Mr.SCRUBBER – must have în exfolierea corpului

Mr.SCRUBBER – must have în exfolierea corpului

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman și, la fel ca și în cazul celorlalte organe, el trece printr-un proces de regenerare celulară. Procesul de regenerare celulară ajută la întărirea sistemului imunitar al pielii și se desfășoară cu precădere în timpul nopții. Astfel, celulele noi iau locul celor vechi, acestea din urmă fiind eliminate și depozitate la suprafața pielii. După părerea mea, unul dintre cei mai importanți pași din rutina de îngrijire a corpului este exfolierea. Ba chiar, îl consider mai important decât hidratarea. Aceasta deoarece hidratarea nu se poate realiza eficient decât în prezența unei pieli lipsite de celule moarte. Astfel, ar fi recomandat ca măcar o dată pe săptămână, seara înainte de culcare, să ne exfoliem pielea corpului. În sensul acesta vă pot face o recomandare testată de către mine, scrub-urile marca Mr.SCRUBBER.

Cine este Mr.SCRUBBER

Mr.SCRUBBER este o companie românească ce a luat ființă în 2015 cu gândul de a oferi consumatorilor un scrub de corp complet. Se investește constant în dezvoltarea produselor pentru ca acestea să îndeplinească toate nevoile pielii precum exfolierea, hidratarea, îngrijirea și răsfățul.

Acest lucru a determinat ca Mr.SCRUBBER să aibă în portofoliul său scrub-ul de corp din cafea cu cele mai multe uleiuri esențiale de pe piață. Ingredientele produselor acestui brand sunt de origine naturală, totul pentru ca pielea noastră să rămână suplă și radiind de sănătate.

Experiența mea cu scrub-urile Mr.SCRUBBER

Contrar așteptărilor, brand-ul nu deține doar scrub pentru corp în portofoliul său. Este vorba despre mai mult decât atât, pe lângă acelea fiind disponibile și produse:

 • pentru față;
 • pentru dinți;
 • pentru baie;
 • pentru bărbați.

Dintre toate acestea, eu am avut ocazia de a încerca patru produse. Este vorba despre un scrub de corp cu cafea, un scrub pentru buze, o mască de față cu argilă și un glitter pentru corp. Dar haideți să vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte, din experiența mea de testare.

Scrub pentru corp cu cafea – Honey Melon

Am simțit nevoia de a-mi exfolia pielea încă din preadolescență. Atunci am realizat că având-o ceva mai uscată de fel, am nevoie de o exfoliere mai deasă a acesteia. Încă din acea perioadă am recurs la acest procedeu măcar o dată pe săptămână și am observat rezultate.

De câteva luni de zile mă bucur de scrub-ul de corp cu cafea de la Mr.SCRUBBER și tot ce vă pot spune este că nu se compară cu nimic. Cred că este printre puținele srub-uri de corp după a cărui utilizare nu mai simt nevoia de a-mi aplica o loțiune pentru corp.

Incredibila senzație de hidratare de după utilizare se datorează ingredientelor sale atent selecționate:

 • boabe de cafea Arabica și Robusta, fin măcinate;
 • sare roz de Himalaya;
 • trestie de zahăr;
 • vitamina E;
 • ulei de sâmburi de piersică;
 • ulei de shea;
 • ulei de argan;
 • ulei de avocado;
 • ulei de macadamia;
 • ulei de măsline;
 • ulei de semințe de struguri.

Fiind pe bază de cafea – un puternic antioxidant, exfoliantul pentru corp Mr.SCRUBBER încetinește procesul de îmbătrânire al pielii. După fiecare utilizare a acestuia, pielea nu numai că se simte intens hidratantă, dar rămâne și cu un efect glowy foarte plăcut. Să vă mai spun și de mirosul de pepene galben care persistă câteva ore bune pe piele?

Scrub pentru buze – Ice Mohito

Evident că nu trebuie să uităm de buze, mai ales că pielea acestora este mult mai subțire decât cea a corpului. Eu recunosc că obișnuiesc să fac abuz de rujuri mate care-mi deshidratează buzele și așa dobândesc cojițe. Folosirea unui balsam pentru buze nu este suficientă. Înainte de a le hidrata este indicată exfolierea acestora.

Scrub-ul pentru buze de la Mr.SCRUBBER este foarte interesant din mai multe motive. Nu doar că ajută la exfolierea acestora, dar mai vine la pachet cu încă două beneficii: hidratare și volum.

Scrub-ul pentru buze are, de asemenea, o selecție de ingrediente alese pe sprânceană:

 • ceară de albine;
 • trestie de zahăr;
 • amidon de porumb;
 • vitamina E;
 • ulei de semințe de struguri;
 • extract de chilli.

Așadar, folosind acest produs nu numai că veți scăpa de cojițele de pe buze, dar vi le veți simți și hidratate. Iar, ca un bonus, extractul de chilli vă va provoca o senzație de înțepături care va conferi un ușor volum acestora. Iar aroma rămasă pe buze este de-li-cioa-să (desigur, dacă și vouă vă place mohito! 😀 ).

Mască facială cu argilă – Face Mattifying

În ceea ce privește tenul, pentru acesta avem numeroase variante de a-l îngriji și de a-l scăpa de celulele moarte. În afara scrub-urile grunjoase, o altă modalitate de a purifia pielea feței o reprezintă aplicarea măștilor. Cea de care mă bucur eu în prezent are la bază trei tipuri de argilă. Combinația aceasta nu doar că mă ajută la îndepărtarea reziduurilor de pe ten, ci și desfundă porii și reduce vizibil acneea (atunci când este cazul).

Iată ce combinație de ingrediente se ascunde în acest ambalaj minimalist și atrăgător:

 • argilă caolin – echilibrează activitatea sebumului;
 • argilă neagră de bentonit – extrage toxinele și impuritățile din piele;
 • argilă albastră de bentonit – efect antimicrobian și de curățare în profunzime;
 • extractul de algă brună – aport de vitamine A, B, E și de minerale  cu rol antioxidant și antibacterian;
 • extractul din floare de bumbac – curăță pielea și are efect hidratant;
 • acetatul de Tocoferil – antioxidant emolient obținut din diverse uleiuri organice, care previne distrugerea pielii de către radicalii liberi și poluare.

În principiu, această mască de față se adresează persoanelor cu tenul mixt/gras, dar nu sunt restricții din acest punct de vedere. După fiecare utilizare a acestei măști tenul capătă un aspect mat și radiază de sănătate. Mai mult decât atât, este demonstrat faptul că ajută la regenerarea pielii, ridurile fine vor dispărea, iar cele mai adânci se vor reduce.

Glitter pentru corp – SHINE Gold

Glitter-ul pentru corp se folosește îndeosebi în anotimpurile calde sau la evenimente speciale, pentru a conferi pielii corpului o strălucire discretă. Este conceput din doar trei ingrediente, având rol hidratant, contrar așteptărilor:

 • ulei de babassu;
 • unt de shea;
 • vitamina E.

Glitter-ul este foarte emolient, fapt care determină ca aplicarea acestuia să fie una foarte ușoară. Particulele de glitter nu sunt agresive, astfel că nu zgârie. După folosire pielea capătă un shimmer auriu, deosebit și de bun gust. Eu obișnuiesc să îl folosesc vara la evenimente, uneori pe picioare, dar cel mai adesea pe clavicule și umeri.

În încheiere

Nu îmi rămâne decât să vă recomand și vouă produsele brand-ului Mr.SCRUBBER, deoarece vor aduce numai beneficii pielii dvs. Sunt create cu atâta grijă la detalii încât ar fi păcat să nu vă răsfățați și voi cu ele. Referitor la prețurile acestora, vă asigur că sunt justificate. Nu numai că ingredientele produselor sunt de cea mai bună calitate, dar și cantitatea se consumă destul de greu. Asta înseamnă că vă veți bucura de ele pentru mai mult timp decât v-ați fi așteptat.

Câte dintre voi ați făcut deja cunoștință cu produsele Mr.SCRUBBER? Ce anume ați folosit și în ce măsură v-a plăcut? Ce altceva îmi mai puteți recomanda să încerc din portofoliul acestora?

 43 thoughts on “Mr.SCRUBBER – must have în exfolierea corpului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.