Mounli – manichiură cu ojă semipermanentă

Mounli – manichiură cu ojă semipermanentă

Manichiura semipermanentă este un domeniu care mă preocupă de mai bine de un an de zile. Îmi amintesc cum am pornit pe acest drum destul de timid, dar încrezătoare că voi dobândi dexteritatea necesară efectuării acesteia. Și, spre surprinderea mea, chiar mi-a reușit încă de la prima aplicare. Cu grijă și cu atenție nu am atins absolut deloc cuticula, iar rezultatul final a fost neașteptat de bun. Am încercat tot felul de nuanțe de ojă semipermanentă, însă crush-ul meu îl reprezintă roșul. Și-am tot fost în căutarea unui roșu-vișiniu, până când am găsit-o la brand-ul Mounli.

Cine este Mounli?

Mounli este un brand de produse pentru unghii tehnice, relativ nou pe piața din România. Întreaga echipă Mounli este ghidată de valori precum pasiunea pentru frumusețe și ambiția de a oferi constant cele mai noi și cele mai bune produse. De asemenea, pe lângă acestea, prietenia și creativitatea inspirată din dorințele iubitoarelor de frumos sunt alte două principii Mounli.

Portofoliul este unul foarte vast, conținând produse de manichiură de calitate, la prețuri accesibile oricui. Și pentru că echipa se dezvoltă și evoluează împreună cu clientele Mounli, toată atenția este concentrată asupra acestora. Așadar, dependentele de frumusețe și de înfrumusețare vor descoperi produse noi în fiecare lună.

Nuanțe de ojă semipermanentă Mounli

De fiecare dată când descopăr un nou brand de oje semipermanente sunt foarte curioasă să le încerc și eu. Am întâlnit numeroase consistențe și pigmentații în încercarea de a le găsi pe cele potrivite pentru mine. Portofoliul de oje semipermamente este unul viu colorat, însă așa cum menționam anterior, eu am mers tot pe roșu.

Am consultat întregul paletar, am reperat cele trei nuanțe care mă interesau și am plasat comanda pe site. Evident că alături de ele am adăugat și o bază, respectiv un top, nu de alta, însă mă interesau și calitatea acestora.

Dintre toate, cel mai des în ultima perioadă am folosit-o pe cea rosu-vișiniu, pentru că m-a fascinat pur și simplu! Mi se pare una dintre cele mai elegante nuanțe de ojă dintre câte există! Și consider că se potrivește oricărei reprezentante ale sexului frumos, indiferent de vârstă! Și nu, nu mi-am aplicat-o numai la mâini, ci și la picioare. Chiar vă arătasem pe Instagram rezultatul final.

Despre calitatea ojelor Mounli

Evident că primul lucru care mi-a atras atenția la primul contact cu ojele Mounli a fost ambalajul acestora. Sticluțele au o formă pe care eu nu am mai întâlnit-o până în prezent, ușor rotunjită, foarte feminină. Etichetele acestora și grafica îmi plac tare mult, sunt foarte girly, foarte pe gustul meu. Aplicatorul acestor oje este perfect, după părerea mea, suficient de des cât să ușureze aplicarea și să-i scurteze timpul.

Consistența ojelor semipermanente Mounli este exact pe gustul meu, au vâscozitatea pe care eu o prefer. Nu este nici prea subțire, nici prea groasă, dar perfectă pentru a acoperi uniform dintr-un singur strat. Pigmentația este, de asemenea, una foarte bună, nuanțele fiind exact așa cum sunt prezentate pe site.

Atât baza cât și topul sunt flexibile, astfel că nu am avut surprize neplăcute în ceea ce le privește. Sigilată cum trebuie, manichiura semipermanentă efectuată cu produse Mounli rezistă fără probleme. Nu mi s-a întâmplat să-mi sară pe la colțuri sau să mi se exfolieze, ci am îndepărtat-o doar pentru că îmi crescuseră unghiile și arătau inestetic.

În concluzie

Pot confirma faptul că ojele semipermanente Mounli sunt de calitate superioară și își merită fiecare bănuț. Le recomand cu toată încrederea, mai ales dacă sunteți la început de drum în ale manichiurii semipermanente. Pentru a obține rezultatele dorite, investiți ”din prima” în produse calitative, astfel nu veți fi dezamăgite.

Acum sunt curioasă, este cineva dintre voi care deja a încercat produse aparținând acestui brand?

 19 thoughts on “Mounli – manichiură cu ojă semipermanentă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.