RUVIX – mai mult decât tricouri

RUVIX – mai mult decât tricouri

Deși sunt destul de feminină din fire, cel mai adesea mă regăsesc purtând ținute smart-casual deorece sunt cele mai lejere. Mi-ar plăcea să mă îmbrac zilnic în rochii și cu tocuri, dar nu întotdeauna este posibil. Mai ales când știu că am mult de ”alergat”, aleg blugii, tricourile și încălțămintea cât mai comode. Acest lucru mi se întâmplă de ani de zile, mai ales în perioadele de tranziție dintre anotimpuri. Iar când vine vorba despre tricouri, de câțiva ani le aleg doar pe cele confecționate din cele mai bune materiale. Îmi doresc să fie pe cât posibil din 100% bumbac deoarece îmi dau o extraordinară senzație de confort. Recent pe când eram în căutarea unei astfel de tricouri i-am descoperit pe cei de la RUVIX. După accesarea magazinului online al acestora am constatat că RUVIX nu este doar despre tricouri, dar mai multe veți afla în cele ce urmează.

Cine este RUVIX?

RUVIX este un brand autohton al cărui domeniu de activitate îl reprezintă personalizarea diverselor obiecte. De la hanorace și tricouri, la căni și șepci, acesta poate mulțumi chiar și cel mai exigent client. Mai ales în contextul în care portofoliul de produse ale acestuia este unul foarte vast și în continuă creștere.

Oricât de departe v-ar duce imaginația, la RUVIX orice idee se poate materializa spre a rămâne o amintire de neuitat. Chiar și în ceea ce privește cadourile corporate, de exemplu, obiectele personalizate sunt cele mai potrivite. Aceasta deoarece au o notă personală, destinatarii acestora simțindu-se astfel speciali.

Experiența mea cu RUVIX

Ce m-a fascinat pe mine la primul contact cu brand-ul RUVIX au fost mesajele în limba română, precum și adaptarea unor proverbe/zicători din română în engleză. Nu cred că s-a mai gândit cineva să facă așa ceva până acum, nu am mai văzut genul acesta de mesaje pe nicăieri. Mi-au rămas imprimate pe retină în special din motivul că tricourile cu mesaje de genul acesta au capacitatea de a conferi unicitate întregii ținute. Și spre asta tinde majoritatea, din câte am putut observa cel puțin în ultima perioadă.

Tricouri ”Dă-te la o carte”

După ce am ”răsfoit” zeci de minute prin portofoliul de tricouri imprimate marca RUVIX mi-a rămas gândul la unul. Este vorba despre un tricou imprimat cu mesajul ”Dă-te la o carte”, pe care l-am comandat în dublu exemplar. Am luat unul de damă și unul bărbătesc, deoarece i-a plăcut și lui husby.

Tricourile noastre sunt identice cu cele din imaginile de mai sus. Și deși ni le-am fi dorit pe negru, ne-am dat seama că imprimeul n-ar fi făcut același contrast, așa că am rămas la variantele pe alb.

După consultarea tabelului de mărimi, care este unul extrem de explicit, am concluzionat că ni se potrivesc măsurile S. Nu am greșit, amândurora ni se potrivesc perfect tricourile și ne bucurăm că ne putem îmbrăca la fel. Ni se așează foarte bine pe corp mai ales prin prisma faptului că au o croială tubulară și se mulează pe corp.

Tricourile sunt confecționate din 100% bumbac, având o grosime între 150g/m2 și 205 gr/m2. Marele avantaj al acestora este faptul că sunt imprimte digital. Astfel, imprimeul final este foarte durabil, rezistând foarte bine la spălare, îndeosebi dacă este întors pe dos și la maxim 30 de grade.

De ce am optat pentru acest mesaj?

Spuneam la începutul articolului că RUVIX nu este numai despre tricouri, ci că este mai mult decât atât. Nouă ni se pare interesant mesajul de pe tricourile noastre și din alt punct de vedere. Vedem purtarea tricoului ”Dă-te la o carte” ca o instigare la cultură, ca o încurajare a cititului. Nu de alta, însă această activitate antrenează și îmbunătățește memoria și creativitatea și îmbogățește limbajul.

Mai mult decât atât, cititul are un impact pozitiv și asupra fizicului și psihicului. Acesta relaxează la fel de bine ca o plimbare în parc și ajută deopotrivă la destresare. Cititul nu numai că stimulează creierul în permanență, dar ajută și la prevenirea apariției bolilor mentale precum demența sau Alzheimer-ul.

În încheiere

Mulțumită fiind de calitatea tricourilor comandate, nu pot decât să vă recomand și vouă să aruncați o privire pe site. Cu siguranță nu veți ieși de pe el cu mâna goală, mai ales că prețurile articolelor sunt mai mult decât accesibile.

În plus, echipa RUVIX dă dovadă de profesionalism și la capitolul ambalare. Pentru expedierea articolelor sunt folosite cutii brand-uite care sunt introduse în ambalaje de celofan asemenea.

Per total, prezentarea este WOW și mă bucur nespus de mult că i-am descoperit! Cu siguranță în cazul nostru nu va fi ultima comandă, mai ales că încurajăm și susținem antreprenoriatul românesc! Și mă gândesc serios să apelez la ei și când voi avea de făcut cadouri!

Acum spuneți-mi, cum vi se par tricourile alese de noi? Ce alte tricouri cu mesaje din portofoliul RUVIX vă fac cu ochiul?24 thoughts on “RUVIX – mai mult decât tricouri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.