Narah – frumusețe naturală și organică

Narah – frumusețe naturală și organică

De câțiva ani încoace, însă cu precădere în anul care tocmai s-a încheiat am observat în rutina mea de îngrijire un lucru. Anume acela că m-am reorientat către cosmetica naturală, organică, BIO. Deși neinteresant la prima vedere, pentru mine saltul acesta contează mult. Este un progres personal faptul că am cam lăsat în stand-by produsele frumos mirositoare și că le-am îmbrățișat pe cele cu mirosuri naturale, spre exemplu. Pentru că de când mă știu am fost atrasă de mirosurile plăcute, chiar dacă majoritatea erau sintetice. Am descoperit genul acesta de produse navigând pe internet și tot prin intermediul acestuia am și achiziționat o mare parte dintre ele. Unul dintre magazinele online care m-a surprins plăcut a fost Narah, din al cărui portofoliu am încercat două produse Zenz Organic Products. Este vorba despre un ulei multifuncțional cu SPF30 și o pastă pentru stilizarea părului.

Dar înainte de a vă povesti din experiența de testare a fiecărui produs în parte, vă propun să aflăm mai multe despre site-ul care le comercializează.

Câteva detalii despre Narah

Narah este, așa cum menționam anterior, un magazin online specializat pe comercializarea de produse de îngrijire naturale și organice. Portofoliul acestuia cuprinde produse de skincare și haircare și se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și bebelușilor și copiilor. Fiind vorba despre produse profesionale, acestea pot fi accesate și de către saloanele de înfrumusețare care-și vor putea încânta clientela cu acestea.

La o ”răsfoire” atentă a categoriilor site-ului, veți putea remarca brand-uri care nu se mai găsesc nicăieri în țara noastră. Ceea ce înseamnă că Narah le comercializează în exclusivitate, un bun prilej pentru noi de a le încerca și a ne bucura de ele.

Nu vă mai țin pe jar, în cele ce urmează puteți citi în detaliu despre cele două produse testate de mine.

Ulei organic pentru protecție solară Zenz Pure No 94

Uleiul organic pentru protecție solară Zenz Pure No 94 este un produs multifuncțional, care poate fi folosit atât pe față și corp, cât și pe păr. Pentru că da, și părul are nevoie de protecție împotriva razelor nocive ale soarelui. Acesta dispune de SPF30 și prin faptul că nu miroase, poate fi considerat unisex.

Are un grad de absorbție ridicat și nu lasă atât de neplăcuta peliculă grasă sau lipicioasă la suprafața pielii. Și nu doar conferă protecție solară, ci are și rol hidratant. Toate aceste lucruri sunt posibile prin conținutul de ulei de avocado organic și vitamina E, responsabile pentru menținerea umidității și supleții pielii. Iar părul nu este protejat numai de soare, ci și de apa sărată a mării, precum și de clorul din piscine.

Se utilizează înainte de expunerea la soare, aplicându-se într-o cantitate gereroasă (o palmă) pe suprafața corpului. Pentru obținerea rezultatelor optime, este necesară urmarea acestei recomandări și reaplicarea sa mai ales după înot.

Mie mi-a plăcut foarte mult acest produs și voi continua să îl folosesc și pe viitor. Mi-a conferit protecția solară ideală și m-a ajutat să obțin un bronz sănătos și uniform, în mod gradual. Și ce credeți? Pentru că l-am pulverizat și prin păr, nu mi s-a mai uscat sau decolorat ca odinioară! Doar o mică mențiune: aveți grijă când îl aplicați pe față! Nu procedați ca mine, nu îl aplicați prin pulverizare, deoarece la contactul acestuia cu ochii veți lăcrima abundent. Cel mai bine este să-l pulverizați pe palmă și să îl masați blând pe ten, evitând zona ochilor.

Pastă de păr organică Zenz Pure No 06

Pasta pentru păr organică Zenz Pure 06 este special concepută pentru stilizarea acestuia, fiind recomandată atât femeilor cât și bărbaților. În cazul celor din urmă, aceștia pot folosi produsul și pentru aranjarea bărbii. nu doar a părului.

Are la bază o combinație de apă și ingrediente naturale și conferă o stilizare ușoară, putând fi folosită atât pe părul umed, cât și uscat. Utilizat pe părul umed va conferi acestuia mai multă structură, pe când folosit pe păr uscat veți obține o fixare mai puternică.

De ce mi-a plăcut acest produs? În primul rând pentru că am obținut coafura dorită cu minim de efort și cu un finish natural. În al doilea rând, apreciez faptul că nu are miros, astfel că nu se amestecă cu cel al șamponului sau balsamului de păr.

Și încă două aspecte foarte importante pentru mine: nu lasă reziduuri albe pe păr și se îndepărtează foarte ușor. Am rămas surprinsă să constat că dispare prin pieptănare și că nu este neapărată spălarea pe cap după folosirea acestuia.

Nu pot încheia acest articol fără să vă mai menționez un aspect important legat de produse. Înainte de a fi efectiv lansate publicului, produsele organice trebuie să obțină o certificare, pe care produsele comercializate de Narah o au. Este vorba despre Certificat Nordic Swan.

Ce este Certificarea Nordic Swan?

Certificarea Nordic Swan reprezintă dovada faptului că produsele nu conțin substanțe chimice și substanțe precum ingrediente CMR.

Iată ce înseamnă ingrediente CMR:

  • C – Cancerigene – care cauzează cancer;
  • M – Mutagene – care cauzează deteriorarea genelor;
  • R – Toxic în reproducere – care determină scăderea fertilității și/sau probleme în dezvoltarea fătului.

Și nu numai atât, Certificatul Nordic Swan confirmă absența:

  • MI și alți conservanți clasificați ca alergeni;
  • Parabeni și alte substanțe de pe lista UE a ingredientelor suspectate de provocarea disfuncționalităților hormonale;
  • Micro-particule din plastic mai mici de 1 mm care trec cu ușurință prin stațiile de tratare a apei, afectându-ne viața.

Așadar, produsele care obțin un Certificat Nordic Swan asigură consumatorii că produsele:

  • pentru bebeluși și copii mici sunt lipsite de parfum;
  • pentru adulți nu conțin cele 26 de substanțe parfumate, clasificate ca alergenice;
  • pot fi folosite cu succes în timpul sarcinii;
  • respectă cerințele privind cantitatea și tipurile de ambalaje utilizate pentru protejarea mediului înconjurător.

Concluzii

Iată motive întemeiate pentru care merită să achiziționați produse de skincare și haircare de pe site-ul Narah.ro. Aruncați o privire pe acesta și comandați-vă ceea ce vă tentează sau v-ar trebui. Comenzile vă sunt livrate foarte repede și de cele mai multe ori găsiți și surprize în pachet. La momentul actual am văzut foarte multe reduceri, deci cu atât mai mult.

Mie mi-au plăcut cele două produse atât de mult încât intenționez să le reachiziționez pentru a le menține în rutina mea de îngrijire. De asemenea, îmi surâd și alte produse și în caz că le voi cumpăra, voi reveni la voi cu experiența de testare a acestora.

Dar până atunci, spuneți-mi, voi ați încercat până acum produse din portofoliul acestui magazin online? Cum vi s-au părut? Dar produse Zenz ați folosit? Pe o scară de la 1 la 10 cât de mulțumite ați fost de eficacitatea acestora?



14 thoughts on “Narah – frumusețe naturală și organică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.