Machiaj de zi cu produse Wibo

Machiaj de zi cu produse Wibo

Ca orice reprezentantă a sexului frumos, sunt pasionată de industria machiajului. Deși nu sunt o maestră în acest sens, îmi doresc să fiu la curent cu tot ce e nou pe piața de profil. Multă vreme machiajul meu a fost foarte simplu și a constat în fond de ten, mascara și ruj, perioadă ce a contribuit cumva și la pierderea dexterității. În ultimul an de zile, în schimb, mi-am luat inima în dinți și-am reînceput să folosesc și alte produse precum farduri și blush-uri. În prezent, machiajul meu este complet, fiind alcătuit din toate produsele necesare realizării unui make-up ca la carte. De ceva timp mă răsfăț cu produsele unui brand recent apărut pe piața din țara noastră, Wibo, despre care vă voi povesti prin intermediul acestui articol.

Despre Wibo

Wibo este un brand de produse de machiaj apărut în Polonia în 1989, lider de piață incontestabil în ceea ce privește vânzările și popularitatea. Scopul echipei din spatele acestuia a fost crearea de cosmetice de înaltă calitate și rafinarea fiecărui produs până la perfecțiune.Pasiunea combinată cu eficiența în operații și creație continuă și astăzi, compania fiind construită pe principii solide de expansiune dinamică. Aceștia demonstrează faptul că un produs de machiaj de calitate nu trebuie să fie neapărat scump. Astfel, noi consumatoarele ne putem bucura de produse de calitate premium la prețuri rezonabile.

Machiaj de zi cu produse Wibo

Portofoliul de produse Wibo este unul foarte vast, însă eu mă bucur de opt dintre ele, după cum urmează:

  • paletă de corectoare;
  • fond de ten;
  • bază pentru fardul de pleoape;
  • farduri de pleoape;
  • mascara;
  • paletă de contouring;
  • creion contur de buze;
  • ruj.

Aceste opt produse sunt suficiente pentru realizarea unui machiaj complet, fie el de zi sau de seară. Eu am creat cu acestea un make-up de zi, recunoscând că am trișat puțin cu tușul de la alt brand. Despre fiecare produs în parte vă voi povesti în cele ce urmează, pentru că precis sunteți curioase despre ele, nu-i așa?

Paletă de corectoare Wibo

Paleta de corectoare Wibo are patru nuanțe perfecte pentru camuflarea tuturor tipurilor de imperfecțiuni ale tenului. Textura acestora este cremoasă, ușor de aplicat și de tapotat local cu o pensulă de corector. Pentru o mai bună rezistență a corectoarelor recomand fixarea cu puțină pudră transparentă.

Eu cel mai adesea îl folosesc pe cel verde, special conceput pentru mascarea semnelor postacneice de culoare vineție. Ce pot spune este că nu m-am așteptat nicio secundă să fie atât de calitativ, este comparabil cu cele high-end.

Fond de ten Wibo

Fondul de ten Second Skin de la Wibo este 3 în 1, având rol atât de primer și de concealer, cât și de fond de ten. Practic, folosind acest produs ați scăpat de grija aplicării unei baze și/sau a unui corector. Maschează foarte bine imperfecțiunile tenului, având o putere de acoperire medie spre mare, păstrându-i totodată naturalețea.

Recipientul cu pompiță îmi ușurează dozarea acestuia și se aplică foarte bine cu oricare metodă de aplicare. Am încercat și cu burețelul, și cu pensula, dar și cu degetele și în toate cazurile am fost mulțumită de rezultat. Singurul aspect de care nu am fost încântată a fost nuanța acestuia mult prea deschisă pentru pigmentația mea actuală. Dar am rezolvat ”problema” cum credeți? Cu ajutorul unui bronzer! 😀

Bază pentru fardul de pleoape Wibo

Baza pentru fardul de pleoape de la Wibo are textura unei pomade ambalate într-un borcănaș. Astfel, ea nu este numai foarte ușor de aplicat, cât și foarte spornică. Foarte multe nu sunt de spus despre acest produs, pur și simplu ajută la intensificarea și rezistența fardurilor de pleoape.

Sunt foarte mulțumită de această bază pentru fardul de pleoape, este printre puținele care le ajută să nu se mai strângă în pliul ochilor. Singurul meu regret este că e posibil să-mi expire înainte să apuc să o consum în totalitate.

Farduri de pleoape Wibo

Paleta de farduri de la Wibo se aseamănă destul de mult cu cele ale brand-urilor high-end atât din punct de vedere al ambalajului, cât și al calității. Nuanțele acesteia sunt nude, perfecte pentru orice anotimp și conține atât farduri mate, cât și sidefate.

Pigmentația acestor farduri este foarte ridicată, nu au fall-out și se blenduiesc neașteptat de bine. După cum probabil ați remarcat în imaginea de mai sus, această paletă vine însoțită și de o pensulă cu două capete. Perii acesteia sunt artificiali, însă de foarte bună calitate. Cu unul dintre capete am aplicat fardurile, iar cu celălalt le-am blenduit. Chiar mă declar foarte mulțumită de fardurile Wibo din toate punctele de vedere.

Mascara Volume Drama Wibo

Pentru că deja am fost înzestrată de Mama Natură cu niște gene lungi, ce aștept eu de la o mascara este un plus de volum. Foarte curioasă eram de Mascara Volume Drama de la Wibo, mai ales pentru că nu am mai folosit niciodată un aplicator precum acesta, ușor răsucit.

Recunosc faptul că am avut ceva emoții la prima aplicare, însă m-am descurcat de minune. Rezultatul a fost cu mult peste așteptări, îmi place la maxim, îmi conferă un efect de gene false și un negru intens.

Paletă de contouring Wibo

Paletele de contouring sunt foarte utile prin prisma faptului că au în compoziție tot ce aveți nevoie pentru conturarea feței. Cea de la Wibo conține trei nuanțe superbe de bronzer, iluminator și blush.

Bronzerul este mat, iar iluminatorul și blush-ul sunt sidefate, nu sunt prăfoase și nu au fall-out. Îmi plac foarte mult atât texturile, cât și rezistența acestora, paleta chiar este de calitate superioară.

Creion contur de buze Wibo

Până odinioară nu prea înțelegeam rostul creionului contur de buze, însă m-am convins în momentul în care am început propriu-zis să-l folosesc. Am înțeles nu numai că mă ajută la o mai bună rezistență a rujului peste zi, dar totodată cu acesta îmi pot corecta asimetria buzelor.

Dintre creioanele contur de buze care necesită ascuțire și cele retractabile le prefer pe cele din urmă. Asta în ciuda faptului că primele ar fi cumva mai precise. Creionul acesta îmi place atât de mult încât de multe ori îl aplic pe buze și pe post de ruj.

Ruj mat Wibo

Rujul mat Wibo a fost o reală surpriză pentru mine, aspectul acestuia fiind cu totul aparte și veți vedea în imaginea de mai jos de ce spun asta. Buzele acelea ieșite în relief mi-au părut absolut geniale și sincer, mi-a părut rău să-l folosesc tocmai pentru a nu le strica.

Una peste alta, acesta este unul dintre cele mai cremoase rujuri mate pe care le-am folosit vreodată. Și chiar dacă este de tip baton, persistența acestuia pe buze este mind blowing, s-a păstrat pe buze chiar dacă am mâncat, băut sau pupat.

Concluzii

După folosirea acestor opt produse m-am convins că cei de la Wibo fac produse de calitate superioară la prețuri accesibile. Dar nu mă credeți pe cuvânt, aruncați o privire pe site-ul celor de la Valentino Cosmetics unde sunt disponibile, pentru a vă convinge.

Utilizând toate produsele despre care v-am povestit anterior m-am simțit ca testând o gamă de produse de lux. Fără exagerare, sunt unele dintre cele mai bune produse de machiaj la preț de drugstore, dar de calitate de high-end.

Vă recomand cu toată încrederea să le achiziționați dacă nu doriți să investiți sume colosale în produse de make-up. Reprezintă una dintre cele mai bune și deloc costisitosare alternative de pe piața din țara noastră.

Dar sunt totuși curioasă: este cineva care deja a încercat produse din portofoliul Wibo? Vouă cum vi s-au părut? Sunteți în asentimentul meu?31 thoughts on “Machiaj de zi cu produse Wibo”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.