Broșe handmade BIA.design

Broșe handmade BIA.design

Așa cum am mai spus-o în repetate rânduri îndeosebi aici, pe blog, consider accesorizarea foarte importantă. Sunt o mare amatoare de accesorii de orice tip, și nu doar că le colecționez, ci le și port. De pe la vârsta de 18 ani de când am devenit mai feminină s-a declanșat în mine și acest simț estetic avid după accesorii, îndeosebi după broșe. Îmi plac broșele de orice tip, îndeosebi cele confecționate din argint, dar din primăvară am făcut o pasiune pentru cele textile. Am văzut câteva modele confecționate de BIA.design și m-am îndrăgostit de ele iremediabil.

Despre BIA.design

Brand-ul BIA.design ar trebui să vă fie cunoscut, deoarece v-am mai povestit despre el și cu altă ocazie. Primul meu accesoriu marca BIA.design a fost o geantă handmade deosebită, unicat, pe care am purtat-o foarte des. Este o piesă statement care poate fi purtată la aproape orice ținută și care atrage toate privirile. În acest articol găsiți poze și toate detaliile despre geanta mea, iar recent mi-a căzut cu tronc setul din imaginea de mai jos.

Însă, în afară de genți, la BIA.design mai găsiți și altceva. Articole precum broșe, dar și diverse suporturi pentru depozitarea pensulelor de machiaj sau a cosmeticelor pot fi confecționate, pe comandă, în nuanțele dorite. Dar haideți să vă și arăt broșele pe care le-am adăugat colecției mele, pentru că precis sunteți curioase, nu-i așa?

Broșe BIA.design

Broșe am tot colecționat de-a lungul timpului, din diverse metale sau materiale, însă cele textile au reprezentat o noutate pentru mine. Așa cum vă spuneam anterior, prima dată le-am văzutla BIA.design și-am rămas fascinată de design-ul lor. Pe Bianca o știam foarte talentată, dar nu am anticipat nicio secundă ce avea să lucreze. Lansarea colecției de broșe textile a avut loc pe la sfârșitul lunii februarie, fiind create special pentru săptămâna mărțișorului.

Broșă bleumarin BIA.design

Dintre toate broșele realizate de Bianca, cel mai mult mi-a placut cea cu gri, albastru și bleumarin. Această combinație cromatică m-a fascinat pur și simplu și de îndată ce am văzut-o mi-am și imaginat-o inclusă într-o mulțime de outfit-uri.

Faptul că este confecționată din șnur de bumbac o face să fie foarte versatilă și să poată fi purtată cu succes zi de zi. Nefiind dintr-un material prețios, eu o port chiar și pe tricouri, combinată cu blugi și teneși în partea de jos. Nu este deloc pretențioasă și adaugă un plus de feminitate chiar și ținutelor care prin natura lor ar fi casual-sport la bază.

Broșă roșie BIA.design

Broșa roșie a fost primită cadou la achiziționarea celeilalte, gest cu care Bianca a reușit să mă emoționeze. Dată fiind culoarea acesteia, o port mai mult pe articole vestimentare în nuanțe contrastante precum albul, negrul, bleumarinul, etc. Totodată, fiind de dimensiuni mai mici, am putut să o folosesc și pe post de ”inel” de eșarfă.

Spre deosebire de cealaltă broșă, aceasta este cumva mai elegănțică, așa că o port la ținute mai gingașe, mai feminine. Am atașat-o pardesielor, sacourilor, dar și puloverașelor și a atras toate privirile asupra sa.

În încheiere

Nu pot avea decât cuvinte de laudă pentru Bianca, pe mine mă fascinează cu imaginația și cu creațiile sale. Nu cred că am văzut pe pagina ei accesoriu care să nu-mi fi plăcut și mereu postează noutăți.

Vă recomand și vouă să o urmăriți pentru că veți găsi accesorii inedite, unice, cu care veți reuși să ieșiți din anonimat. Iar dacă aveți de făcut un cadou unei reprezentante ale sexului frumos și sunteți în impas, la BIA.design găsiți rezolvarea.

Eu am în plan să-mi mai achiziționez câteva broșe de genul acesta, doar că pe alte combinații de nuanțe. Voi ce spuneți? Vă fac cu ochiul? Le-ați purta?

 

 

 



25 thoughts on “Broșe handmade BIA.design”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.