Idei de mărțișoare din argint

Idei de mărțișoare din argint

Se apropie cu pași repezi una dintre perioadele mele preferate din an, primăvara! Îmi place atât de mult din motivul că întreaga natură renaște! Soarele se face din ce în ce mai prezent, iar zilele sunt din ce în ce mai lungi. Totodată, în țara noastră la început de primăvară, mai exact pe 1 martie, se sărbătorește Mărțișorul, un obicei pe care l-am întâlnit numai în România. Acesta constă în dăruirea și purtarea unui șnuruleț împletit roșu cu alb. Cele două fire reprezintă comuniunea dintre iarnă și vară, frig și căldură, întuneric și lumină.

Numai că de câteva decenii încoace lucrurile s-au mai schimbat. Din considerente estetice șnurulețul s-a atașat unui obiect – cel mai adesea broșă – purtată pe piept până la Florii. De-a lungul anilor mărțișoarele au început să capete diverse forme, practic aproape orice obiect putând deveni un mărțișor. De aceea m-am gândit să vin și eu cu câteva sugestii, mai exact două idei de mărțișoare din argint.

De ce să dăruim mărțișoare din argint?

În timp mi-am putut da seama de un lucru. Acela că valoarea mărțișorului dăruit reflectă cât de importantă este acea persoană pentru cel/cea care-l dăruiește. Așa se face că unele reprezentante ale sexului frumos primesc mărțișoare din metale comune, iar altele – din metale prețioase.

Cele două idei de mărțișoare pe care vreau să vi le arăt se adresează celei de-a doua categorii, se pare.  Principalul avantaj al dăruirii de bijuterii din argint ar fi durabilitatea, prin faptul că rămân intacte chiar și după ani de purtare.

Idei de mărțișoare din argint

Când vine vorba despre achiziționarea de bijuterii din argint, îmi pare că cea mai bună alegere este magazinul online LaraSilver.ro. Cunosc site-ul de câțiva ani de zile și am plasat frecvent comenzi, mai ales cu astfel de ocazii. Motivul este acela că găsesc o mare varietate de accesorii, la prețuri neașteptat de mici. La capitolul cercei, spre exemplu, sunt disponibile foarte multe perechi sub 30 lei. Îmi place că au bijuterii pe placul fiecărei persoane dragi din viața mea, așa că scap ușor plasând o singură comandă.

Iată ce sugestii vă pot face din categoria seturi, în cazul în care vă tentează să dăruiți un astfel de mărțișor:

  • set cu piatră neagră multifațetată – forma cerceilor și a pandantivului sunt de inspirație orientală, însă setul poate fi purtat în orice moment al zilei; este elegant, dar nu foarte pretențios, putând fi integrat în numeroase ținute de zi.

  • set cu topaz mistic curcubeu – acesta este un set elegant prin excelență, atât prin design, cât și datorită pietrelor semiprețioase care îl alcătuiesc; așadar, vine îndeosebi în completarea ținutelor de zi sau de seară purtate la diverse ocazii speciale.

În încheiere

LaraSilver și-a dezvoltat mult portofoliul de produse, deținând realmente bijuterii din argint pentru toate buzunarele. Mai mult decât atât, modelele disponibile pe acest site sunt, de cele mai multe ori, în serie mică. Asta înseamnă că aveți mari șanse să cumpărați o bijuterie (aproape) unicat. Și, să fim serioși, cui nu-i place unicitatea? De fapt, îmi pare că spre asta tindem cu toții, chiar dacă puțini ne dăm seama. Ne dorim să fim aparte prin purtarea unor accesorii diferite, iar LaraSilver ne ajută în acest sens. Așadar, pentru bijuterii din argint știți la cine să apelați de acum înainte, nu-i așa? 🙂

Acum, spuneți-mi, voi cunoșteați acest site? Care dintre cele două idei de mărțișoare din argint vă place mai mult? Care simțiți că vă reprezintă? În ce măsură credeți că veți plasa o comandă pe viitor?12 thoughts on “Idei de mărțișoare din argint”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.