Rutină de îngrijire a părului cu produse Hipertin Professional

Rutină de îngrijire a părului cu produse Hipertin Professional

Sunt convinsă de faptul că nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca sunt o haircare addict. De acest aspect oricine își poate da seama numai după frecvența cu care obișnuiesc să scriu despre acest subiect. Dintotdeauna mi-am dorit ca părul meu să aibă un aspect cât mai sănătos și îngrijit. Mi-ar fi plăcut să arate în permanență ca după un tratament intensiv la salon. Și de-a lungul timpului am realizat că nu voi putea obține un astfel de rezultat decât dacă folosesc produse profesionale. Așadar, de câțiva ani de zile am fost consecventă din acest punct de vedere. Doar că nu am rămas fidelă unei singure mărci, am tot testat produse ale diferitelor brand-uri. Hipertin Professional este cea mai recentă descoperire în materie de haircare și despre aceasta intenționez să vă povestesc astăzi.

În ultima lună de zile am testat cinci produse. Unul este un kit pentru spălare de la Biotop Professional. Celelalte patru aparținând brand-ului Hipertin Professional sunt pentru volum, hidratare și stilizare. Este vorba, mai exact, despre:

  • șampon + mască 24K;
  • spray pentru volum;
  • ulei mineral;
  • gel pentru fixare puternică;
  • fiolă placentă Linecure.

Și acum că vi le-am și arătat, propun să vă descriu și experiența de testare ale fiecărui produs în parte. Să începem cu începutul și anume cu produsele pentru spălarea părului.

Șampon + mască 24K | Biotop Professional

Șamponul și masca 24K de la Biotop Professional sunt ambalate într-o cutie în formă de lingou de aur. Modalitatea de prezentare este mai mult decât sugestivă, aș spune. Recipientele sunt, de asemenea, confecționate dintr-un plastic mat, foarte calitativ. Per total, modalitatea de prezentare a acestora m-a atras din punct de vedere vizual. Doar știți că eu sunt o snoabă a ambalajelor declarată și că totodată mi se pare și o dovadă de respect față de clienți.

Este adevărat faptul că cele două produse din gama 24K pe care le-am testat sunt în format travel size. Însă cantitatea disponibilă în aceste recipiente mi-a fost mai mult decât suficientă pentru a-mi crea o impresie despre calitatea acestora.

Atât aspectul șamponului, cât și cel al măștii este unul auriu sidefat-strălucitor și cu o consistență foarte bună. Șamponul face o spumă densă și curăță foarte bine scalpul. Iar masca se uniformizează perfect pe păr și îi conferă hidratare și strălucire.

După folosirea acestor două produse părul meu a arătat pur și simplu GENIAL, nici nu a mai fost nevoie de coafarea acestuia. Și-a luat forma de la sine și a fost disciplinat până la următoarea spălare. Atât de mult mi-a plăcut rezultatul final încât aș vrea să mă bucur și de variantele full size ale acestora care se pot cumpăra de aici.

Spray pentru volum | Hipertin Professional

Probabil că dacă mă urmăriți de ceva vreme, știți deja cât de mult îmi place ca părul meu să fie plin de volum. Și dacă mama natură nu prea m-a ajutat în acest sens, am recurs la produse special concepute pentru aceasta.

Produsul în sine vine ambalat într-un recipient aparent obișnuit, însă ceea ce face diferența este puvlerizatorul. Îmi place pentru că distribuie produsul circular și uniform, fapt care mă ajută să nu fac risipă.

Rezultatul folosirii acestui produs este unul DE VIS, exact cum îmi doream! Face întocmai ceea ce promite, eu îl aplic pe toată lungimea părului umed, îl usuc cu feonul și obțin un volum de invidiat și de durată. Efectiv, nu doar că îmi simt firele de păr ridicate de la baza scalpului, dar observ că îmi conferă și ceva textură. Sunt foarte mulțumită de acest spray pentru volum, drept pentru care îl voi menține în rutina de îngrijire a părului meu.

Dacă și voi vă confruntați cu problema părului lipsit de volum, vă recomand să vă comandați produsul de aici.

Ulei mineral | Hipertin Professional

Sunt mai bine de cinci ani de zile de când nu mai concep absența unui ulei pentru vârfuri în rutina mea de haircare. Recunosc, folosesc destul de des aparate pentru uscarea și coafarea părului, de aceea am nevoie de un plus de hidratare. Iar un astfel de produs este exact ceea ce am eu nevoie.

Ambalajul este unul special, având aspectul unui produs de lux, chiar dacă este unul foarte accesibil. Vine în dotare cu o pompiță care dozează foarte bine uleiul, ceea ce îl ajută să se consume foarte lent.

Uleiul mineral este special prin faptul că îmbină puterea pietrelor prețioase cu bogăția uleiului de argan și camelie. Mie pentru părul mediu îmi este suficientă o pompiță încălzită bine între palme pentru a-mi învălui vârfurile în acesta. Textura uleiului este una foarte fină, plăcută și ușoară, astfel că nu încarcă deloc părul, dimpotrivă.

În cazul în care simțiți că aveți nevoie de un astfel de produs sau dacă doriți să încercați ceva nou, de aici îl puteți comanda.

Fiolă placentă Linecure | Hipertin Professional

În cazul acestui produs pare-se că o clipă de neatenție din partea mea a făcut diferența. Când am plasat comanda nu am sesizat că prețul este per bucată, ci am crezut că este pentru toată cutia de fiole. Astfel că, în consecință, am comandat doar una singură.

Mi-a plăcut mult fiola cu placentă solubilă pe bază de proteine de soia hidrolizată, îndeosebi pentru textura sa semi-uleioasă și non-grasă. Dar evident că efectul regenerator și de stimulare celulară se poate observa după efectuarea unei cure. Ca atare, dacă pe viitor mă decid să achiziționez o cutie întreagă de fiole pentru a ține o cură, revin cu completări.

Dacă vă tentează să mi-o luați înainte, aici puteți plasa comanda pentru a vă putea bucura de toate beneficiile fiolelor.

Gel pentru fixare puternică | Hipertin Professional

Tunsoarea pe care am abordat-o de ceva timp – bob lung – presupune stilizare zilnică, așa că se impune folosirea unui produs pentru fixare. Din portofoliul celor de la Hipertin Professional folosesc în prezent gelul pentru fixare puternică.

Gelul arată și miroase întocmai ca un jeleu din fructe, așa încât de fiecare dată când îl folosesc mă întreb dacă nu cumva este de mâncare. Consistența acestuia este foarte bună, Îmi este necesară o cantitate foarte mică de produs pentru a-mi aranja părul așa cum îmi doresc. Ce-mi mai place în mod deosebit la gelul pentru fixare este că, aplicat corespunzător, este insesizabil pe păr. Doar îi conferă luciu și rezistență pe parcursul întregii zile. De asemenea, poate fi folosit cu succes și de către femei, dar și de către bărbați.

Produsul acesta poate fi achiziționat de aici, dacă vă gândiți să faceți loc în viața voastră unui altfel de gel pentru păr.

Părerea mea

Cam de fiecare dată când descopăr un nou brand de produse pentru îngrijirea părului, am și o oarecare doză de scepticism. Mai ales când nu prea găsesc atât de multe review-uri despre el pe cât mi-aș dori. Dar recunosc, tot de atâtea ori mi-au fost întrecute așteptările. Acesta ar fi cel mai recent caz în care un brand recent apărut la noi reușește să mă convingă de calitatea produselor sale încă de la prima utilizare.

Mă declar mulțumită pe deplin de fiecare produs în parte și le-aș recumpăra la infinit dacă n-ar fi curiozitatea de a încerca mereu produse noi. Însă dintre toate cele cinci produse testate sunt câteva pe care le voi păstra în rutina mea de îngrijire a părului pentru o bună perioadă de timp. Îmi place la nebunie rezultatul de după utilizarea acestora, așa că nu am cum să renunț la ele prea curând.

***

Cât privește prețurile produselor, acestea sunt mai mult decât accesibile, chiar comparabile cu cele din drugstore-uri. Așa că, după părerea mea, nu există motiv pentru care să nu încercați și voi produsele Hipertin Professional. Cu atât mai mult cu cât platforma pe care sunt disponibile spre vânzare, SplendidShop.ro, este foarte prietenoasă și ușor de utilizat.

Pe site se găsește o mare varietate de produse, nu doar de haircare, așa că vă îndemn să aruncați o privire. Mai ales că în această perioadă practică o serie de reduceri considerabile la mai toate produsele din shop. Just check-it up! You will thank me later! 🙂

Spuneți-mi, câte dintre voi știați deja despre acest brand de produse de îngrijire a părului? Și câte le-ați și încercat deja?



10 thoughts on “Rutină de îngrijire a părului cu produse Hipertin Professional”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.