Kit de vacanță Sensiblu

Kit de vacanță Sensiblu

Indiferent că este vorba despre o călătorie în țară sau în străinatate și indiferent de anotimp, eu am în bagaj un kit de vacanță. Acesta conține câteva produse cosmetice indispensabile, care nu ar trebui să vă lipsească nici vouă. Întâmplarea face ca cele patru produse din kit-ul despre care vă povestesc astăzi să se găsească în Sensiblu. Și, poate cel mai important lucru, toate sunt în format travel size. Asta ca să nu întâmpin dificultăți atunci când călătoresc cu avionul. Dar haideți să vă și arăt concret despre ce produse este vorba. Și totodată să vedem dacă se regăsesc și în portfardul vostru.

L’Erbolario –  Loțiune cu factor de protecție solară SPF30

Știam cât de nocive sunt razele UV, însă m-am convins abia după ce vara ce tocmai a trecut ”mi-a adus în dar” melasma. Așa cum vă povesteam în acest articol, melasma se manifestă cel mai adesea prin pete maronii în anumite zone ale feței. Iar în ceea ce privește pielea corpului, ne putem confrunta cu pistrui, alunițe sau chiar arsuri care pot degenera.

În sensul acesta, eu mi-am învățat lecția așa că indiferent de anotimp nu mai ies din casă fără să-mi aplic loțiune cu factor de protecție solară.

Una dintre preferatele mele este cea de la L’Erbolario cu SPF30, care mă ajută să obțin un bronz treptat și uniform. Este ideală de a fi aplicată atât pe față, cât și pe corp, așa că mi-e de ajuns un singur produs pentru întreg corpul.

Aceasta are la bază extracte de morcov, susan și karite, fiind ideală chiar și pentru pielea delicată a copiilor. Îmbogățită cu uleiuri hrănitoare, protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB, având efect anti-age și păstrând pielea catifelată și elastică.

Dr. Heart – Spray împotriva țânțarilor și căpușelor

Nu știu cum se face, însă pare-se că am o grupă sanguină delicioasă, exact pe gustul țânțarilor. Până să apară pe piață așa numitele spray-uri repelente împotriva țânțarilor, aveam o mare problemă cu aceștia. În contextul dat, vă dați seama că sunt poate cea mai fericită dintre pământeni și am grijă să nu-mi lipsească niciodată din kit.

Și nici bine nu rezolvasem problema țânțarilor, că a apărut una mai gravă –  cea a căpușelor! Chiar mă întrebam cum să procedez pentru a mă feri de aceste vietăți periculoase, însă am primit răspunsul din același loc. Spray-ul repelent împotriva țânțarilor și căpușelor de la Dr. Heart este aliatul meu de nădejde în acest sens.

Batiste – șampon uscat

Șamponul uscat de la Batiste deja nu mai are nevoie de nicio prezentare, nu-i așa? Multe dintre voi l-ați folosit, iar în ceea ce mă privește, v-am povestit de-a lungul timpului că este preferatul meu. Sau, mă rog, favorit între cele accesibile deoarece dă refresh părului în câteva secunde și costă puțin.

Am încercat numeroase sortimente, dar de data aceasta, în kit-ul meu de vacanță se află varianta Original, care face treabă foarte bună și miroase genial. Este ideal mai ales pentru acele escapade de weekend când nu aveți chef să vă spălați pe cap. Eu il port în geantă oricând. Îl iau cu mine zi de zi, nu-mi lipsește deoarece nu se știe niciodată când se cere a fi folosit.

Dr. Organic – deo roll-on cu extract de rodie

Și ultimul, dar nu cel din urmă – antiperspirantul – acest produs indispensabil oricărei persoane, indiferent de sex. În ceea ce mă privește, constat o oarecare orientare către deodorantele antiperspirante BIO. Și ce observ că cele mai multe de genul acesta sunt lichide, în ambalaje de tip roll-on. Este și cazul celui din kit-ul meu de vacanță, cel de la Dr. Organic, cu extract de rodie.

Acesta protejează împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute pentru aproximativ 24h. Având la bază până la 75% ingrediente de origine organică, produsul este extrem de blând cu pielea. Este bogat în vitamine, minerale și nutrienți. Mirosul discret al acestuia îl face să poată fi folosit lejer atât de către femei, cât și de către bărbați.

În încheiere

Vă sfătuiesc să vă revizuiți și voi kit-ul de călătorie și să îi adăugați produsele care vă lipsesc. Așa cum spuneam încă de la începutul articolului, pe acestea oricine ar trebui să le aivă în bagajul de călătorie. Indiferent de distanța pe care urmează să o parcurgeți, ele devin indispensabile.

Ce mă bucură tare mult este nu numai calitatea celor patru produse, ci și faptul că se găsesc toate într-un singur loc. Astfel, trecând pragul unei farmacii Sensiblu îmi achiziționez tot ceea ce am nevoie pentru o vacanță reușită!

Voi ați folosit produsele acestea? De care dintre ele sunteți cele mai încântate?25 thoughts on “Kit de vacanță Sensiblu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.