Olive’s Life – uleiul de măsline în îngrijirea corporală

Olive’s Life – uleiul de măsline în îngrijirea corporală

Încă de pe la începuturile mele în blogosfera românească mi-a plăcut să fac muncă de cercetare special pentru voi. Unul dintre scopurile mele a fost acela de a aduce în atenția voastră noutăți din industria cosmetică. Fiind un domeniu de interes pentru mine, mi-am dorit să fiu la curent cu tot ce apare în această arie. Și totodată, să împărtășesc cu voi toate descoperirile mele. Ei bine, asta voi face și prin intermediul acestui articol, pe care îl voi dedica în întregime conceptului Olive’s Life. Dar înainte de a vă arăta propriu-zis ce produse îmi doresc din portofoliul acestora, vă propun ceva interesant. Anume, să descoperim împreună cum și unde a luat ființă conceptul.

Despre Olive’s Life

Olive’s Life este un concept recent apărut în țara noastră, care a luat ființă din dorința de a aduce în prim plan uleiul de măsline în industria cosmetică. Olive’s Life nu este doar un magazin de cosmetice, ci reprezintă materializarea unei pasiuni pentru natură și pentru roadele sale. Astfel, toate cosmeticele pe care le veți găsi la aceștia au în compoziție ulei de măsline BIO de calitate superioară.

Deja consacrat în comerțul local din Halkidiki, conceptul Olive’s Life aduce și la noi beneficiile unei comori naturale din inima Greciei. Fiind fermecați de măsline și de uleiul de măsline, fondatorii s-au transformat din consumatori în producători, oameni de știință și ambasadori ai beneficiilor acestora asupra sănătății omului.

Scopul cosmeticelor Olive’s Life este acela de a vă ajuta să arătați ca niște zeițe ale frumuseții. Specialiștii cosmetologi din spatele acestui brand cred cu tărie că o minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos. Aceștia au în portofoliu produse de îngrijire realizate din ingrediente naturale, BIO, pe bază de ulei de măsline.

Indiferent de nevoile fiecăreia dintre voi, în portofoliul Olive’s Life găsiți o mare varietate de produse cu beneficii pentru sănătate și frumusețe.

Ce mă tentează de pe site? Încă de la prima accesare a site-ului mi-au atras atenția o serie de produse pe care vi le voi arăta și vouă în cele ce urmează. Am parcurs fiecare categorie în parte și am studiat cu atenție produsele cuprinse în acestea.

Categoria ”Îngrijire corp

Aceasta însumează produse aparținând unor brand-uri despre care am citit numai de bine în blogosfera europeană, respectiv Mythos și Nioti. Sunt disponibile geluri de duș, creme de mâini și de picioare, unturi și loțiuni de corp și ape de toaletă unisex și de bărbați. Și pentru că îmi erau cumva inaccesibile, nu pot decât să mă bucur de faptul că, în sfârșit, le avem și în țara noastră.

Pe mine mă interesează uleiul de masaj pentru fermitate și remodelare pe care cel mai probabil îl voi comanda.

Este un ulei care promite atât hidratarea și stimularea microcirculației împotriva celulitei și a toxinelor, cât și fermitate și elasticitate. Lista de ingrediente a acestui produs este destul de simplă și de curată, după cum urmează:

 • oligopeptide;
 • polifenoli;
 • piper negru;
 • chiparos sălbatic;
 • ulei de bergamotă.

Pe mine m-a convins și mă determină să-l achiziționez mai ales pentru că bănuiesc că miroase a bergamotă. Dacă mă urmăriți deja de ceva vreme, știți deja că ador mirosurile lemnoase, bergamota fiind unul dintre preferatele mele.

Categoria ”Îngrijire față

Aici pe lângă Mythos și Nioti mai au încă un brand – Euthalia – la baza căruia stă extractul de mușețel cu același nume.

De regulă sunt puțin cam sceptică în a integra noi produse în rutina de îngrijire a tenului meu. Dar când vine vorba despre cosmetice care au la bază uleiul de măsline, nu pot spune nu. Este și cazul celor comercializate de Olive’s Life, de la care cel mai mult m-a tentat un serum activ pentru ochi cu ulei de măsline, aloe și mușețel Euthalia.

Folosind acest produs veți combate atât cearcănele și pungile negre de sub ochi, cât și apariția ridurilor. Utilizarea regulată nu numai că vă conferă un efect de lifting, dar îmbunătățește vizibil și aspectul genelor.

Și lista de ingrediente a acestui serum este destul de promițătoare, fiind compusă din:

 • ulei de sâmburi de caise;
 • aloe ferox;
 • ulei de măsline;
 • ulei de ricin;
 • ulei esențial de mușețel.

La cât de tare mă pasionează serumurile în general, nici nu încape în discuție să nu-l încerc și pe acesta. Mai ales în contextul în care a trecut ceva timp de când nu am mai folosit un astfel de produs.

Categoria ”Îngrijire păr

Și aici, ca și în cazul categoriei produselor de îngrijire facială, cele trei brand-uri prezente sunt Mythos, Nioti și Euthalia.

Îngrijirea părului este un domeniu de maxim interes pentru mine, cam pe același loc cu îngrijirea feței. Cel mai frecvent mă regăsesc vorbind despre haircare și despre skincare. Așadar, nu aveam cum să trec cu vederea această categorie, ba chiar am zăbovit ceva mai mult timp asupra ei. Iar după ce am studiat temeinic descrierea fiecărui produs în parte, iată ce m-a atras. Este vorba despre uleiul pentru păr cu ulei de măsline organic, ulei de argan și ulei de mătase Nioti.

Principalele ingrediente care stau la baza acestui produs sunt următoarele:

 • uleiul de măsline organic;
 • uleiul de argan;
 • uleiul de mătase Nioti;
 • uleiul din semințe de cânepă;
 • uleiul din semințe de floarea soarelui.

De ce mi-l doresc? În primul rând pentru că pare să aibă o textură destul de faină, non-grasă, exact pe gustul meu. Apoi, sună tare bine hrănirea și luminozitatea părului care ne sunt promise. Astfel că nu concep să nu îl introduc în rutina mea de haircare.

În încheiere

Încă un aspect despre care vreau să vă vorbesc în ceea ce privește site-ul Olive’s Life este accesibilitatea produselor din punct de vedere al prețurilor. Cunoșteam, în mare parte, beneficiile uleiului de măsline în îngrijirea corporală. Tocmai de aceea am fost profund mirată de prețurile incredibil de accesibile ale produselor.

Ideea din spatele lor este aceea că fondatorii își doresc să vă ofere un lux accesibil, pe care să și-l poată permite oricine. Așadar, merită din plin să aruncați o privire pe site și să adăugați în coș tot ceea ce aveți nevoie în materie de cosmetice. Suma de plată va fi una surprinzător de mică, însă rezultatele în urma folosirii produselor vor fi neașteptat de bune.

Eu intru acum să plasez o comandă și voi reveni la voi cu imagini și cu detalii din perioada de testare. Vouă vă este cunoscut site-ul? Aveți deja comenzi la activ pe acesta? Dacă nu, ce anume v-ar tenta în mod special?14 thoughts on “Olive’s Life – uleiul de măsline în îngrijirea corporală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.