Zorzonela – bijuterii inedite pentru femei deosebite

Zorzonela – bijuterii inedite pentru femei deosebite

Bijuteriile sunt elemente importante ale istoriei evoluţiei omului. Acestea datează încă din Antichitate, perioadă în care purtarea lor marca statutul social. Bijuteriile simbolizau bogăția și puterea, iar mărimea și strălucirea pietrelor care le împodobeau determinau valoarea acestora. De-a lungul timpului bijuteriile au avut și rol de amulete, fapt care indică obiceiurile, precum şi modul de gândire al anumitor popoare şi epoci. În zilele noastre bijuterile au rol pur estetic, având scopul de a împodobi anumite părți ale corpului. Industria bijuteriilor a fost și este într-o continuă schimbare, depășind uneori limitele proporțiilor și purtării lor. Despre cum unele podoabe pot deveni adevărate opere de artă vă voi povesti în cele ce urmează. Vorbim astăzi despre Zorzonela – locul de unde puteți achiziționa bijuterii inedite pentru femei deosebite.

Despre Zorzonela

Zorzonela nu este doar un magazin online de bijuterii, este locul unde se găsesc adevărate capodopere din argint. Dacă sunteți genul de persoană care purtați modele de bijuterii ceva mai aparte, Zorzonela este pentru voi. De fapt, aceasta este și ideea de la care s-a pornit, aceea de a oferi accesorii unice, care să vă scoată din anonimat.

Portofoliul Zorzonela cuprinde deopotrivă accesorii minimaliste și avangardiste, ambele stiluri păstrând o trăsătură comună: unicitatea. Astfel că dacă sunteți în căutarea unor modele de bijuterii ieșite din tipare, ați ajuns unde trebuie. Alegând accesoriile acestui brand vă veți evidenția prin stil și veți da dovadă de bun gust.

Experiența mea

Fiind mereu în căutare de accesorii mai… altfel, am descoperit acest magazin online de care m-am lipit ca un magnet. Primul lucru care m-a atras a fost numele acestuia: m-a transpus direct în copilărie, amintindu-mi de mama. Aveam senzația că termenul de ”zorzoană” este o invenție de-a ei sau cel mult un regionalism. Ea obișnuia să numească ”zorzoane” toate gablonțurile cu care ”mă găteam”. Apoi, mi-au atras atenția modelele de bijuterii disponibile, prin faptul că nu le-am mai văzut pe nicăieri. Și după o ”răsfoire” temeinică a site-ului, iată la ce anume m-am oprit:

Nu aveam cum să ratez cerceii de tip frunză de Monstera, deoarece vânez ceva similar de multă vreme. Am în casă numeroase decorațiuni cu astfel de frunze și chiar mă imaginam purtându-le și la urechi. Se pare că legea atracției chiar funcționează! 🙂

Și probabil că știindu-mă o fană înfocată a argintului, vă întrebați cum de i-am ales pe auriu, nu-i așa? Ei bine, anul acesta ”m-a prins” cumva argintul aurit și a început să îmi placă. Asta mai ales în contextul în care în sfârșit am și eu cu ce să-l asortez, pentru că nu prea îl port de sine stătător.

Din fotografia de mai sus nu vă puteți da seama prea bine despre model, de aceea vă las una mai detaliată:

Așa-i că sunt deosebiți și că nu ați mai văzut pe nicăieri modelul acesta? Mie mi se pare absolut genial, extrem de gingaș și de feminin și simt că mă reprezintă în totalitate. Ori de câte ori îi port am senzația că sunt făcuți special pentru mine.

Zorzonela – brand eco-friendly

Pentru o companie relativ mică precum aceasta, nu este deloc ușor să folosească resurse cât mai sustenabile. Însă dorința există, drept pentru care iată ce măsuri au fost luate în acest sens:

  • factura se trimite prin e-mail, nu se printează;
  • garanția se acordă în baza facturii, nu se tipăresc certificate;
  • ofertele/promoțiile sunt trimise prin e-mail, nu prin intermediul flyerelor;
  • coletele sunt expediate în ambalaje reciclabile;
  • cadourile sunt și ele sustenabile;
  • ambalajele bijuteriilor sunt confecționate din materiale reciclabile.

În încheiere

Bijuteriile Zorzonela sunt alese pe sprânceană, pentru ca fiecare dintre ele să adauge un plus de încredere în sine celei care le poartă. Aceeași senzație o experimentez și eu atunci când aleg să mă accesorizez cu cerceii pe care vi i-am arătat. Este incredibil cum o pereche de cercei îți poate schimba starea de spirit și te poate face să te simți mai bine.

Având în vedere toate acestea, este de luat în calcul dăruirea de bijuterii din portofoliul acestui brand autohton. Sunt convinsă că orice reprezentantă a sexului frumos ar fi pur și simplu cucerită de cadoul pe care i-l veți face. După părerea mea, nu aveți cum să dați greș dăruind bijuterii, mai ales dacă este vorba despre cele despre care v-am povestit.

Pentru ambalare nici să nu vă faceți griji, echipa Zorzonela se ocupă de toate. În colet veți găsi inclusiv săculeț pentru depozitare, precum și o lavetă pentru curățarea argintului.

Mai mult decât atât, oferă inclusiv și un cadou la orice comandă. Eu, spre exemplu, am primit o pereche de cercei în formă de perluțe.

Acum spuneți-mi, vă era cunoscută Zorzonela? Aveți vreo comandă la activ? Vă place perechea de cercei aleasă de mine? Ce altceva vă mai atrage de pe site?19 thoughts on “Zorzonela – bijuterii inedite pentru femei deosebite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.