Dermatocosmetice Toleriane – La Roche-Posay

Dermatocosmetice Toleriane – La Roche-Posay

Căutarea produselor pentru îngrijirea tenului sensibil sau mixt poate deveni o adevărată provocare. Cel puțin pentru mine cam așa fost, am încercat numeroase produse pentru îngrijirea tenului. Asta până am descoperit câteva mărci de dermatocosmetice cu care am rezonat foarte bine. Una dintre ele este chiar cea despre care vă voi povesti prin intermediul acestui articol, Toleriane de la La Roche-Posay.

Gama este ceva mai amplă, însă dintre toate produsele eu am încercat deocamdată numai două. Crema de spălare și crema hidratantă și calmantă sunt cele care au intrat în rutina mea de îngrijire a tenului. Produsele sunt cu adevărat deosebite în special prin lista de ingrediente compactă, dar extrem de eficientă. Mai multe despre fiecare produs în parte vă voi povesti pe larg în cele ce urmează.

Cremă de spălare Toleriane | La Roche-Posay

Crema de spălare a devenit un produs de îngrijire esențial în îngrijirea tenului. Atât seara după demachiere, cât și dimineața este necesară spălarea tenului cu aceasta. Apa simplă îndepărtează destul de superficial celulele moarte sau resturile de machiaj de la suprafața tenului.

Crema de spălare Toleriane de la La Roche-Posay se adresează tenului normal, uscat sau sensibil. Are o formulă pură și o cartă ultra-sigură, având în compoziție doar un surfactant, parfumul lipsind cu desăvârșire. Ingredientul activ care ajută la îndepărtarea impurităților și a machiajului fără a usca sau irita tenul este cocobetaina.

Produsul în sine are o textură foarte mătăsoasă și o densitate foarte bună, ceea ce determină consumarea lentă a acestuia. Se simte foarte gentil pe piele, iar în urma folosirii tenul rămâne perfect curat. Reziduurile și celulele moarte de la suprafața pielii sunt îndepărtate perfect, tenul simțindu-se suficient de hidratat. Foarte rar am simțit nevoia aplicării unei creme hidratante, după folosirea acestei creme de spălare.

De-a lungul perioadei de testare crema de spălare Toleriane de la La Roche-Posay nu mi-a provocat nicio neplăcere. Ador produsele acestui brand deoarece rezonez foarte bine cu ingredientele folosite la crearea dermatocosmeticelor din portofoliul lor.

Cremă hidratantă și calmantă Toleriane | La Roche-Posay

Crema de față hidratantă este un alt produs care nu are trebui să lipsească dintr-o rutină sănătoasă de îngrijire a tenului. Hidratarea acestuia trebuie menținută din interior și din exterior deopotrivă, pe tot parcursul anului. Așadar, pentru o piele cu aspect sănătos și radiant, se recomandă consumul de apă și de cremă hidratantă. Vă pot face și o recomandare în acest sens, crema hidratantă și calmantă Toleriane de la La Roche-Posay.

Aceasta se adresează celor cu tenul sensibil, în cazul cărora nu este suficientă numai repararea cutanată. Se recomandă totodată și protejarea barierei microbiene a acestuia – bariera invizibilă ce protejează natural pielea.

Principalele ingrediente care fac din această cremă de față una de top sunt următoarele:

  • glicerina – menține hidratarea pielii pentru aprox. 48h;
  • ceramidele – repară și protejează bariera pielii;
  • Vit B3 – calmează instantaneu și intens;
  • apa termală La Roche-Posay – are rolul de a calma și a reduce iritațiile pielii.

Crema hidratantă și calmantă Toleriane are o toleranță ridicată datorată lipsei parfumului și a alcoolului din compoziție, putând fi folosită și pentru pielea bebelușilor. Este non-comedogenică și non-iritantă, fiind exact crema prebiotică necesară pielii sensibile.

Textura acestei creme este una foarte plăcută, extrem de fină, având o consistență foarte bună. Astfel, aplicarea unei cantități cât un bob de mazăre îmi este suficient pentru a-mi hidrata fața, gâtul și decolteul. Așa că și aceasta se consumă la fel de lent precum crema de spălare, ceea ce reprezintă o mare bilă albă.

Înainte de a începe folosirea acestei creme mă confruntam cu un ten extrem de uscat în special pe nas și pe pomeți. Aplicarea acesteia de două ori pe zi m-a ajutat să scap de senzația neplăcută de ”piele care ține” și de cojițele inestetice. Ba chiar au dispărut în totalitate și senzațiile de usturime și mâncărime pe care le experimentam odată cu uscăciunea.

În încheiere

Nu am decât cuvinte de laudă la adresa acestor două produse Toleriane de la La Roche-Posay. Mie personal, care am un ten mixt-sensibil cu tendințe acneice, mi-a făcut foarte bine, drept pentru care le recomand cu toată încrederea. Voi continua să le folosesc și cu siguranță voi mai încerca și alte produse din portofoliul acestui brand.

Voi ați încercat aceste produse? Ați fost mulțumite de ele? Ce altceva îmi mai puteți recomanda de la aceștia?

 17 thoughts on “Dermatocosmetice Toleriane – La Roche-Posay”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.