cunoaștem. Acum suntem cu toții o familie și trebuie să ne comportăm ca atare. În această perioadă cel mai bine este:

  • să stăm cât mai mult acasă;
  • să păstrăm distanța, dacă nu putem rămâne acasă;
  • să fim solidari și încrezători;
  • să ne protejăm unii pe altii.

Una dintre problemele majore cu care ne confruntăm în această perioadă este lipsa articolelor de strictă necesitate.  Lipsa dezinfectanților pentru mâini, mănușilor și măștilor de unică folosință nu mai este un secret pentru nimeni. Însă zilele acestea am aflat o veste bună, venind din partea brand-ului de dermatocosmetice Gamarde. Pentru își doresc să se protejeze și să ne protejeze, aceștia au reușit să creeze un produs menit să ne ajute acum, când avem cea mai mare nevoie. Este vorba despre Gelul dezinfectant Biocide în ambalaj de 100 ml.

Gamarde Biocide – gel dezinfectant

Gamarde Biocide este un produs considerat mană cerească în această perioadă. În Franța se lucrează intens la producerea acestuia prin bunăvoința oamenilor, ca să se poată obține o cantitate cât mai mare din acest gel.

Gelul dezinfectamt și-a dovedit eficacitatea, a fost testat pe mai multe tipuri de virusuri (inclusiv H1N1) și a avut rezultate excepționale. Chiar dacă conține alcool în proporție de 18,5%, Gamarde Biocide își păstrează proprietățile și rămâne 99% natural și certificat BIO. Așadar, acesta nu produce probleme pielii precum iritații, răni sau uscăciune și nu dăunează mediului înconjurător.

 

Proprietățile purificatoare ale gelului dezinfectant Gamarde Biocide se datorează principalelor ingrediente active din compoziție:

  • Ulei esențial din arbore de ceai organic;
  • Echinaceea organică;
  • Propolis organic.

Gamarde va vinde acest produs către clienți folosind adaosuri cât se poate de mici. Adaugă doar costurile de transport + logistică și taxele plătite la stat.

Gamarde Biocide va ajunge la noi în țară cel mai probabil la sfarșitul lunii aprilie, eu sper că mai devreme, dar vom fi anunțați. În orice caz, produsul va fi curând disponibil pe site-ul din țara noastră pentru comenzi.

În încheiere

Nu pot decât să îmi manifest entuziasmul pentru inițiativa celor de la Gamarde a căror fană declarată sunt! De-a lungul timpului am folosit mai multe produse din portofoliul acestora și niciunul dintre ele nu m-a dezamăgit. Așa că aștept cu maxim interes ca gelul dezinfectant să ajungă în țara noastră și să mă pot bucura de el!

Voi reveni cu update la voi de îndată ce aflu mai multe, așa că țineți aproape!

LATER EDIT: Gelul dezinfectatnt Gamarde Biocide a ajuns în țară și poate fi comandat! 🙂



14 thoughts on “Gamarde Biocide – gel dezinfectant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.