Janviere Brow Serum

Janviere Brow Serum

Deși nu aș fi crezut vreodată, este incredibil cât de mult pot schimba sprâncenele fizionomia. În funcție de cum sunt pensate putem părea fie veseli tot timpul, fie triști. Am putut observa asta ”pe pielea mea”, pentru că de-a lungul timpului am jonglat destul de mult cu forma sprâncenelor. Acest lucru a fost posibil și datorită densității și grosimii acestora. Astfel că am trecut de la niște sprâncene foarte subțiri, la unele foarte arcuite pe arcadă și viceversa. Însă, o dată cu trendul, mi-am dorit și eu să le readuc la forma lor inițială, naturală, lucru cam dificil, de altfel. Se întâmplă ca din cauza pensării excesive să rămânem cu goluri în sprâncene, ceea ce mi s-a întâmplat și mie. Și m-am ajutat de numeroase serumuri pentru regenerarea acestora, dar parcă nimic nu mai funcționa. Asta până când l-am descoperit pe cel despre care vă voi povesti astăzi, Janviere Brow Serum.

Janviere este un brand relativ recent apărut pe piața de beauty din România, despre care v-am mai povestit pe blog. Vă spuneam atunci că în prezent testez în paralel toate cele trei serumuri ale lor și că voi reveni cu detalii pe măsură ce voi vedea rezultate.

Și dacă serumul pentru păr a avut efecte imediate, iată că următorul care și-a dovedit eficacitatea este cel pentru sprâncene. Dar să vă povestesc mai multe despre el și să vă arăt și fotografii ”înainte-după”, pentru că precis sunteți curioase.

Janviere Brow Serum

După cum îi spune și numele, Janviere Brow Serum a fost special conceput pentru regenerarea sprâncenelor. Având la bază o selecție de ingrediente naturale, serumul este delicat cu zonele sensibile din jurul ochilor și nu irită pielea:

  • tripeptide;
  • ulei de Ricin;
  • ulei de Jojoba;
  • vitaminele E și B5.

Tripeptidele susțin proliferarea cheratinocitelor din bulbul pilos și asigură ancorarea optimă a părului prin stimularea sintezei. Totodată ajută și la organizarea moleculelor de adeziune laminin 5 și colagen IV.

Uleiul de Ricin este ideal pentru stimularea cresterii firelor de păr, prevenind căderea și subțierea. Are puternice proprietăți antibacteriene, antifungice și este bogat în nutrienți precum proteine, minerale, acizi grași esențiali.

Uleiul de Jojoba este remediul ideal pentru combaterea căderii părului. Acesta stimulează creșterea naturală, hidratează și protejează sprâncenele de acțiunea factorilor externi.

Vitaminele E și B5 sunt perfecte pentru sprâncene sănătoase, dese și rezistente. Acestea oferă hidratare de durată, fortificare și stimulare în ceea ce privește creșterea sprâncenelor, pentru o perioadă îndelungată.

Utilizare și aplicare

La fel ca și în cazul serumului pentru păr, și cel pentru sprâncene are în dotare o pipetă menită să ajute la dozarea produsului. Pe lângă aceasta, kit-ul conține și un set de cinci aplicatoare, pe care se picură serul și cu care se distribuie pe sprâncene.

Aplicarea serumului pentru sprâncene este intuitivă și foarte ușoară, trebuie doar ca pielea să fie perfect curată înaintea procedurii. Se folosește în fiecare seară până când obțineți rezultatele dorite, iar apoi ocazional – pentru întreținere.

Rezultatele obținute de mine

După cum vă povesteam încă de pe la începutul articolului, de aproximativ un an de zile încerc să-mi aduc sprâncenele la forma naturală. În mare parte am reușit, numai că – evident – am rămas cu unele goluri. Ce am putut observa în cazul meu este că aceste goluri nu se datorează numai pensării excesive de odinioară. Se întâmplă ca eu să am anumite fire care cresc complet aiurea, lungi și ușor ondulate, așa încât simt nevoia să le smulg. Doar că în urma lor rămân goluri inestetice pe care m-am cam plictisit să le umplu cu produse de machiaj. Acesta este motivul pentru care am început utilizarea serumului de la Janviere și iată ce rezultate am obținut.

În imaginea de mai jos puteți observa cum s-au regenerat sprâncenele mele în colțurile interne, dar și pe lungime:

Pretty good, dacă mă întrebați pe mine! Una era în partea de sus puțin mai subțire decât cealaltă, iar acum am reușit să le mai echilibrez puțin. Însă rezultatul se vede și mai clar la codița uneia dintre sprâncene, iată de unde am plecat și unde am ajuns:

Ei, așa-i că e sesizabilă diferența? Eu sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-am obținut în urma utilizării acestui serum pentru sprâncene! Și abia aștept să vă arăt cum stau lucrurile în ceea ce le privește pe gene. 🙂

În încheiere

Am numai cuvinte de laudă la adresa produsului Janviere Brow Serum, mai ales că se vede cu ochiul liber că în cazul meu a funcționat! Și pentru că se consumă foarte greu, voi continua să îl folosesc până ce voi obține forma dorită!

Dacă și voi aveți goluri în sprâncene sau pur și simplu doriți să vi le îndesiți, folosiți acest produs. Este magnific, iar rezutatele nu întârzie să apară dacă îl folosiți cu regularitate.

Am totuși o curiozitate: cine a mai încercat acest serum și ce rezultate ați obținut în urma folosirii acestuia?21 thoughts on “Janviere Brow Serum”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.