Top 3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Top 3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Niciodată nu este prea devreme pentru a începe căutarea cadoului perfect pentru Valentine’s Day, mai ales dacă partenerul este o fire mai pretențioasă. Dimpotrivă, indicat ar fi să nu o lăsați niciodată pe ultima sută de metri, deoarece aveți mari șanse dați greș. Din experiență vă spun că este ideală specularea nevoilor partenerului, pentru a merge ”la sigur” cu cadoul. Garantat se va bucura de două ori mai mult, o dată de produsul în sine, și-a doua oară pentru că vă preocupați de el. Dar dacă totuși este genul de persoană care pare să nu aibă nevoie de nimic, am pentru voi câteva sugestii. V-am pregătit câte un top 3 idei de cadouri, atât pentru ea, cât și pentru el. Pe toate le găsiți cu ușurință pe site-ul medelin.ro, despre care v-am mai povestit și cu alte ocazii.

Top 3 idei de cadouri pentru EL

No. 1: Pulover în ”V”

Unul dintre cele mai bune cadouri pentru el este un pulover în V, deoarece de-a lungul timpului și-a dovedit versatilitatea. Nu numai că poate fi purtat de sine stătător, în combinație cu blugi, dar se încadrează perfect și în stilul office. Purtat cu o cămașă pe dedesubt și cu o pereche de pantaloni mai eleganți, obține instant un look business.

Un exemplu ar fi acest pulover S’Oliver, disponibil pe site în mai multe nuanțe, dintre care o poți alege pe cea preferată de el. Este confecționat dintr-un tricot subțire și lejer și are logo-ul discret cusut în zona pieptului. Cu siguranță va fi un cadou foarte apreciat!

No. 2: Cămașă

Un lucru pe care l-am putut observa de-a lungul timpului este acela că bărbații simt că nu au suficiente cămăși. Da, sunt exact cum suntem noi, femeile cu pantofii sau cu gențile! De aceea, dacă ești în pană de idei în ceea ce privește cadoul lui, poate n-ar fi rău să iei în calcul o cămașă.

În cazul în care te simți în dificultate și nu știi ce model de cămașă să îi achiziționezi, îți vând un pont. Majoritatea bărbaților preferă cămășile ”multifuncționale”. Cum vine asta? Ei bine, le plac acele cămăși pe care le pot purta și atunci când se îmbracă office, dar și atunci când simt nevoia de o ținută mai lejeră. Un brand care are astfel de cămăși smart-casual-elegante este Tommy Hilfiger. Acestea arată de minune atât purtate cu costum, dar și descheiate și cu un tricou pe dedesubt. De asemenea, pe medelin.ro găsești cămășile acestui brand în tot felul de culori și de pattern-uri. Chiar ai de unde să o alegi pe cea potrivită pentru partenerul tău.

No. 3: Tricou

Un alt articol vestimentar cu a cărui alegere nu ai cum să dai greș este tricoul. Bărbații pur și simplu adoră tricourile, ai observat cu ce se îmbracă de îndată ce ajung acasă? Cu un tricou, evident! Așadar, tricoul reprezintă o bună idee de cadou, în orice anotimp, nu doar în cele calde.

Dacă îmi permiți o recomandare, eu aș merge pe un tricou marca Pepe Jeans pe motiv că nu este una devenită mainstream. Plus că are niște modele de bun gust, iar materialele din care sunt confecționate sunt de calitate superioară. Dar dacă nu dorești să riști, ai putea merge ”la sigur” achiziționându-i cam ce poartă el majoritar. Pe site găsești și alte brand-uri, precum și o mare varietate de modele de tricouri.

Și pentru că știu că nu sunt citită numai de reprezentante ale sexului frumos, zic să fac un top 3 și pentru ele. Dragi bărbați, pentru voi pare chiar mai grea misiunea de alegere a unui cadou pentru partenere. Știu cât de mult vă poate stresa, așa că mi-am propus să vă ajut în acest sens. Haideți să vedem, oare ce le-ar plăcea acestora să primească de Valentine’s Day?

Top 3 idei de cadouri pentru EA

No. 1: Rochie în trend

Chiar dacă de multe ori încearcă să o camufleze, partenera ta are prin natura sa o latură feminină ce își cere drepturile. Din când în când, aceasta își dorește să iasă la suprafață mai ales prin intermediul vestimentației. Și chiar dacă nu pare, orice femeie își dorește în garderoba ei cel puțin o rochie precum cea de mai jos.

Sezonul acesta sunt un must rochiile midi, fluide, din materiale lejere, bine ajustate pe talie și cu tot felul de detalii romantice. Cu siguranță va fi foarte încântată dacă îi vei face un astfel de cadou! Trebuie doar să fii receptiv la culorile pe care le poartă ea de obicei și să ai în minte croiala din imagine.

No. 2: Cardigan lung

Nu știu dacă ai observat, dar în perioadele de tranziție dintre anotimpuri femeilor le place să poarte cardigane. Le preferă în special pe cele lungi, cu cât mai lungi, cu atât mai bine. Asta pentru că și-au dovedit atât comoditatea, cât și utilitatea, așa că sunt nelipsite din garderoba lor.

Și ca să nu dai greș în privința culorii acestuia, recomandarea mea ar fi să joci safe și să mergi pe alb, negru sau gri. Cel din imagine este Vero Moda, însă pe site-ul medelin.ro găsești și alte brand-uri, și alte croieli. Aruncă o privire și nu uita ce am menționat: cu cât mai lung, cu atât mai bine, alb-negru-gri, nu neapărat în ordinea aceasta.

No. 3: Rucsac

Chiar dacă în 98% din timp ne place să ”defilăm” cu poșeta pe braț precum niște adevărate doamne, rămân acei 2%. Ce se întâmplă cu ei? Ei bine, sunt acele zile în care în ciuda colecției noastre de poșete de diferite dimensiuni și culori, preferăm rucsacul. Din comoditate se întâmplă, e mult mai simplu să ne ”aruncăm” rucsacul în spate și să pornim la drum. De aceea, un alt articol cu care vei merge la sigur în ceea ce privește cadoul de Valentine’s Day este rucsacul.

Ca să fie exact ceea ce trebuie, alege un rucsac cu LOGO-ul la vedere. Pentru că da, 2020 este despre LOGO-uri, cât mai mari și cât mai in your face posibil. Precis un rucsac de genul acesta o va face fericită! Și nu este musai să fie de la Trussardi, pe site sunt o mulțime de modele de rucsacuri de genul, de la diverse brand-uri.

În încheiere

Acestea au fost sugestiile mele, însă pe medelin.ro găsiți o mulțime de alte produse dintre care puteți alege. Ba mai mult, este o idee foarte bună să achiziționați cadouri de Valentine’s Day de pe acest site, vă spun și de ce. Bag de seamă că în această perioadă sunt o mulțime de reduceri, care mai de care mai atractive! Sunt multe articole de la brand-uri celebre, unele reduse și cu până la 60%! Eu cu siguranță voi profita pentru a adăuga garderobei mele câteva noutăți, în special genți și alte accesorii. Alte articole despre ceea ce mi-a mai atras atenția pe site puteți citi aici și aici.

Acum spuneți-mi, care dintre articolele prezentate în acest articol v-a atras atenția în mod special? Pe care v-ar plăcea să îl primiți în dar de la partenerul vostru?

 



19 thoughts on “Top 3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.