Janviere Lash Serum

Janviere Lash Serum

Genele sunt, fără îndoială, cele care adaugă profunzime privirii. De aceea, reprezentantele sexului frumos întreprind diverse activități pentru buna întreținere a acestora. În zilele noastre sunt disponibile multiple metode de a le înfrumuseța, de la laminarea genelor până la extensiile de gene 2D, 3D și chiar 4D. Însă cea mai la îndemână și mai sănătoasă metodă este regenerarea genelor cu ajutorul serumurilor. În ceea ce mă privește, de-a lungul timpului am folosit numeroase astfel de produse, însă numai unul a avut 100% ingrediente naturale. Este vorba despre Janviere Lash Serum, despre care vă voi oferi toate detaliile în cele ce urmează.

Despre brand-ul Janviere ați mai citit aici pe blog, mai exact despre Hair Serum și despre Brow Serum. Asta deoarece am început testarea celor trei serumuri din portofoliul brand-ului și v-am povestit despre ele pe măsură ce am văzut rezultate.

Iată că astăzi i-a venit rândul și serumului pentru gene, așa că haideți să vedem să vedem ce rezultate am obținut.

Janviere Lash Serum

La fel ca și în cazul celorlalte două serumuri Janviere, și acesta pentru gene conține doar ingrediente naturale:

  • tripeptide;
  • ulei de Ricin;
  • ulei de Avocado;
  • vitaminele E și B5.

Tripeptidele susțin proliferarea cheratinocitelor din bulbul pilos. Asigură ancorarea optimă a părului prin stimularea sintezei și organizării moleculelor de adeziune laminin 5 și colagen IV.

Uleiul de Ricin este ideal pentru stimularea creșterii părului, previne căderea și subțierea genelor. Are puternice proprietăți antibacteriene, antifungice și este bogat în nutrienți  precum proteine, minerale și acizi grași esențiali.

Uleiul de Avocado are un rol intens hidratant, fiind perfect pentru sănătatea genelor (revitalizarea celor degradate) și protejarea împotriva radicalilor liberi. Este bogat în vitamine (în special complexul de vitamine B, vitaminele A, C, E) și minerale, antioxidanți, conferă rezistență foliculilor de păr.

Vitaminele E și B5 conferă hidratare de durată, fortifiază și stimulează creșterea genelor, oferindu-le volum si rezistență în timp. Serul este delicat cu ochii, nu provoacă alergii sau iritare, potrivit pentru toate tipurile de gene.

Utilizare și aplicare

Serumul pentru gene de la Janviere are în dotare o pipetă cu ajutorul căruia se dozează produsul. De asemenea, acesta vine însoțit și de cinci aplicatoare pe care se picură serumul înainte de utilizarea propriu-zisă.

Aplicarea Janviere Lash Serum este foarte ușoară, practic intuitivă. Tot ce trebuie să faceți este să vă demachiați și apoi să aplicați serumul în fiecare seară, urmând linia genelor. Este ca atunci când vă dați cu tuș, nimic mai simplu!

Rezultatele mele

În ultima perioadă faptul că am un somn destul de agitat s-a resimțit și la nivelul genelor mele. Obișnuiesc să dorm pe burtă, cu fața adânc cufundată în pernă, lucru care dăunează atât genelor, cât și sprâncenelor. Ce am putut observa este că fie genele au început să-mi cadă și astfel să se rărească, fie au început să crească strâmbe. Mi-am dat seama că trebuie să intervin asupra acestora pentru a le regenera, deoarece deveniseră ușor inestetice.

Probabill că și pe fondul unul metabolism ușor greoi datorat vârstei, de data aceasta genele mi s-au regenerat ceva mai greu decât de obicei. Dar important este că au început să își revină și acest lucru se vede. În imaginile comparative de mai jos puteți vedea pe pleoapa mobilă câteva genuțe care sunt în plină creștere. Pe cea de jos se vede concret cum alte câteva gene au crescut și au ajuns la nivelul celorlalte.

Pe lângă faptul că au început să crească, acum genele mele îmi par mult mai groase și mai rezistente decât înainte. Cumva le văd mai viguroase, nu se mai rup și nu mai cad cu atâta ușurință ca înainte.

În încheiere

Atunci când aveți în plan regenerarea genelor, optați numai pentru produse naturale precum Janviere Lash Serum. Folosit cu regularitate are efectele scontate, iar ochii voștri vor fi potejați. Nu este de glumit cu produsele pe care le aplicăm în zona delicată a ochilor, acesta fiind și motivul pentru care eu am optat pentru acesta. Nu am experimentat niciun disconfort la nivelul ochilor în timpul folosirii acestui ser, drept pentru care îl recomand cu maximă încredere.

Genele voastre în ce stadiu sunt? Sunteți mulțumite de ele? Ce părere aveți despre produsele pentru regenerarea genelor? Ați folosit Janviere Lash Serum? Cum vi s-a părut?



12 thoughts on “Janviere Lash Serum”

  • Sunt mulțumită de genele mele, dar pentru un efect mai deosebit, eu am optat pentru extensii de gene de mai bine de 5 ani. Nu am facut pauză și totusi arata bine și nu sunt goluri, pot sa observ acest detaliu cand fac tratament la fata si sunt toate indepartate.

  • Nu am folosit acest ser pentru gene ,dar mai convins că este bun ,se vede cum au început să crească genele după folosirea lui . Să te bucuri de el în continuare draga mea !

  • Nu am incercat alte produse in afara de bonilash care mi-a lasat un gust amar total. M-am ales cu o iritatie atat de puternica incat mi-am pierdut increderea si curajul in orice fel de produs de acest gen. Totusi, citind articolul tau si observand ingrendientele, parca incep sa prind putin curaj. Chiar cred ca il voi cauta!

  • Eu am gene scurte si rare de cand ma stiu. As vrea sa fac ceva pentru ele, dar pana sa descopar machiajul nu stiam ce anume. Acum ca am citit despre acest ser cred ca voi avea o mare mana de ajutor. 🙂

  • Am incercat acum cativa ani un produs pentru gene si atunci nu mi-a placut. De atunci am mai avut extensii de gene si acum simt ca sunt gata sa incerc un produs nou, O sa il incerc pe acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.