Skincare cu produse Anian

Skincare cu produse Anian

Despre mine cred că vă puteți da seama ușor că sunt o skincare addict la cât de des scriu despre acest subiect. Este adevărat că în ultima vreme focusul meu a cam fost pe ten, însă nu am neglijat nici pielea corpului. Ba chiar, în cadrul acestui articol vă voi povesti despre două produse recent consumate de mine, unul pentru îngrijirea feței, celălalt a corpului. Ambele aparțin brandului Anian care în țara noastră se găsește pe site-ul triodeluxe.ro. Cu siguranță nu vă este străin acest magazin online, v-am mai povestit de câteva ori despre acesta. Însă nu folosisem de la ei decât produse pentru îngrijirea părului, așa încât mi-am spus că ar fi cazul să schimb ceva. Și pentru că nu mai încercasem nimic de la Anian, mi-am ales fiolele cu acid hialuronic pentru ten și loțiunea de corp cu goji.

Acum că ați văzut despre ce produse este vorba, zic să vă povestesc câte ceva și despre ele, din experiența mea de testare.

Fiole cu acid hialuronic Anian

Cura cu acid hialuronic Anian conține șapte fiole pentru șapte zile, așadar se folosește câte una pe zi. Fiolele sunt din sticlă, se rup cu ușurință și eliberează foarte simplu produsul.

Toate cele șapte fiole de acid hialuronic vin împachetate într-o cutie interesantă, unde fiecare fiolă are spațiul ei. Chiar îmi place modalitatea de ambalare și sunt și foarte ușor de transportat în caz că le luați într-o călătorie.

Conținutul acestor fiole este ușor uleios dar foarte fin, emolient și cu un grad de absorbție foarte ridicat. Cel puțin în cazul meu s-a absorbit aproape instantaneu și mi-a lăsat pielea foarte fină, fără urmă de peliculă grasă sau lipicioasă. La sfârșitul celor șapte zile tenul meu chiar a avut un aspect mai plin, iar ridurile fine care au început să-și facă apariția au fost vizibil diminuate.

Această cură de șapte zile de acid hialuronic este ideală pentru a fi folosită mai ales înainte de un eveniment important la care trebuie să participați. Eu sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute, drept pentru care cu siguranță o voi mai repeta și cu altă ocazie.

Beneficiile acidului hialuronic

Iată de ce ar tebui să folosiți și voi aceste fiole cu acid hialuronic de la Anian:

  • îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea pielii;
  • estompează liniile fine și ridurile;
  • stimulează secreția și sinteza de colagen;
  • conferă luminozitate pielii;
  • tratează cearcănele.

Și acum să revenim și asupra celui de-al doilea produs Anian pe care l-a testat și consumat de curând, loțiunea de corp.

Loțiune de corp Anian cu goji și rodie

Încă din preadolescență de când a început să mă preocupe îngrijirea corpului am constatat că am pielea ușor mai uscată decât a altor persoane. Și am înțeles faptul că acesteia îi este necesară o mai bună hidratare, atât internă, cât și externă. Pe cea internă o satisfac consumând destul de multă apă, iar extern folosesc aproape zilnic loțiuni de corp hidratante.

Loțiunea de corp Anian cu goji și rodie dispune de un recipient cumva obișnuit, dar are o pompiță care dozează excelent produsul.

Despre goji și rodie știam că sunt foarte bogate în antioxidanți și că au multiple beneficii pentru piele. Nu m-am înșelat, a fost o alegere foarte bună această loțiune pentru corp. Are o consistență groasă, deloc grasă, este emolientă și are absorbție bună. De fapt, s-ar putea ca pielea mea uscată să o perceapă astfel. Cert este că mi-o hidratează foarte bine și îmi conferă o senzație de confort pe parcursul întregii zile. De miros nu sunt eu foarte încântată, însă nu mă deranjează. Dar, e adevărat că are un miros natural, nu artificial, creat în laborator, ceea ce îmi indică faptul că e un produs de calitate.

Beneficiile fructelor de goji și a rodiei

Dacă până în prezent nu ați folosit produse pentru îngrijire corporală cu goji și rodie, iată de ce ar trebui să o faceți:

  • sunt bogate în vitamine;
  • sunt bogate în carotenoide – cei mai puternici antioxidanți;
  • reprezintă o sursă de aminoacizi;
  • hidratează pielea în profunzime;
  • împiedică îmbătrânirea prematură și conferă elasticitate pielii;
  • protejează împotriva radicalilor liberi;
  • tratează cu succes petele pigmentare și dermatitele;
  • ajută la vindecarea mai rapidă a leziunilor pielii.

În încheiere

Am numai cuvinte de laudă la adresa celor două produse Anian testate de către mine. Pot spune chiar că mi-au întrecut așteptările, deși citisem review-uri pozitive despre acestea. Prețurile ambelor produse sunt accesibile oricui și sunt și foarte la îndemână, putând fi comandate de pe site-ul triodeluxe.ro. Comanda ajunge foarte repede, cam de pe o zi pe alta și de fiecare dată am primit și câte un produs/mostră cadou.

Merită să încercați produsele lor, cu siguranță veți fi mulțumite de calitatea acestora. Gama de produse Anian de pe site este mult mai variată și chiar vă îndemn să aruncați o privire. Au chiar și deja faimoasa keratină lichidă, atât de apreciată inclusiv de hairstiliști, despre care cu siguranță ați auzit.

Eu cu siguranță voi mai comanda și alte produse Anian, acum că m-am convins de calitatea acestora. Am câteva produse pe wishlist, rămâne să văd pe care mă hotărăsc să le achiziționez.

Dar acum spuneți-mi, voi ați plasat vreo comandă pe triodeluxe.ro? Ați încercat vreunul dintre cele două produse testate de mine? Ce alte produse Anian îmi mai puteți recomanda?



1 thought on “Skincare cu produse Anian”

  • Nu am încercat nimica din aceste produse ,dar mai făcut curioasă cu aceste fiole ,cred că-și fac treaba și sunt foarte bune ! Merită încercate !❤🤗😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.