Janviere Hair Serum

Janviere Hair Serum

Nu cred că mai încape în discuție faptul că n-aș fi o #haircareaddict la cât de multe produse folosesc în rutina mea. Însă chiar dacă sunt foarte atentă la produsele cu care îmi îngrijesc părul, am constatat o schimbare. Și nu pot spune că este una benefică, dimpotrivă! De aproximativ un an de zile, în ciuda faptului că am folosit numai produse profesionale, părul meu a început să crească din ce în ce mai greu. La început nu am avut idee ce se întâmplă, după care mi-am amintit că odată cu înaintarea în vârstă metabolismul încetinește. Iar rezultatele se văd în absolut toate, inclusiv în creșterea părului. Așadar, m-am văzut nevoită să-l ajut cumva să se regenereze mai repede și am apelat la un brand nou apărut în România, numit Janviere. Iar Janviere Hair Serum reprezintă o noutate pentru mine și în cele ce urmează vă voi detalia și de ce am afirmat asta.

În prezent mă bucur de toate cele trei serumuri Janviere, pentru păr, sprâncene și gene. Însă vă voi vorbi despre fiecare în parte pe măsură ce observ rezultate. Voi începe așa cum vă spuneam cu serumul pentru păr, dar înainte de toate aș vrea să trec în revistă câteva aspecte legate de produsele Janviere.

Despre produsele Janviere

Cele trei produse Janviere au fost gândite să ofere femeilor un plus de încredere în sine prin rezultatele de excepție pe care le vor obține. Indiferent că se confruntă cu un păr prea fin sau prea rar, cu sprâncene inegale ori cu goluri sau cu gene rare și scurte, Janviere schimbă datele problemei. Produsele Janviere se aplică cu ușurință, intuitiv, acționează repede și conferă rezultate într-o perioadă scurtă de timp.

Niciunul dintre produsele acestui brand nu conține sulfați sau parabeni, așa că pot fi folosite în siguranță de către oricine. Datorită ingredientelor naturale atent selectate, reprezentantele sexului frumos obțin un aspect perfect al părului, sprâncenelor și genelor. Creșterea naturală este stimulată din interior, astfel că acestea se vor bucura de volum, rezistență, strălucire și hidratare.

Janviere Hair Serum

Serumul pentru păr Janviere conține ingrediente naturale, pentru o abordare blândă a creșterii și îngroșării firelor de păr:

  • tripeptide;
  • extract din rădăcină de Maca;
  • ulei de Ricin;
  • ulei de Avocado;
  • vitamina E.

Tripeptidele reprezintă o combinație de matrachină vitaminizată (biotinil-GHK) cu apigenin (flavonoid natural) și acid oleanolic de origine naturală. Acestea funcționează ca o ancoră pentru păr, întărindu-i metabolismul și structura foliculilor.

Extractul din rădăcină de Maca stimulează creșterea naturală a părului și previne căderea acestuia prin întărirea rădăcinilor și îmbunătățirea elasticității.

Uleiul de Ricin previne căderea și subțierea părului, conferindu-i un volum de invidiat. Are importante proprietăți antibacteriene și antifungice, fiind totodată foarte bogat în nutrienți precum proteine, minerale, acizi grași esențiali.

Uleiul de Avocado este bogat în vitamine (A, B C, E), minerale și antioxidanți care ajută la întărirea foliculilor de păr. Are rol intens hidratant, ajutând la revitalizarea părului degradat și în același timp, protejează împotriva radicalilor liberi.

Vitamina E este indispensabilă părului sănătos și rezistent, deoarece aceasta oferă și menține părul hidratat. Totodată, ea fortifică și stimulează creșterea părului, conferindu-i atât o bună rezistență în timp, cât și un volum de invidiat

Utilizare și aplicare 

Serumul pentru păr de la Janviere dispune de o pipetă care ajută foarte mult la dozarea optimă a acestuia. Este recomandată distribuirea a 4 pipete de produs pe suprafața scalpului și apoi un repaos de minim 30 de minute. După expirarea timpului minim de acțiune se poate folosi rutina obișnuită de spălare a părului.

Pentru a putea obține rezultate notabile, specialiștii cosmetologi Janviere recomandă folosirea serumului pentru păr minim 3 luni. Practic, după această cură, părul ar trebui să arate nu numai regenerat, ci și hidratat, plin de volum și strălucire.

Experiența mea de testare

Vă spuneam la începutul acestui articol faptul că acest tip de produs reprezintă o noutate pentru mine. Asta pentru că am mai folosit serumuri pentru păr de-a lungul timpului, însă niciunul care se aplică înainte de spălare. Efectiv, nu am folosit niciodată produse pe care să le las să acționeze înainte de a mă spăla pe cap. Motivul principal este cu certitudine lipsa răbdării, însă serumului Janviere m-am hotărât să îi dau o șansă.

Produsul are o consistență uleioasă și o vâscozitate destul de bună, care-l face ușor de folosit. Practic, mi-am separat părul cu pieptenele și am picurat serum la rădăcină. Apoi am masat blând astfel încât să îl uniformizez pe tot scalpul și l-am lăsat să acționeze 30 de minute. Numai că, surpriză! Mă așteptam să îmi urmez rutina obișnuită de spălare, dar după șamponare nu am mai simțit nevoia aplicării unui balsam de păr.

Încă de la prima utilizare a serumului de la Janviere, părul meu a fost vizibil hidratat și revigorat. După uscare se simțea fin, mătăsos, ca după un tratament intensiv la salon! Trebuie să recunosc, nu am anticipat și nici nu am sperat la acest efect!

Concuzii

Serumul pentru păr de la Janviere este cu adevărat extrem de bine conceput, astfel încât să-l resusciteze. Pentru mine este incredibil cât de mult mi-am simplificat rutina de haircare. Înainte foloseam șampon, balsam/mască, spray pentru volum, spray pentru protecție termică și serum pentru vârfuri. În prezent totul se rezumă la serumul Janviere și la șampon, iar când mă usuc cu feonul folosesc și spray-ul pentru protecție termică. Iar rezultatul final este mult mai ok decât înainte, ceea ce nu poate decât să mă bucure!

Nu obișnuiam să mă joc cu părul. Însă de când folosesc Janviere Hair Serum este o reală plăcere să-mi trec mâna prin acesta. Îmi place să îl simt așa viguros, mătăsos și plin de volum! Mă bucur mult că am descoperit acest produs și voi continua să îl folosesc deoarece a adus numai beneficii părului meu. Observ că în ultima perioadă noile apariții în materie de cosmetică nu încetează să mă surprindă, Janviere Hair Serum fiind unul dintre ele.

Acum spuneți-mi, câte dintre voi ați încercat acest produs? Și câte sunteți tentate să-l achiziționați după ce mi-ați citit experiența de testate?27 thoughts on “Janviere Hair Serum”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.