Șosete pentru alpinism Pirin Hill

Șosete pentru alpinism Pirin Hill

Probabil că dacă mă citiți de ceva vreme, știți deja faptul că sunt una dintre persoanele care iubește șosetele. Acest fapt se datorează circulației mele periferice deficitare, care mă împinge la a purta șosete în orice moment al zilei și indiferent de anotimp. Ei bine, da, sunt una dintre acele ciudate care doarme încălțată cu șosete. De fapt, singurele două luni din an în care nu port deloc șosete prin casă sau în timpul somnului sunt iulie și august. Se înțelege de ce. Acum aproximativ un an de zile am descoperit un nou brand de șosete numit Pirin Hill și de atunci i-am rămas fidelă. Asta pentru că sunt confecționate din cu totul alte materiale decât cele cu care eram obișnuită. Iar picioarele mele sunt mai mult decât încântate de asta.

Și dacă primele mele perechi de șosete Pirin Hill erau unele pentru purtare zilnică, iată că recent am început să folosesc alt model. Aceștia au lansat câteva linii de șosete și pentru cei care practică diverse sporturi, precum tenisul, schiatul sau alpinismul. De fapt, șosetele pentru alpinism sunt și cele mai recente cu care m-am răsfățat în ultima drumeție din munții Parâng.

De ce Pirin Hill?

Am ales să port majoritar șosete Pirin Hill deoarece aceștia optează pentru bambus, lână și bumbac la capitolul materiale. Apoi, îmbinările soșetelor sunt atât de bine realizate încât nici vorbă de bătături sau alte lucruri similare. Când purtam șosete obișnuite mai mereu mă confruntam cu câte o beșică cu lichid. Aceasta fiind cauzată de vreo cusătură care se deplasa și care mă presa în timpul mersului. Cu șosetele Pirin Hill am scăpat complet de această grijă, ceea ce mă face foarte bucuroasă.

Așa cum menționam anterior, prin intermediul acestui articol vreau să vă povestesc puțin despre șosetele pentru alpinism. Însă despre cele obișnuite pe care le-am tot purtat de când am intrat în posesia lor puteți citi în aceste două articole. Încă le mai am și ce credeți? Arată impecabil și acum!

Șosete pentru alpinism Try To Fly | Pirin Hill

Șosetele pentru alpinism au fost lansate pe piața din România în primăvara acestui an, dacă-mi amintesc corect. Am fost surprinsă, nu aveam habar că poate exista și un astfel de tip de șosete, însă le-am primit cu brațele deschise. Asta pentru că șosetele chiar reprezintă un domeniu de mare interes pentru mine.

Nu am fost surprinsă de interiorul flaușat al acestora deoarece cumva mă așteptam la asta. Dar am fost impresionată de cum se simt încălțate, este ca și cum aș avea pernițe moi sub tălpi! Asta da surpriză, să simt că plutesc la fiecare pas!

Și nu este numai despre comoditatea acestora, ci și despre cât sunt de călduroase și de confortabile. Îmi țin foarte bine de cald, dar cu toate acestea nu îmi transpiră tălpile în ele. Și în sfârșit nu mai sunt nevoită să mă încalț cu câte două perechi de șosete odată ca să-mi simt și eu picioarele calde! Doar o astfel de pereche de șosete de alpinism și bocancii mei de drumeții îmi sunt suficiente pentru a mă simți confortabil când urc pe munte.

Parametri tehnici

Șosetele pentru alpinism sunt potrivite pentru purtarea zilnică îndeosebi în anotimpurile reci, find considerate șosete termice. Sunt fabricate din lână de merinos, care este un excelent izolator termic, conferind răcoare pe timpul verii și căldură pe timpul iernii. Ca atare, se pot folosi cu succes în alpinism pe tot parcursul anului.

Acestea au și proprietăți antibacteriene, având rolul de a reduce transpirația și mirosurile neplăcute ale picioarelor. Și încă un aspect, sunt unisex, fiind disponibile în mărimi de la 35 până la 46. În cazul în care am reușit să vă tentez îndeajuns de mult, aflați că le puteți comanda de aici.


Închei prin a-mi exprima încă o dată încântarea cu care port șosetele Pirin Hill, îndemnându-vă și pe voi să le încercați. Experiența de purtare a șosetelor acestui brand este unică și merită din plin!

Este cineva care deja a achiziționat șosete Pirin Hill? Sunteți la fel de încântați de ele ca și mine?7 thoughts on “Șosete pentru alpinism Pirin Hill”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.