”Te alinți” – brand românesc de tricouri brodate

”Te alinți” – brand românesc de tricouri brodate

Deși sunt destul de feminină din fire, adesea simt nevoia să adopt o ținută ceva mai confortabilă. Cel mai des, aceasta ar fi compusă dintr-o pereche de pantaloni lejeri și un tricou comod. În cazul pantalonilor de regulă nu prea țin cont de material, mă simt bine în orice. Dar când vine vorba despre tricouri mă interesează să fie confecționate din cele mai bune materiale. Preferatul meu este bumbacul deoarece purtându-l mă simt foarte confortabil și parcă am mai multă libertate de mișcare. De altfel, 90% dintre tricourile mele sunt din bumbac și aparțin în mare parte brand-urilor de slow fashion. Este și cazul celei mai recente achiziții ale mele, tricoul numit ”Ochii comandantului” marca ”Te alinți”.

Cine este ”Te alinți”?

Cred că am mai menționat asta de-a lungul timpului, însă vă reamintesc faptul că eu susțin antreprenoriatul românesc. Din acest motiv în ultimii ani de zile am tot adăugat garderobei mele articole vestimentare aparținând unor brand-uri autohtone. ”Te alinți” este un brand românesc ce a luat naștere pe frumoasele meleaguri ale Iașiului, din dorința de a aduce un suflu nou modei.

Portofoliul acestui brand cuprinde tricouri și hanorace de damă și bărbătești, confecționate din 100% bumbac premium. Însă ceea ce le face cu adevărat speciale sunt broderiile și poveștile care însoțesc fiecare articol vestimentar în parte. Broderia ca metodă de personalizare reprezintă o cusătură în relief, rezistentă în timp și cu un impact vizual puternic.

Tricou ”Ochii comandantului”

Din categoria tricourilor de damă mi-au făcut cu ochiul foarte multe modele, însă m-am oprit la cel numit ”Ochii comandantului”. Decizia mi-a fost influențată atât de contrastul fain pe care-l face broderia, cât și de povestea ce se poate țese în jurul acesteia. Știți voi, treaba cu ”sunt cu ochii pe tine și dacă nu ești cuminte îți trimit puricii să te alinte”… Hehe, funny story, nope?

Încă un amănunt, am ales să scriu acest articol după o spălare prealabilă, deoarece voiam să mă asigur că va rămâne intact. Tricoul nu a intrat la apă, nu s-a decolorat și nu s-a deformat. Iar broderia a trecut testul mașinii de spălat, de unde reiese că este realizată dintr-o ață foarte calitativă.

Am profitat de temperaturile de primăvară și l-am îmbrăcat combinându-l cu o pereche de pantaloni din bumbac elastic. Astfel am obținut o ținută smart-casual extrem de comodă, care a atras toate privirile. Fiind poziționată în centrul tricoului, broderia ”s-a văzut” foarte interesant de sub geaca din denim descheiată de deasupra.

Ba chiar, o persoană random de pe stradă a făcut o remarcă interesantă la adresa acesteia. Mi-a spus că are senzația că ochii pisicii mele de pe tricou o privesc direct în suflet, lucru care pe moment m-a amuzat. Apoi, mi-am dat seama că tricoul meu chiar atrage atenția mai mult decât m-aș fi așteptat. Comandante, did you put a spell on it? 😀

Tricourile ”Te alinți” – un cadou original

By the way, puteți lua în calcul să dăruiți un astfel de tricou, deoarece ”Te alinți” se ocupă și de ambalare. Astfel, scăpați de o grijă în plus și totodată oferiți celor dragi un articol vestimentar aparte, pe care-l puteți lega de o povestioară amuzantă. Cu siguranță va fi un motiv de zâmbete și voie bună!

Despre site și livrare 

Interfața site-ului este una foarte prietenoasă și accesibilă oricui, totate articolele fiind bine organizate pe categorii. Astfel, oricine poate plasa o comandă, trebuie doar să selecteze modelul și mărimea dorită, după care să-l adauge în coș.

Livrarea se face prin curier, este foarte rapidă și nu există costuri de livrare pentru comenzile în valoare de 200 de lei. Deși pe site este menționat un timp de livrare între 1 și 3 zile, eu mi-am primit comanda în 24h de la plasare.

În încheiere

Nu pot decât să-mi exprim încântarea și respectul față de tot ceea ce întreprinde echipa ”Te alinți”. Este un concept aparte din care iau naștere articole vestimentare originale, totul pentru a ne face diferite. Nu de alta, dar mă gândesc că poate și voi v-ați săturat să fiți copii xerox ale modei de tip fast fashion.

Acum, dacă tot aveți de unde alege, îndemnul meu ar fi să vă reorientați către brand-uri locale care se diferențiază de restul. Cel mai bun exemplu este ”Te alinți” care a reinventat broderia și a adus-o în prim plan sub o altă formă. Există o mare probabilitate ca, dacă vă doriți îmbrăcăminte ceva mai altfel, să găsiți la ei ceva pe gustul vostru.

De curiozitate, știați deja despre ”Te alinți” sau este pentru prima dată când auziți de ei? Sunt curioasă dacă printre voi se mai află persoane care au în garderobă articole vestimentare aparținând acestui brand. De asemenea, mi-ar plăcea să aflu ce tricou vă place cel mai mult din colecția acestora.26 thoughts on “”Te alinți” – brand românesc de tricouri brodate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.