Rochii elegante Bonprix

Rochii elegante Bonprix

După ce în ultimii cinci ani de zile m-am lăsat acaparată complet de comoditatea ținutelor smart-casual, iată că toamna acestui an a venit cu o schimbare. Se pare că latura mea feminină și-a dorit să iasă la suprafață și a stârnit în mine dorința de a purta din nou rochii, fuste și, în general, articole vestimentare cât mai feminine. Nici măcar perioadele foarte reci din punct de vedere meteorologic nu m-au oprit, dimpotrivă. Am continuat să mă îmbrac astfel, folosindu-mă de mici artificii precum layeringul pentru a nu-mi fi frig. Și după ce am colindat toate magazinele fizice posibile, m-am rezumat tot la a-mi comanda îmbrăcăminte din mediul online. Cel mai des am accesat site-ul bonprix, deoarece la ei am găsit modele deosebite și la prețuri neașteptat de accesibile. Comanda primită recent de la ei a fost alcătuită din patru rochii, două de vară și două de toamnă-iarnă-primăvară. Și pentru că pe cele de vară nu am găsit încă ocazia de a le purta, în cele ce urmează vi le voi arăta pe celelalte două.

Rochie neagră înflorată | bonprix

Dacă odinioară preferam rochiile scurte, mini, iată că în prezent înclin mai mult spre cele de lungime midi. Mă gândesc că poate la această schimbare a contribuit pe undeva și vârsta. De îndată ce am schimbat prefixul cu 3 în față am simțit nevoia să adopt majoritar ținute ceva mai decente, mai serioase. Nu am nimic împotriva celor care continuă să poarte îmbrăcăminte sexy chiar și după 30 de ani, pur și simplu pe mine nu prea mă mai reprezintă. Este și cazul rochiei din imaginea de mai jos, care ca lungime îmi vine puțin peste genunchi.

Materialul din care este confecționată această rochie este foarte calitativ, plinuț, și se calcă foarte ușor. Nu m-am uitat pe etichetă, însă se simte ca bumbacul acela  cu cea mai bună densitate. Se calcă foarte ușor, indiferent cât de tare s-ar șifona în timpul spălării sau purtării.

Croiala este foarte faină, exact cum îmi place mie mai mult. Are o porțiune lată și elastică în talie, manșetele fiind lucrate tot la fel. Decupajul din zona gâtului este rotund, cu o oarecare tentă de bărcuță, fiind foarte ușor de purtat și accesorizat.

Îmi place la nebunie cum arată rochiile midi purtate cu cizme din piele întoarsă peste genunchi. Mi se pare cea mai fericită alegere. Iar eșarfa din mătase naturală nu este doar un accesoriu, ci și o metodă de a mă proteja de temperaturile scăzute.

Rochie cu volan | bonprix

Așa cum probabil vă așteptați, și această rochie este tot una midi numai că, previzibil, e diferită ca și croială. Este un model pe care îl urmăream de multă vreme, însă pe care nu avusesem ocazia să mi-l achiziționez. Dacă cealaltă rochie venea cambrată pe talie, evidențiind-o, aceasta este exact opusul. Este genul de rochie pe care aleg să o port când am nevoie de un maxim de confort. Unde mai puneți că este bună și pentru femeile însărcinate sau care doresc să-și ascundă imperfecțiunile din zona abdomenului?

Materialul său aș spune că este o vâscoză, avantajul fiind acela că nu se șifonează. Acest aspect o face, de departe, cea mai purtabilă rochie din garderobă. Modelul este, de asemenea, foarte feminin și elegant, în zona gâtului și a manșetelor dispune de câte o bordură subțire cu închidere cu năsturel. Umerii sunt puțin încrețiți, ușor bufanți, iar în partea de jos este desăvârșită de un volan.

Imprimeul acestei rochii m-a cucerit pe loc, ansamblul de flori și păsări pe fundal crem ducându-mă cu gândul la primăvară. Este genul de rochie cu care nu am cum să trec neobservată și care prin simpla purtare reușește să mă binedispună!

Cât privește încăltămintea, no stress! Rochia este atât de versatilă încât merge de minune atât cu cizme peste genunchi, cât și cu ciocate stil boho sau cu pantofi cu toc! Fără doar și poate, este una dintre cele mai bune achiziții ale mele!

În încheiere

Vă îndemn să aruncați o privire pe site-ul bonprix deoarece în această perioadă a anului au reducerile la articolele de sezon! Așa că dacă și voi sunteți în căutarea unor rochii și nu numai, acum este momentul potrivit pentru a plasa o comandă! Mai ales că beneficiați și de livrare gratuită prin curier dacă articolele comandate însumează cel puțin 99 lei!

Mie îmi mai picaseră cu tronc câteva modele de rochii, așa că voi verifica dacă sunt și acelea la reducere. Și mai văzusem și câteva mantouri numai bune pentru acest sezon, doar că încă nu m-am decis asupra culorii… Oricum, presimt că voi mai plasa o comandă cât de curând și ce credeți? Nu-mi pare rău! 🙂

Apropo: Vă rog să nu omiteți acest pont! Măsurile articolelor vestimentare bonprix sunt decalate. Ar fi bine să vă comandați cu o măsură mai mică față de cât purtați în mod curent. Vă spun asta din propria mea experiență de client, am pățit-o pe la primele comenzi plasate pe site.

Știu că multe dintre voi vă achiziționați diverse de la ei, așa că sunt curioasă: ce v-ați mai luat în ultima perioadă?



12 thoughts on “Rochii elegante Bonprix”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.