Asortarea ceasului cu cerceii

Asortarea ceasului cu cerceii

Despre accesorizare am vorbit aici pe blog în nenumărate articole și îmi place să continui pe acest subiect. Asta pentru că, după părerea mea, accesorizarea este infinit mai importantă decât articolele vestimentare în sine. Accesoriile sunt cele care ne completează ținutele și ne schimbă radical înfățișarea. Până și cel mai banal outfit poate fi scos din anonimat cu ajutorul accesoriilor potrivite. Și sunt convinsă că multe dintre voi nu practică asta, însă când vine vorba despre accesorizare eu pun mare preț pe asortarea ceasului cu cerceii.

Probabil că vă întrebați de ce m-am oprit tocmai asupra ceasului și a cerceilor, nu-i așa? Ei bine, acestea sunt cele două accesorii fără de care eu nu ies din casă. Practic, așa m-am format în urmă cu mulți ani de zile, astfel încât în prezent le consider absolut indispensabile. Și dacă până odinioară preferam accesoriile opulente, actualmente sunt reorientată către cele minimaliste, finuțe și feminine. Cât privește colecția mea de cercei, de câteva luni a început să numere exemplare ceva mai aparte. Cele mai recente două perechi adăugate acesteia aparțin brand-ului Luxenza și sunt confecționate din argint.

Despre Luxenza

Luxenza este un brand de bijuterii create cu pasiune de către designeri internaționali cu vastă experiență în domeniu. Aproape toate bijuteriile din portofoliul Luxenza sunt lucrate manual, calitatea materialelor fiind armonios completată de înaltele standarde de execuție pe care aceștia le respectă.

În cadrul acestui magazin online veți regăsi cele mai noi tendințe în materie de bijuterii, care vă vor inspira și vă vor încărca de emoție. Misiunea Luxenza constă în a vă oferi accesorii perfecte, în acord cu personalitatea voastră. Astfel, pentru o alternativă elegantă și sofisticată în materie de bijuterii, puteți apela cu încredere la Luxenza.

Experiența mea cu cerceii Luxenza

Despre mine știți deja că prefer argintul în defavoarea celorlalte metale prețioase. Nu numai datorită prețului mai accesibil, ci și din punct de vedere al designului bijuteriilor. Îmi pare că în argint se lucrează mult mai multe modele de bijuterii decât în aur sau în platină. Din câte am putut observa de-a lungul timpului, cu argintul se îndrăznește mult mai mult.

Și pentru că cerceii sunt nelipsiți din outfiturile mele, asupra acestei categorii m-am oprit pe site-ul Luxenza. Am ”răsfoit-o” minuțios și am admirat designul și unicitatea fiecărei perechi în parte. Apoi, pentru că de regulă urmăresc  asortarea ceasului cu cerceii, mi-am ales două perechi care să se potrivească cu ceasurile mele.

Cele două perechi de cercei comandate mi-au întrecut toate așteptările! Ambele sunt lucrate cu o deosebită atenție la detalii și vin însoțite de cutiuțe de bijuterii. Modelele sunt deosebite, nu le-am mai văzut pe nicăieri, ceea ce mă bucură foarte mult.

Faptul că bijuteriile Luxenza vin deja în cutiuțe este de un real folos, ele putând fi dăruite ca atare. Mie îmi pare un bonus, pentru că scăpăm de stresul ambalării bijuteriilor pe care intenționăm să le oferim în dar.

Cercei din argint aurit – scoică

Cei din argint aurit au un design în formă de scoică, dar pe mine mă duc cu gândul la ciupercile Pleurotus. Fiecare cercel dispune de câte un cristal Swarovski, foarte strălucitor și închidere cu stopper. Aceștia vor face pereche cu ceasul meu US Polo ASSN. Cred că pentru aproximativ un an de zile nu am purtat deloc ceasul deoarece nu găseam cu ce să-l asortez. Iată că acum acești cercei Luxenza și ceasul US Polo ASSN fac poate cel mai fain combo.

De când mi-a ajuns comanda i-am purtat foarte des și am primit numeroase complimente cu privire la ei. Îmi place cum îmi ”îmbracă” lobul urechii, sunt feminini și deloc pretențioși, putând fi integrați în ținute variate.

Cercei din argint – lovitură de ciocan

Această pereche este ceva mai elegantă prin prisma designului, mai exact a faptului că atârnă. Pattern-ul acestora se numește lovitură de ciocan și se închid de asemenea tot cu stopper. Sunt foarte jucăuși, cele trei fragmente ale fiecărui cercel se mișcă stânga-dreapta, nu stau fixe. Modelul acesta se asortează de minune cu ceasul meu Daniel Wellington, fiind amândouă în nuanțe de argintiu.

Mobilitatea acestei perechi de cercei exprimă voioșie și totodată feminitate și gingășie. Cumva reușesc să îmi ridice moralul ori de câte ori îi port. Asta de parcă ar veni ”la pachet” cu o stare de bine și cu un plus de încredere în sine.

În încheiere

Mi-a venit în minte exact acest aspect al încrederii în sine și voiam să vă întreb ceva. Și voi ați simțit cum vă crește stima de sine când purtați anumite accesorii sau mi se întâmplă numai mie? Eu categoric mă simt diferit când port bijuterii precum cele de la Luxenza. Devin mai încrezătoare în propriile forțe și simt că dacă îmi propun, pot cuceri lumea.

Acestea fiind spuse, în cazul în care nu ați făcut-o deja, vă recomand și vouă să accesați site-ul Luxenza. Bijuteriile acestora nu sunt de ratat, cu siguranță veți găsi în portofoliul acestora ceva care să vă încânte! Ba chiar, este o idee foarte bună să îi urmăriți și în social media, astfel veți fi la curent cu toate noutățile, promoțiile și lichidările de stoc.

Și dacă și voi purtați puține accesorii în anotimpurile reci, luați în calcul asortarea ceasului cu cerceii! Veți rămâne surprinse de ce combinații faine și plăcute ochiului veți putea obține. Iar acum vă invit să îmi spuneți, care dintre cele două combinații făcute de mine vă place mai mult?



17 thoughts on “Asortarea ceasului cu cerceii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.